Şimdi Ara

Clio Grand Tour (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 Grand tour almayu dusunuyorum yakıtı ve saglamlıgı nedır pıyasa durumunu tavsıye edermısınız 2012 model
  • station olmasına rağmen hb bir araba yol tutuşu var piyasadaki diesel arabalar içinde modeline ve km. sine göre en uygun fiyatlı arabalar. Bu arabanın 50000 km ye kadar olanlarına bak diğer markaların fiyatlarıyla karşılaştır aradaki fark belli en önemlisi yakıt yok. Clio gt sahipleri arabaya binmekten foruma yazı yazacak zaman bulamıyorlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik3673

peki aauthentique paketinin koltuk yanlarında da var bu pakette de mi 4 hava yastığı mevcut

Evet, baz modellerde de 4 airbag var.2004 cliolardan itibaren böyle sanırım.

hocam authentique kullanıyorum da airbag yazıyor koltukların yanında , onların standart diğer paketlerdeki airbag yazan kılıfları taktıklarını düşündüm , aslen airbag olabileceğini düşünmedim hiç.

çünkü araç hep 2 airbag olarak geçiyor kafam karışık.

şimdi kılıf alacağım sizin önereceğiniz bir yer var mı kılıf konusunda internet olur ,bir marka olur , tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? izmirdeyim

oralarda airbag varsa kılıfı da uygun seçmek gerekir sonuç olarak.

• Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar,

Bu aralar 2011 model 1.5 dCi Grandtour Executive 85 HP ile 2012 model 1.5 dCi Grandtour Night Day 90 HP arasında kararsız kaldım.

Fiyat olarak Executive ler bütçeme daha uygun,,

Donanım anlamında aralarında fark yok,,

Kararsız kalmamdaki en büyük etken beygir güçleri ,,,

Çekiş güçleri anlamında hangisi daha iyidir karar veremedim.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,,

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keregli -- 1 Temmuz 2015; 12:44:03 >
  • keregli K kullanıcısına yanıt
    Forumdaki arkadaşlar cevap veremeden ben aracım aldım...Artık ben fikrimi beyan ederim.

Şimdiden İyi Bayramlar,,,
  • theodret T kullanıcısına yanıt
    hocam bizdede aynı model var. devir konusu normal 900-1000 civarı çalışıyor.
  • Dizel grandtourun klima performansından memnun musunuz? Bildiğiniz başka araçlarla da kıyaslar misiniz? Fotoğraf 2010 model corolla dizele ait. 1. Kademede 7,2 derece üflüyor. 4 derece üfleyen araçlar da var.
     Clio Grand Tour

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keregli K kullanıcısına yanıt
    Deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Aracım 2012 -clio grand tour extreme edition 1.5 dci 90 beygir.

İlk uzun yolculuğuma çıktım bir depo benzin ile 1.200 km yol yaptım.%90 şehirlerarası % 10 u şehiriçi trafığinde yapılmıştır.Hız 100 ve 110 km dir.

Kullanım keyfi gayet güzel ve konforu çok ama çok iyi,,,

Hız sabitleyicinin bu kadar faydalı olacağını hiç düşünmemiştim,,,Şehirlerarası yolda konforu artırıcı unsur olduğunu anladım.

Boyum 1.90 cm ön taraf benim için çok rahat,,Arka taraf çok geniş olmasada çocuklu ve benim uzunluğumda olmayan arkadaşlar için iyi seviyede diyebilirim

Bagaj hacmi çocuk beşiği , bebek arabası ve valizler için yeterli seviyede,,,

Araba piyasasında, aile arabası olarak kullanılabilecek araçların fiyatları arasında en makul , konforlu , donanımlı ve kullanışlı bir araç diye düşünüyorum.

Almak isteyen arkadaşlar var ise biraz içlerin de istek varsa çok fazla düşünmesinler derim...

Saygılarımla,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD2011

Dizel grandtourun klima performansından memnun musunuz? Bildiğiniz başka araçlarla da kıyaslar misiniz? Fotoğraf 2010 model corolla dizele ait. 1. Kademede 7,2 derece üflüyor. 4 derece üfleyen araçlar da var.
     Clio Grand Tour

Uzun yolda sıcak vakitler de 1. kademede kullandım.Ara ara kapatma ihtiyacı bile duydum.Soğutma performansı çok iyi,,, Önceki aracım nissan note idi.Bunla kıyas ettiğim vakit grand tour 1,5 kademe daha iyi,,,

• merhaba clio grandtour bir araca baktım authentique 2011 model araç tavandaki çıtalar siyah . diğer modellerde gri veya bej oluyordu. bu kasalarda 85 bg varmıdır.
    piyasada authentique leri gep 75 gördüm bunun ruhsatında 63 kw yazıyor.
    acaba ruhsatta trafik şubenin yazım hatasımı var yoksa gerçekten 85 likmi
  • bu arada servisi aradım kayıtlarda bu bilgi çıkmaz modeli çıkar bg çıkmaz satışcılara sorun dediler. satışcılarda biz yeni başladık eski modeller hakkında bilgimiz yok dediler çık işin içinden
  • asabi_troll kullanıcısına yanıt
    benim 2010 modele 70 bg dediler benim için 70-85 farketmiyor torklu olduğu için ( torku 165 fazla sayılmaz ama ) virajlı rampa yolları çıkarken benzinli 1,6 motor arabaların hepsinden iyi tırmanıyor çok merak ediyorsan yetkili servislerle bir görüş yanlış bilmiyorsam onlar araçların uygunluk belgelerini sistemden görebiliyorlar oradan bakıversinler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 9 Eylül 2015; 14:59:57 >
  • merhaba arkadaşlar tekrardan

clio grand tour 2012 authentique model aracımızın 80bin bakımını yaptıracağım

triger kayışı hiç değişmedi ,
    ağır bakım yapılacak

servisi aradım

motor yağı
    yağ filtresi
    hava filtresi
    polen filtresi
    triger kayışı
    mazot filtresi
    alternatör kayış gergisi
    karter tapa contası

1633 TL işçilik dahil
    ayrıca %15 nakitte indirim diyorlar
    1390 TL ye geliyor

sizce pahalı mı?
    bana pahalı geldi, ancak aracımın 100000 garantisi var, dışarıda yaptırsam kendim orjinal parçaları alıp bu durumu etkiler mi?
    garanti dışı kalsam ne kaybetmiş olurum?

ayrıca aracın servis gösterge ışığı yanıp sönmeye başlarsa onu nasıl ayarlayabiliyoruz?
    hani 90000 bakımı geldiğinde gösterge uyarı veriyor o ışığı sanayideki kişiler ayarlayabiliyor mu?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

merhaba arkadaşlar tekrardan

ağır bakım yapılacak

servisi aradım

motor yağı
    yağ filtresi
    hava filtresi
    polen filtresi
    triger kayışı
    mazot filtresi
    alternatör kayış gergisi
    karter tapa contası

1633 TL işçilik dahil
    1390 TL ye geliyor

sizce pahalı mı?
    bana pahalı geldi, ancak aracımın 100000 garantisi var, dışarıda yaptırsam kendim orjinal parçaları alıp bu durumu etkiler mi?

ayrıca aracın servis gösterge ışığı yanıp sönmeye başlarsa onu nasıl ayarlayabiliyoruz?
    hani 90000 bakımı geldiğinde gösterge uyarı veriyor o ışığı sanayideki kişiler ayarlayabiliyor mu?

teşekkürler

Bana kalırsa 500-600 tlye sanayide bu işleri oldukça profesyonelce yapan ustalar var. Araç zaten garanti kapsamindan çıkmak üzere. Hem sanayide aracın yanında bulunma imkanınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaAccent

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

merhaba arkadaşlar tekrardan

ağır bakım yapılacak

servisi aradım

motor yağı
    yağ filtresi
    hava filtresi
    polen filtresi
    triger kayışı
    mazot filtresi
    alternatör kayış gergisi
    karter tapa contası

1633 TL işçilik dahil
    1390 TL ye geliyor

sizce pahalı mı?

teşekkürler

Bana kalırsa 500-600 tlye sanayide bu işleri oldukça profesyonelce yapan ustalar var. Araç zaten garanti kapsamindan çıkmak üzere. Hem sanayide aracın yanında bulunma imkanınız var.

cevabınız için teşekkür ederim

hocam bu garanti olayını da anlamıyorum açıkçası , şimdi aracımda ne olabilir ki garanti kapsamında servise yaptırabilirim?

araç çok yeni olsa al götür servise ama şimdi ne olur da bu durumdan mağdur olabilirim düşünüyorum aklıma gelmiyor.

bana da dediğiniz gibi serviste yaptırmaktansa tanıdık bir usta var ona yaptırmak ve parçaları kendim almak daha mantıklı geliyor

• bu araçların fiyatı neden bu kadar fırladı anlamak mümkün değil . elbette bütün 2. ellerin fiyatı uçtu ancak grandtour sahiplerinde ayrı bi olay .2. el sporttourer fiyatına grandtour koyanıda gördüm . bagaj için takip ediyordum aracı ancak arka koltuk tam anlmıyla hüsran . hyundai i10 nun koltuğundan farkı yok .
    keşke nissan note lardaki gibi bagaj kullanılmayan zamanlada koltuklar raylı sistemle itilebilsede en azından diz mesafini kurtarabilsek .. bu aracın fiyatı yüzünden duster bakmaya başladım resmen
  • Mesajım bulunsun istedim. Ben de takip ediyorum gt'yi. Düşük kilometreli temiz bir araç bulursam almak istiyorum. İ30'dan sonra nasıl olur bilmiyorum. Aklımda deli sorular... :))
  • 2 hafta kadar önce 2012 model 1.5 dci 90 hp night day paketli bir clio grand tour aldım.
    daha öncede 2009 model 65 hp clio grand tour'u 4 sene kullanmış biri olarak tercihim yine grand tour oldu.
    Sorularınız olursa cevaplarım iyi forumlar.
  • Katip 1; öncelikle yeni aracın hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile. Bende şuan 2000 model opel corsa var ve oğlum olduktan sonra bagajdan dolayı iyice sıkıntı çekiyoruz. Değiştirmem lazım, limitim maksimum 32 gibi... Linena 1.3 multi jet ile grantoru arasında kararsız kaldım. Linea kullanan 2 arkadasımdan mutlaka al, klasik az yakan bagajı büyük memur arabası şeklinde övgü aldım. Performans bekleme, atak araba değil dediler o da benim için sorun değil. Birde aklıma bu grantourlar takıldı, 1.5 dizelinin temizini bulursak nasıl olur acaba ? 1.2 benzinli kesinlikle almam.. Ama 1.5 dizeller nasıldır, burada kullanan bir tanıdıgım olmadıgı için foruma yazayım dedim. 3 kişilik bir aileyiz, oğlan ufak oldugu için eşim oglanla arkada oturuyor. Diz mesafesi nasıl, yakıt olayı nedir ? Bagajı gayet iyi onu biliyorum sadece :) Birde son olarak, linealar peynir ekmek gibi üretilip satılıyor ama grantour'un sıfırının üretimi yok, oda ayrı bir soru işareti ? Yorumlarını merakla bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.