Şimdi Ara

Clio Grand Tour (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum kusura bakmayın.
    Aracın daha resmini çekmek nasip olmadı çekince ekleyeceğim.
    Şu an 800 km oldu yaklaşık bir ayda ve tamamı şehir içi kullanım.
    Yol bilgisayarına göre tüketim 8.2 l/100 . Biraz fazla olmasının nedeni baya bir yokuş çıkmış olmamdan kaynaklanıyor.
    5. viteste 60 km sabit hızla ile giderken yol bilgisayarının gösterdiği değer 3.8 - 4.2 l/100 arasında değişiyor.
    2. viteste 2500 d/dak ile yokuş çıkarken bu değer 17 l/100 civarına çıkıyor.
    Dün gece ilk kez biraz sıkıştırdım 5000 devre çıktım 2. viteste baya seri idi.
    Şimdilik yakıt ve performansla ilgili izlenimlerim bu şekilde.
    Ses izolasyonu ve kullanım rahatlığına denecek bir şey zaten yok çok başarılı.
  • osman aracın hayırlı olsun keske 85 hplik modelini alsaydın bnce 1280kg agirliginda bir araca 65 hplik motor kucuk degil mi?

• 80 hplik motor sadece dinamik versiyonda var onun fiyatı da otantikten 4-5 milyar daha fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEKOBOZ

evet oyak üyesiyim 23000 ytl ye aldım aralık ayında teslim alacağım. arabayı aldıktan sonra gerekli yorumları yazarım. arabayı bursadan alacağım.
    yatağanlı hemşerim yorumun için teşekkürler zaten artık günümüzde performanstan çok güvenlik ve ekonomi ön seviyede. varsın 1.6 arabası olan 110 km.ile gitsin ben 90 ilede giderim.sorun değil ama çok can sıkacağını sanmıyorum.hiçbir avrupalı kötü araba almaz bu aracın üretimine müteakiben 2008 ocak yılından itibaren (ve bir süre daha) üretilen araçları %80 avrupa ya satılıyor bize %20 kalıyor bunu söyleyen renault bursa fabrika yetkili bayisi. ve üretiminden itibaren fiyatı düşmeyen yada çok az oynayan nadir arabalardan dedi.üstelik reklamlardaki clio sembol ile kıyasladım. iç mekan daha geniş ve kesinlikle araba iç tasarım ve kalite daha üst düzeyde.bagajın yeterli olacağını sanıyorum.iyi günler nice grand tourlu yıllara.

hayırlı olsun hemşerim bu fiyata çok iyi bi araba aldın keşke bende oyak üyesi olsam:) allah hatasız kazasız yolculuklar versin umarım memnun kalırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: terry277

merhaba arkadaşlar geçen cumartesi günü anlaştık galeri ile 30.000 ytl ye 1.5 dci 65 bg clio grand tour still paketli aldık aracı fakat yarın işlemleri bitiyormuş yarın teslim alacağız izlenimlerimi ve fotoğrafları en yakın zaman da eklemeye çalışacağım herkeze iyi forumlar bu arada bende platin gri aldım

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • arkadaşlar bende 1.2 gt aldım ve ocak ayında teslim alacagım inşallah dogru bir tercih yapmışımdır
    benim sormak istedigim bir şey var ilk kasko ucreti olarak ne ödediniz
  • bende 2009 1.4 dynmique +tekno+deluxe paketli clio grand tour var. 840 ytl ödedim. arabayı 38000 dan gösterdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 25 Kasım 2008; 20:58:37 >
  • 1.2 ye oyak indirimi dahil (sanırım %30) 550 ytl civarında kasko ödedim. araç 27.300 olarak gösterildi.
  • drdemir teşekkürler sizede hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

80 hplik motor sadece dinamik versiyonda var onun fiyatı da otantikten 4-5 milyar daha fazla.

himm ben arabayi incelemedigimden 80hplik yerine 85 biliordum onu 80 miş
  • arabama kauçuk paspas alayım diyorum. üzerinde clio yazan halı paspas var. bu paspasın arka yolcu kısımları çok küçük hiç hoşuma gitmedi.çok emanat duruyo. zaten taban halısının üzerini görünümü bozmayacak şekilde halı ile kaplattım. güzel oldu ama kauçuk paspas da alacağım. grand tour'a özel bir kauçuk paspas var mı yoksa cilo HB nin paspaslarını mı kullanacağız. şu üniversal yazanlar var birçok marka ve modele uygun. pufi markanın arka koltuk aralarındaki o yükseltiyi de örtecek şekilde olan paspası var 55 YTL civarında. ama tam olur mu bilmiyorum. siz nasıl kullanıyorsunuz. öneriniz ne.
  • merhaba arkadaşlar ben arabamı ocakta teslim alacağım sizlere 3 sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.
    1. paspas alırken hangisini tavsiye edersiniz? (kauçuk mu ? yoksa halı mı ?)
    2. grand tour una kolçak (kol dayanağı) taktıran var mı ? varsa nasıl temin ettiniz, ne kadar, kullanışlımı ve varsa foto koyarsanız takılmış halinin sevinirim.
    3. 1.2 alan arkaşlara sorum olacak ; şehir içi ve şehirler arası araç dolu iken yakıt ne kadar yazarsanız sevinirim.
    şimdiden tüm gt cilere teşekkürler.
  • sekeboz mesajın gözükmüyor
  • merhaba arkadaşlar ben arabamı ocakta teslim alacağım sizlere 3 sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.
    2. grand tour una kolçak (kol dayanağı) taktıran var mı ? varsa nasıl temin ettiniz, ne kadar, kullanışlımı ve varsa foto koyarsanız takılmış halinin sevinirim.
    3. 1.2 alan arkaşlara sorum olacak ; şehir içi ve şehirler arası araç dolu iken yakıt ne kadar yazarsanız sevinirim.
    şimdiden kurban bayramınızı kutlarım.
  • herkese selamlar..şu an için koyu bir fiatcı olarak aranıza katılmanın hesaplarını yapıyorum..palio aracım vardı yeni sattım ve onumu alayım bunumu sıfır mı 3-5 aylık ikinci elmi derken kendimi bu forumda buldum :) clio gt hayallerimle ve bir araçta olması gereken fonksiyonellikle en uyumlu araç şu an için..hb modelleri çok severim ama çoğu zaman bagaj sorunu yaşamıyor değilim işte tam bu noktada bu araç bütün soruları kafadan kaldırıyor bu aracın en kısa anlatımı hb görünümlü stw olabilir..
    Zamanızı fazla almadan gözlerinizi fazla yormadan bir kaç sorum olacak.

senelik 5-6 bin km binerim..ve benim için araç ihtiytaçtan başka bir şeyi ifade etmiyor..yüksek sürat çok ani hızlanmalar v.s çok aradığım şeyler değil bu anlamda 1.2 16v üzerine yoğunlaştım..

1-ses yalıtımı nasıl 3,500 - 4,000 devirlerde rahatsız edici bir uğultu oluşuyormu ?
    2-clio hb nin fren sistemi çok hoşuma gitmişti (tabiki bir golf değil ama bir palio ya göre müthiş farklı )
    acaba hb ve gt yi kullanıpta bunun kıyaslamasını yapabilecek arkadaş varmı ..
    3-kayınçom oyak üyesi ve onun üzerinden alırsam yüzde olarak ne kadar indirim yapıyorlar ve aracı istediğim zaman üstüme alabilirmiyim..

evli olanlar hanım dırdır ını az çok bilir :) bizim hatun illaki bunu al dedi ki resimlerini görerek kendisini görmedi bile gerekirse 1 sene bekle bunu al başka bir şey istemem dedi sırf tipini çok beğendiği için...kaldıki motor yakıt benzin dizel gürültü servis v.s hiç birinden anlamaz sadece bu çok ama çok güzel dedi vetoyu yedik yani :)

1,2 kullanıcılarının arabayla olumlu olumsuz her türlü yorumunu bekliyorum kurban bayramından sonra İnşallah bakacağım bayide ..Şimdiden herkesin bayramını kutlarım..Allah e emanet olun arkadaşlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: SORMA_NEDEN

herkese selamlar..şu an için koyu bir fiatcı olarak aranıza katılmanın hesaplarını yapıyorum..palio aracım vardı yeni sattım ve onumu alayım bunumu sıfır mı 3-5 aylık ikinci elmi derken kendimi bu forumda buldum :) clio gt hayallerimle ve bir araçta olması gereken fonksiyonellikle en uyumlu araç şu an için..hb modelleri çok severim ama çoğu zaman bagaj sorunu yaşamıyor değilim işte tam bu noktada bu araç bütün soruları kafadan kaldırıyor bu aracın en kısa anlatımı hb görünümlü stw olabilir..

senelik 5-6 bin km binerim..ve benim için araç ihtiytaçtan başka bir şeyi ifade etmiyor..yüksek sürat çok ani hızlanmalar v.s çok aradığım şeyler değil bu anlamda 1.2 16v üzerine yoğunlaştım..

1-ses yalıtımı nasıl 3,500 - 4,000 devirlerde rahatsız edici bir uğultu oluşuyormu ?
    2-clio hb nin fren sistemi çok hoşuma gitmişti (tabiki bir golf değil ama bir palio ya göre müthiş farklı )
    acaba hb ve gt yi kullanıpta bunun kıyaslamasını yapabilecek arkadaş varmı ..
    3-kayınçom oyak üyesi ve onun üzerinden alırsam yüzde olarak ne kadar indirim yapıyorlar ve aracı istediğim zaman üstüme alabilirmiyim..

evli olanlar hanım dırdır ını az çok bilir :) bizim hatun illaki bunu al dedi ki resimlerini görerek kendisini görmedi bile gerekirse 1 sene bekle bunu al başka bir şey istemem dedi sırf tipini çok beğendiği için...kaldıki motor yakıt benzin dizel gürültü servis v.s hiç birinden anlamaz sadece bu çok ama çok güzel dedi vetoyu yedik yani :)

1,2 kullanıcılarının arabayla olumlu olumsuz her türlü yorumunu bekliyorum kurban bayramından sonra İnşallah bakacağım bayide ..Şimdiden herkesin bayramını kutlarım..Allah e emanet olun arkadaşlar..

aracı bursadaki mais de inceleyeceksiniz değilmi?

• :) tabiki incelemeyi en yakın yerde alımınıda en uygun yerde yapmayı düşünüyorum :D neden sordun ? merak ettim
  • bende bursalıyım,arabalarımı hep oradan almışımdır çok şükür menmunum
  • Selam Arkadaşlar

Paspas konusuda benimde düşüncelerim var.Orjinal paspasları osman beyin dediği gibi halı şeklinde.Ancak temiz tutmak baya zor oluyor özellikle kış aylarında. Bende düşünüyorum ama karar verebilmiş değilim. Benim en büyük çekincem kalitesiz birpaspas alıp onun kokusunu çekmek.

Kol dayanağı bende düşündüm taktırayım diye arabayı teslim alırken fakat bayii fiyatın çok yüksek olduğunu ve dışarıda daha uygun fiyata ve farklı seçenekleri değerlendirebileceğimisöyledi bende taktırmadım öyle kaldı ondan sonrada.

Yakıt konusuna gelince aracım şu an 1250 km de ve tamamı şehir içi kullanım İzmir de yakıt tüketimi 8.0 l/100 şu anada. Şehir dışı yolculuk yaptığım anda sonucu yazacağım.

Herkeze iyi bayramlar.

quote:

Orjinalden alıntı: SEKOBOZ

merhaba arkadaşlar ben arabamı ocakta teslim alacağım sizlere 3 sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskineryk -- 7 Aralık 2008; 12:15:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SORMA_NEDEN

herkese selamlar..şu an için koyu bir fiatcı olarak aranıza katılmanın hesaplarını yapıyorum..palio aracım vardı yeni sattım ve onumu alayım bunumu sıfır mı 3-5 aylık ikinci elmi derken kendimi bu forumda buldum :) clio gt hayallerimle ve bir araçta olması gereken fonksiyonellikle en uyumlu araç şu an için..hb modelleri çok severim ama çoğu zaman bagaj sorunu yaşamıyor değilim işte tam bu noktada bu araç bütün soruları kafadan kaldırıyor bu aracın en kısa anlatımı hb görünümlü stw olabilir..

senelik 5-6 bin km binerim..ve benim için araç ihtiytaçtan başka bir şeyi ifade etmiyor..yüksek sürat çok ani hızlanmalar v.s çok aradığım şeyler değil bu anlamda 1.2 16v üzerine yoğunlaştım.. " Bence doğru tercih yapmış olursun"

1-ses yalıtımı nasıl 3,500 - 4,000 devirlerde rahatsız edici bir uğultu oluşuyormu ? " Abartılı bir uğultu yok"
    acaba hb ve gt yi kullanıpta bunun kıyaslamasını yapabilecek arkadaş varmı .. " Frenleri bence çok başarılı"
    3-kayınçom oyak üyesi ve onun üzerinden alırsam yüzde olarak ne kadar indirim yapıyorlar ve aracı istediğim zaman üstüme alabilirmiyim.."Bende oyak üyesiyim kampanyadan 23200 gibi bir rakama aldım + 550 kasko yaklaşık 4000 YTL fark var arada. Yanlış hatırlamıyorsam 1. derece akraba üzerine alınabiliyor dolayısı ile aracı eşinizin üzerine alabilirsiniz sanırım"

" Hanım sözü dinlemek iyidir bazen :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.