Şimdi Ara

CLIO 2004 Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mgzgn

Geçen sene Erzurumda eski aracımı sattığımda yaklaşık 9 gün araba bulamamış tamda şubatta rezilliğini çekmiştim. Aynı aracın 2006 modelini bi gazla alıp 25 gün sonra satmayla sonuçlanan bir macera yaşamıştım. Bahsettiğiniz vites kolunun geri atması ise sattığım araçta da vardı. Sorun olabilecek bir durum değil sanırım ben tüm Clio larda ve Megane 1 lerde bu durumu görmüştüm.

Araca gelirsek
    2004 Honda Civic ile aynı tüketime sahip tam aksine bi kadar da performans özürlü olan bir araç şahsi fikrim macera aramayın.

2004 civic ler 22000 civarı, 15 'e bulsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knegel -- 20 Aralık 2013; 0:08:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Yanlisin var,
    Içlerinde en kaliteli ve sorunsuzu fabia.
    3-4 arkadaşım fabia kullanıcısı, şiddetle tavsiye ederim.
    Skoda olarak değerlendirmeyin. Vw dir.

haklısınızdır muhakkak ama satışı da biraz kolay olsun istiyorum.
  • bahsettiğim vites sorununa ilişkin başka fikri olan var mı? bu durumu yaşayan başka arkadaşlar da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knegel

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Geçen sene Erzurumda eski aracımı sattığımda yaklaşık 9 gün araba bulamamış tamda şubatta rezilliğini çekmiştim. Aynı aracın 2006 modelini bi gazla alıp 25 gün sonra satmayla sonuçlanan bir macera yaşamıştım. Bahsettiğiniz vites kolunun geri atması ise sattığım araçta da vardı. Sorun olabilecek bir durum değil sanırım ben tüm Clio larda ve Megane 1 lerde bu durumu görmüştüm.

Araca gelirsek
    2004 Honda Civic ile aynı tüketime sahip tam aksine bi kadar da performans özürlü olan bir araç şahsi fikrim macera aramayın.

2004 civic ler 22000 civarı, 15 'e bulsam

2004 civic 15 civarı demedim yanlış anlaşılmasın.
    Clio almadan önceki aracım 2004 civic ti. Clio nun yakıtı aynı Civic gibiydi ondan bahsediyorum yani 1.2 ama ekonomik değil

• O sorun hemen hemen hepsinde var. clioda fazlasıyla hissedilirken, megane ve fluence de az hissediliyor. 3. viteste gaza basınca vites ileri geri hareket ediyor
  • 2005 model symbol kasa kullanıcıyım bu problemi yüksek kmli araçlarda bende duydum. Benim aracım 62.000de ve çok şükür böyle bir problemim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cliolarda kronik. 1 yıl clio kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Ön sağ far da değişmiş gibi.
    Çamurluğun rengi de sırıtıyor...

• knegel K kullanıcısına yanıt
    Civic den sonra clio nun vitesi sorunsuz olsa da tatmin etmez.
    alman araçların satışı iyidir merak etmeyin.
    eskidendi o tofaş reno manyaklığı..

• O sorun sadece Clio'da yok maalesef, şu an kullandığım Nissan Note ve Nissan Qashqai dizel modellerinde bu sıkıntı mevcut, ben 5.viteste farkediyorum ileri geri hareketini.Km'den de bağımsız bence, araçların biri 50 bin km'de diğeri 200 bin km'de

• İlk aracım 2005 Clio hb di. O aracımda da vites titremesi sorunu vardı. Ben de forumlarda araştırarak bunun olağan bir durum olduğunu öğrenmiştim. Arabamı çok sevmiştim ama tipi çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knegel

quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

vites erekte diye aratırsanız bir sürü yorum göreceksiniz.

hocam bu nasıl bir problemdir

megane 1,2,3 clio 1,2,3 fluence bu araçlarda daima yaşadığım durumdur. Araç ilerlerken benzinli ise ortalama 2300d/dak üstü dizel ise 2000d/dak üstü belirgin olmak ile birlikte gaza basıp bıraktığınızda vites halk dilinde " kerkinmek " diye tabir edilen veya " vites erek/erekte " bir halde salınım yapıyor. Her ne kadar " vites sahibinden etkilendi " gibi düşünülüyorsa da tamamen Renault' un " halt " etmesidir.

• reno kullananlarda bunu duyuyorum.
  • Boyum 1.87 olmasa tercih edebileceğim bir araç..

2005 symbol taksimiz vardı.. Araç fena değildi ama sağa oturunca şöförle kollarımız biribirine değerdi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaya aile arabası diyorlar ama araba bence kagıt gbi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.