Şimdi Ara

Clio Grand Tour (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı akşamlar arkadaşlar ! 2008 renault clio grand tour (eski kasa) 1.5 dizel dynamic 85 beygir full donanım ( sunroof ve çelik jant yok ) alaşımlı jant , digital klima , park sensörü var ,sadece ön camlar elektrkli , arka camlar manuel ve araç şu an 33000 km de ve son fiyat olarak 26000 tl istiyorlar , bu fiyata ne diyorsunuz makul mu ? cevaplarınızı bekelriz inş.. . (renk olarak da koyu gri...çizik , boya herhangi bir değişen parçası da yok.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab057

hayırlı akşamlar arkadaşlar ! 2008 renault clio grand tour (eski kasa) 1.5 dizel dynamic 85 beygir full donanım ( sunroof ve çelik jant yok ) alaşımlı jant , digital klima , park sensörü var ,sadece ön camlar elektrkli , arka camlar manuel ve araç şu an 33000 km de ve son fiyat olarak 26000 tl istiyorlar , bu fiyata ne diyorsunuz makul mu ? cevaplarınızı bekelriz inş.. . (renk olarak da koyu gri...çizik , boya herhangi bir değişen parçası da yok.)

kaçırma derim. fiyat ve km gayet iyi.
  • h.akşamlar , birkaç günden beri bu forumda clio grand tour dan ilan adresleri vererek siz değerli arkadaşlardan yorumlarınızı beklemiştim sağolsunlar eksik olmadılar ve en sonunda 2008 model 1.5 dizel dynamic 85 beygir 33000 km de ki araçta karar kıldım ve inş. yarın gerekli yerlere gösterip büyük ihtimalle da satın alacağım yarın olsun inş. aracın fiyatı 26000 tl ve boya değişen parça vs . yok yakında da resimleri eklerim . bu arada ben clio grand tour a odaklanmışken yakın çevremdekiler reno ya o kadar para verilir mi japon arabaları ne güne duruyor (toyota gibi )elbette ki beğeniler farklı olabilir ama daha önceki arabam da 2006 model 1.2 clio aut. hatcback ti ve gayet de memnundum 38000 km de 16500 e satmıştım. grand tour uda daha çok bagaj ve konfor için bakıyordum , şu andaki karar kıldığım araçta 85 beygir 1.5 dizel sunroof ve çelik jant ın haricinde aksesuarları olan şık bir araba hala rengini de anlayabilmiş değilim :) siyah a yakın gri ; metalik gri mi desem zeytin gri mi desem öğreniriz inş. şimdilik bu kadar g. üzere.

• musab057 kardeş bi-kaç gündür nete giremiyordum kusura bakma yazamadım, satın almayı düşündüğün GT'nin masrafı yoksa fiyat uygun gibi ama iyice bi göstermeden sakın alma, ben oldum olası japon arabalarını hiç sevmem, özellikle toyotanın 92-98corolla'larına acayip bi gıcığım var, o arabanın neyine halaa o kadar para isterler anlamadım gitti, yalnız 2008 model GT'lerde 65hp ve 80hp motor seçenekleri vardı, dinamikler zaten 80hp motora sahip, 65hp motor güçlüyken 80hp çok daha güçlüdür ve kullanması daha zevklidir diye düşünüyorum, hayırlısı olsun...
  • Merhaba arkadaşlar.

Ben 1.2 16 V Clio GT en full paketi olan executive için navigasyon dahil 31.000 e anlaştım . Ancak beni endişlendiren tek sorun 1.2. motorun performansını

şu an kullandığım araba da 1.2 16 V clio Hatcback ağırlığı yaklaşık 1000 kg. çekişinde ve sürüşünde uzun yol dahil hiç sorun yaşamadım.

Almayı düşündüğüm araç ise aynı motor özelliklerine sahip ancak araç 1160 kg. , bu fark aracın çekişinde çok problem yaratırmı.

Teşekkür ederim.
  • teşekkür ederim af987 bugün arabayı kaporta ile motoruna baktırdım ,herhangi bir sorun yok dediler , servisten de plaka sorgulattım herhangi bir değişen parçası olmadığını söylediler 2008 model dynamic evet 80 beygir olabilir; ruhsatta 62 kw idi gücü buda 80 e tekabül eder dedi arkadaş doğrudur dimi?dynamic versiyonu olduğu için doğrudur herhalde ,,, birde bu forumda grand tour un içeriye fazla ses vermediği anlatılmıştı ancak bana veriyor gibi geldi ve benim eski 2006 clio 1.2 hb aut. un sesi gibi aynı geldi bana , birde arabayı alırken 2 orjinal anahtarı da mutlaka olmalı dimi ? birde rengi gri ama siyaha yakın , renk hakkında ne dersiniz normalde ben açık gri severim ama karşıma böyle bir araç çıktı... aracı bugün almak nasip olmadı alım-satım işi haftaya kaldı selamlar...arabayı aldıktan sonra uzun yola çıkacağım için sadece ön lastikleri değiştireceğim hangilerini önerirsiniz ben michelin energy saver lastiğini düşünüyorum .... yine bir sürü soru oldu dimi ,bence bu forumda yazmaya değer selamlar...

• mogutcu33 kardeş , öncelikle sizin cevabınıza theextasyofcold rumuzlu kardeş verse daha iyi olur çünkü onun da böyle bir arabası var ... benim fikrime gelince şehir içinde ideal olabilir ancak şehir dışında özellikle uzun yolda performans açısından yetersiz kalabilir ... arabayı çok kullanıp kullanmayacağına da bağlı ben öyle senede fazla km yapmıyorum diyorsan senin için iyi olabilir üst model alacağını söylediğin için beygiri yüksek diye düşünüyorum buda bir artısıdır ... belki full donanımlı olması seni onu almaya cazip kılmıştır.bende ilk olarak 1.2 düşünüyordum (vergi , yakıt vs..) fakat burda ki yorumlardan sonra dizel almaya karar verdim , çünkü araba gezmek için alınır bence . . .
  • mogutcu33;
    benim eski aracım peugeot 307 idi. 1.6 115 hp 250 nm. tork. şuan ki ise 1.2 75 hp 105 nm. tork, aralarında dağlar kadar fark var. ancak Clio GT ile şuan şehir içi kullanımda herhangi bir performans problemi ile karşılaşmadım. Ş.dışında 4 kişi ile araç rahat 150'yi gördü. ancak çok rampalı yolda kullanmadım. rampa performansı hakkında yorum yapamayacağım. Benim için şuanki performansı gayet yeterli. Yakıtıda cabası. 100 Tl'lik yakıtla rahat 400 km üzerini görüyor ş.içinde. Ş.dışı ölçüm yapacak kadar km yapmadım henüz. Araç ile bence bir test sürüşü yap ona göre karar ver. Araç kafana yattıktan, parası cüzdanına uyduktan sonra kim ne derse desin boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab057

teşekkür ederim af987 bugün arabayı kaporta ile motoruna baktırdım ,herhangi bir sorun yok dediler , servisten de plaka sorgulattım herhangi bir değişen parçası olmadığını söylediler 2008 model dynamic evet 80 beygir olabilir; ruhsatta 62 kw idi gücü buda 80 e tekabül eder dedi arkadaş doğrudur dimi?dynamic versiyonu olduğu için doğrudur herhalde ,,, birde bu forumda grand tour un içeriye fazla ses vermediği anlatılmıştı ancak bana veriyor gibi geldi ve benim eski 2006 clio 1.2 hb aut. un sesi gibi aynı geldi bana , birde arabayı alırken 2 orjinal anahtarı da mutlaka olmalı dimi ? birde rengi gri ama siyaha yakın , renk hakkında ne dersiniz normalde ben açık gri severim ama karşıma böyle bir araç çıktı... aracı bugün almak nasip olmadı alım-satım işi haftaya kaldı selamlar...arabayı aldıktan sonra uzun yola çıkacağım için sadece ön lastikleri değiştireceğim hangilerini önerirsiniz ben michelin energy saver lastiğini düşünüyorum .... yine bir sürü soru oldu dimi ,bence bu forumda yazmaya değer selamlar...

GT'ler içine az ses alan araçlar değil bence, özellikle 1.2'de devir yükseldikçe motor sanki içerde çalışmaya başlıyor :) birde süspansiyon sistemi çok sesli çalışıyor özellikle taş döşeme yollarda ve soğuk havalarda sanki amartisörler patlakmış gibi ses yapıyor, servise sordum acaba amartisörler mi patladı die, bunlar böyle abi dediler ama teker sesini fazla almadığı düşüncesindeyim, renk konusuna gelince 2.el araç alırken renk seçmek çok zor, aracın temizliği herzaman 1.planda olduğundan renk pek de önemli bence, lastikleri de durumun varsa 4ünü de birden değiştir, benim araçta bridgestone b250 var ama değişirsem bridgestone turanza yada michelin energy alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mogutcu33

Merhaba arkadaşlar.

Ben 1.2 16 V Clio GT en full paketi olan executive için navigasyon dahil 31.000 e anlaştım . Ancak beni endişlendiren tek sorun 1.2. motorun performansını

şu an kullandığım araba da 1.2 16 V clio Hatcback ağırlığı yaklaşık 1000 kg. çekişinde ve sürüşünde uzun yol dahil hiç sorun yaşamadım.

Almayı düşündüğüm araç ise aynı motor özelliklerine sahip ancak araç 1160 kg. , bu fark aracın çekişinde çok problem yaratırmı.

Teşekkür ederim.

2yıllık 1.2 GT kullanıcısı olarak 1.2'yi tavsiye etmem, tamam şehir içi performansı idare eder ama şehirdışı özellikle rampalı yollarda saç baş yoldurabiliyor insana, sürekli şehir içi kullanacaksan da alma derim boşver 1.2'ye hiç bulaşma o paraya git otantik dizel al daha iyi bence, yada imkanlarını zorlayıp dinamik dizel al ama 1.2 alma, insanların performans beklentisi farklı olabilir belki ben çok daha fazla performans isteyen biri olduğumdan 1.2'yi sevmiyorumdur ama 1160kg boş ağırlığı olan bi araçta 1.2 motor hiç de mantığa yatmıyor, hem benzinli motor ne kadar ekonomik olursa olsun asla dizel kadar az yakamaz ve 1.2'yi zorlayınca da 1.6ları aratmayan bi tüketime ulaşabiliyor bilgin olsun

•  Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

Bu da bizim Clio GrandTour.
  • kül beji GT'ye en çok yakışan renk bence, araç çok güzel duruyor maşallah, Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın, dinamik dizel çok iyi bi seçim olmuş, bide hız sabitleyicisi varsa tadından yenmez walla :):)
  • ama ben clio'nun bu yeni yüzüne bi türlü ısınamadım gitti :(
  • evet güzel araç sayılır , güle güle kullan inş..

af987 , orjinal anahtar 2 tane olmalı dimi , yoksa kasko yapılmaz deniyo doğrumudur ? lastik meselesine gelince
    arka lastikler daha idare eder , ön lastikler az da olsa yıpranmış uzun yola gideceğim için ,yıpranmış olan ön
    lastikleri değiştireyim dedim , fiyat az da değil, kışa doğru da 2 tane alıp ön lastikleri arka tarafa ,yenileri de öne
    taktırmayı düşünüyorum ,karlı havalarda benim arabayla pek işim olmadığı için 4 mevsim lastik almayı düşünüyorum...
  • bridgestone turanza yıda önermişsin ,ne yönden dayanıklık mı performans açısından mı acaba ,fiyatı michelin e göre biraz aşağıda
    ... sence hangisi daha iyid ir ?
  •  Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

Karabük yollarında bir Clio GrandTour Benden paylaşım bu kadar. Devamı okullar kapanıp arabanın yanına gidince.

• ben arabayı sıfır alırken 2tane kumandalı anahtar verdiler ikisi de halaa duruyor, tek anahtar olursa kasko yaparlarmı yapmazlarmı hiç bi fikrim yok, eski aracımda bridgestone B330 vardı memnundum, bu aracımda fabrikasyon B250 var ama pek sevmiyorum özellikle çok aşınmış kaygan ve hafif ıslak asfaltta yol tutuşu çok kötü, sert frenlemede hemen abs devreye giriyor ve fren mesafesi uzuyor, gerçi lastiklerde biraz eskidi ama değişirsem B250 kesinlikle almam, o yüzden turanza yada michelin düşünüyorum, iki lastiği de daha önce hiç kullanmadım ama michelin lastiklerinin genelde daha yumuşak olduğu söylenir o yüzden daha az dayanacağını sanıyorum ama yol tutuşu daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi af987 -- 24 Mayıs 2010; 0:15:07 >
  • bide bilmeyen arkadaşlar varsa onları da forum.clioiii sitesine bekleriz, clio3 hakkında sizlere yardımcı olacak bir çok konu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi af987 -- 24 Mayıs 2010; 9:53:20 >
  • Resim yükleyen arkadaşlar resim boyutlarının çok fazla olmamasına özen gösterirlerirlerse sevinirim sayfanın açılma süresini büyük boyutlu resimle uzatıyor o açıdan:)
  • Renault servislerinde %20 indirim varmış bilgilerinize. İyi günler.

www.renault.com.tr
    Renault Türkiye | Binek ve Ticari Araçlar | Passion for life
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=121&news_id=380

quote:

31 Mayıs - 3 Temmuz tarihleri arasında Renault Yetkili Servislerine gelin, yaza girerken Renault'nuzu eksiksiz bir bakımdan geçirin. Hem size, hem Renault'nuza iyi gelecek bulunmaz fırsatlar, büyük avantajlar ve hediyeler bir arada, Renault "Full Servis" Festivalinde!

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.