Şimdi Ara

Clio 4 satıp , polo alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam gönül isterki bir golf alayım ama malesef bütçe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında fabia da begendiğim bir araç fakat 2. el kaygısı var .

• quote:

Orijinalden alıntı: ETE

Polo 1.2 tsi ile 8-9lt ortalama yakit yaktirmak icin devamli dip gaz kullaniyo olmak lazim. Benim aracim yaklasik 11000km de ortalama yakit tuketimim 5.8lt. Tabi genellikle sakin bir kullanimla bu ortalama oldu. Daha onceki araclarim dizeldi. Emin olun clio dizel (yakit ekonomisinin cok iyi oldugunu biliyorum) ile 5lt yaktirdiginiz kullanim kosullarinda Polo 1.2 tsi kesinlikle dediginiz gibi 8-9lt yakmaz. @berkaydj

Hocam aracınız manuel mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Clio 4 den poloya gecince sinif atlamis gibi hissedeceksin. Sanki Polo degil de Golf e binmiş gibi.

Kesinlikle gecilir. Yakitida aman aman uzmez clionun 25 kurus yaktigi yerde polo 35 kuruş yakar o kadar

golf okadar alt segment hissettiriyor yani :D

Şakalar Espiriler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Clio 4 den poloya gecince sinif atlamis gibi hissedeceksin. Sanki Polo degil de Golf e binmiş gibi.

Kesinlikle gecilir. Yakitida aman aman uzmez clionun 25 kurus yaktigi yerde polo 35 kuruş yakar o kadar

Şakalar Espiriler

asıl şaka yapan sizsiniz :D
  • Araba henuz 2 ya da 3000 km deyken istanbuldan orduya 4.9 ortalamayla (klima hep acik, bagaj full 3 kisi) gitmistim resimdeki durum bunu gosteriyor. 5.8lt de uzun sureli kullanim ortalamam telefonda bu resim vardi oyuzden bunu koydum. Polonun Astra ya 150 kilo falan hafiflik avantaji var. Ama tabiki ayni kullanim sartlarinda Astra dizel oldugundan daha az yakacaktir. Burada kullanim tarzida onemli. Ben arabayi genellikle sakin kullaniyorum. Motosikleti ise agresif kullaniyorum onda da 8 8.5lt ortalamam var. Benim basta size soyledigim su: Clio dizelin 5 lt yaktigi kullanim kosullarinda Polo 1.2 tsi kesinlikle sizin dediginiz 8-9 litreden cok daha az yakacaktir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clio 4 satıp , polo alınır mı? Clio 4 satıp , polo alınır mı?

• ysrkmlal61 kullanıcısına yanıt
    Evet, manuel.

• quote:

Araba henuz 2 ya da 3000 km deyken istanbuldan orduya 4.9 ortalamayla (klima hep acik, bagaj full 3 kisi) gitmistim resimdeki durum bunu gosteriyor. 5.8lt de uzun sureli kullanim ortalamam telefonda bu resim vardi oyuzden bunu koydum. Polonun Astra ya 150 kilo falan hafiflik avantaji var. Ama tabiki ayni kullanim sartlarinda Astra dizel oldugundan daha az yakacaktir. Burada kullanim tarzida onemli. Ben arabayi genellikle sakin kullaniyorum. Motosikleti ise agresif kullaniyorum onda da 8 8.5lt ortalamam var. Benim basta size soyledigim su: Clio dizelin 5 lt yaktigi kullanim kosullarinda Polo 1.2 tsi kesinlikle sizin dediginiz 8-9 litreden cok daha az yakacaktir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clio 4 satıp , polo alınır mı? Clio 4 satıp , polo alınır mı?

polo 1100 kilo astra 1500 kilo bu arada :)

• quote:

Evet, manuel.

Tesekkür ederim

• Eğer hakikaten polonun size cliodan daha konforlu, lüks, daha donanımlı, vsb geleceğini düşünüyorsanız hiç durmayın aracınızı değiştirin.

• Değmez. Kaldı ki Clio 4 dizel, piyasanın en az yakan araçlarından.

• 1 yildir tsi polo kullaniyorum.Arkadasimda dci clio var.Defalarca o benim ben onun arabasini surdum.Malzeme kalitesi,yalitim,yol tutus,performans olarak polo onde.Ortalama yakit tuketimim 6-7 litre arasi degisiyor ki arabayi performansli kullanirim.Ama sehirici dur kalk trafikte 9 litreyi gordum.Aracim manuel.Eger otomatik olmazsa olmaziniz degilse ve illa polo diyorsaniz lounge donanim oneririm yok yok aracta.Bu arada ufak bir not vereyim dsg 3000 devirde 144 km hiz yapiyor manuel 130.Clioyu anlatmama gerek yok zaten kullaniyorsunuz.Ama lounge poloya baktigimda 57 bin liralik fiyati var.Yani bir polo kullancisi olarak o parayi vermezdim ben.Daha garantisi bitmemis 2 yilini doldurmamis 2.el araclar var.Marka model vermiyorum ama piyasaya bi bakin derim.
  • ysrkmlal61 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) Bu arada sorunuza cevap olarak bende zamaninda Clio ve Polo arasinda kalmistim. Hatta Clionun tipi daha cok hosuma gidiyodu donanim olaraksa pek fark yoktu ikisini de en ust donanim dusunuyodum. Ayni gun ikisiylede test surusune cikdim. Polonun kalite algisi ve surus konforu bana gore bariz daha iyi oldugundan Polo tercih ettim. Bunda Clionun arka frenlerinin kampana olmasida etkili oldu.

Acikcasi suana kadar b sinifi bir arac icin beklentilerimi karsiladi. Benzinli oldugundan yakit fazla yakarmi diye suphelerim vardi ama bekledigimden daha iyi yakit ekonomisi oldu.

Araci degistirmeniz konusundaysa bence eğer aracinizdan cok sikilmadiysaniz değistirmeyin yinede.Cunku arac alip satmak hem ugrastiran hem de para kaybettiren seyler. Aracinizda 2013 model guncel kasa sonucta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrkmlal61

Aslında birazda model yükseltmek te istiyorum. Aracım 2013 model 36700 km de zamanı geldi diye düşünüyorum

2013 36 bin km zamani geldi ?

Senin araba 20 bin milde, amerikada sifir diye satiliyor.. Allah razi olsun ama sizin gibilerden, ulkenin vergiye ihtiyaci var.

• Ilk defa arac alinip ikisi arasinda kalinsaydi "kalite" anlaminda poli derdim. Ama 3 yasinda 36000 km dizel clio 4'u satio benzinli polo'ya gecmeye sonuna kadar mantiksiz derdim. Ikinci el golf, auris, ceed falan deseniz neyse... Siz dore muzu satip chikita muz aliyorsunuz. Degisen ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zahmet edip cevap veren tüm arkaşlarıma tesekkür ediyorum, söyledikleriniz doğrultusunda bi karar verecegim.
    İyi forumlar

• Alinmaz

• quote:

quote:

Azıcık gözlerimizi kısıp çaprazdan baksak passat tadı bile alınabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.