anladım hocam. sanayi yolu göründü anlaşılan. bilgilendirme için teşekkürler. |
Clio 4 (Garantili) baskı balata değişim fiyatı hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi (2. sayfa)
-
-
Bu arada mais'i arayıp direkt aracınızın orijinal kayısını kendiniz onlardan satın alıp orijinal parçalarını sanayiyede götürebilirsiniz son çare.
-
şimdi yetkili servisle konuştum, 4 yaş ve üzeri olduğu için %30 indirimli haliyle 11.068 tl'ye kdv işçilik vs dahil baskı-balata, kayış, fren hidroliği ve balatası, şanzuman yağı değşimi paketi verdiler. bunun yanında ekstra ücret çıkabilir (?) miş. bu işlemleri sanayide yaptırmaya kalksam ne tutat hiç bir fikrim yok. bilemedim alıp koşturmaya değer mi.. bu arada istanbulda değlim hocam. erdeğer var bana en yakın yetkili servis.
-
Hocam emin olmak adına birkaç servis arayın başka şehirlerde olabilir bilgi sahibi olmanız adına. Birde sanayiden fiyat alın eğer aralarında 1-2 fark varsa hiç ama hiç değmez.
-
sanayi ustalarının hepsi ağız birliği yapmış gibi 2-2.5 sadece işçilik istiyolar. birisi clio 4lerde değşiyor söküp ona göre bakmam lazım ona göre fiyat veririm dedi
bursa mais aşa yukarı 12-16bin arası tutar dedi. cuma günü erdeğere randevu aldım artık yapacak bişey yok.
-
son bilgilendirme yapayım: yetkili servis randevusuna gittim. verdikleri fiyatın 3 katını istediler işe başlamadan. ciddi anlamda sövüp saydım. telefonda farklı buraya gelince niye çok farklı fiyat veriyosunuz dedim, temsilci yanlışlıkla vermiştir dediler. sinirlendim gittim sanayiye. bi tanıdığın tanıdığı vasıtasıyla güvenilir bi usta buldum. adam gayet samimi ve güvenilir bir uslupla konuştu, parçayıda maisten aldığını söyledi. cuma siparişi geçti, bugün sabah götürdüm akşam iş bitiminde teslim aldım. işçilik vs. dahil 6.900'e maal ettim. sorun olursa tekrar getirmemi söyledi usta. şimdilik çok güzel oldu, titreme vs. geçti. bakalım :)
-
Servisin yaptığı tamamen saçmalık arayıp genel merkeze şikayette bulunsaydınız öyle iş olamaz. En doğrusunu yapmışsınız sorun yoksa hayırlı olsun.
-
etmedim hocam henüz, o sinirle arasaydım zaten düzgün uslupla konuşmazdım. ama edeceğim. teşekkürler sağolun.
-
Mapa marka debriyaj seti alırsın yaklaşık 1500 tl kadar.
300-500 tl arası 3 lt. Şanzıman yağı
Işçilik ücretide 1500-3000 arası sadece debriyaj seti ve şanzıman yağı için.
Balata ve kayış içinde tüm işçiliği aynı yerden yaptıracak yerlere pazarlıkla iyi bir fiyat alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X