Bildirim
Clio 4 75 hp 1.5dci aşırı yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal değil -
Neyden kaynaklı olabilir partikül filtresinden olabilir mi -
Fazla yakmış. Yakıt aldığını istasyonu değiştirip biraz devirli kullanarak uzun yol yapın. Motor arıza lambası yanıyor muydu ya da uyarı yazısı falan ? -
Oksijen sensoru? -
Hiçbir şey yok yazı falan -
rejenerasyon yapıyor olabilir uzun yolda yırtmak lazım düzelmezse o zaman konuşulur -
Mazot kaçağı olabilir hesaba göre 10lt/100km yakıyor mümkün değil. -
Egr, emme manifoldu, turbo boruları, maf map sensörü ve dpf temizlenecek, varsa intercooler temizlenecek (75likte yoktu diye hatırlıyorum) daha sonra mazot ve hava filtresi orijinalliğinden emin olunan filtreyle tekrar değişecek ha bir de lastik basınçlarını kontrol edin ama sanmıyorum düşük olacağını -
Evet son bakımını 2 hafta yaptırmıştım zaten mazot filtresinden yakıt kaçağı varmış bende her çalıştırdığımda akıyordu sonradan farkettim gittiğimde yenisiyle değiştirdiler şuan düzeldi durum -
Mazot filtresinden kaçak varmış son bakımı 15 gün önce yaptırmıştım yaptırdığım yer yenisiyle değiştirdi yeni yakıt tüketimi bakalım nasıl olacak -
Aklınızda olsun DCİ Motorlar da, Mazot Filtresini orjinal Mais, MANN veya DELPHI markasından başka asla almayın. Özellikle BOSCH kesinlikle takmayın sıkıntı yaratır.
-
300tl yaktığını nasıl hesapladın? Depoyu fulledin 75km sonra tekrar fulledin 300₺ mi aldı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X