Şimdi Ara

Clio Grand Tour Night & Day 1.6 110 bg BVA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
13.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    otomoatik vites performansı hakkında bilgisi olan?
    37250 fiyat verdiler uygunmudur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Clio Grand Tour Night & Day 1.6 110 Bg BVA: Kapsamlı Bir Bakış

Renault Clio Grand Tour Night & Day 1.6 110 Bg BVA, geniş iç hacmi, şık tasarımı ve yakıt verimliliğiyle öne çıkan bir otomobildir. Clio Grand Tour ailesinin bir üyesi olarak, geniş bir bagaj alanı ve çok yönlü bir kullanım olanağı sunar.

Tasarım Özellikleri

Clio Grand Tour Night & Day'in dış tasarımı, dinamik hatları ve sportif bir görünümle dikkat çeker. Ön tarafta bulunan geniş ızgara ve şık farlar, otomobile agresif bir duruş kazandırır. Yan tarafta yer alan tavan rayları ve 16 inçlik alaşım jantlar, hem şık hem de pratik bir görünüm sunar.

İç Mekan

İç mekanda, Clio Grand Tour Night & Day, geniş bir kabin alanı ve ferah bir atmosfer sunar. Yumuşak dokunuşlu malzemeler ve şık detaylar, otomobile kaliteli bir his verir. Ön koltuklar ergonomik olarak tasarlanmıştır ve uzun yolculuklarda bile konfor sağlar. Arka koltuklar ise geniş bacak mesafesi ve baş mesafesi ile rahat bir oturma alanı sunar.

Motor ve Performans

Clio Grand Tour Night & Day, 110 beygir güç ve 156 Nm tork üreten 1,6 litrelik benzinli bir motora sahiptir. 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilen bu motor, pürüzsüz ve duyarlı bir sürüş deneyimi sunar. Yakıt tüketimi açısından da oldukça verimli olan otomobil, ortalama olarak 100 kilometrede 6,5 litre yakıt tüketir.

Özellikler ve Donanım

Clio Grand Tour Night & Day, zengin bir özellik ve donanım listesiyle donatılmıştır. Bunlar arasında klima, elektrikli ön camlar, elektrikli aynalar, hız sabitleyici, navigasyon sistemi ve Bluetooth bağlantısı bulunur. Ayrıca, Night & Day özel paketi, benzersiz dış tasarım detayları, özel iç mekan döşemeleri ve deri direksiyon simidi gibi ek özellikler sunar.

Sonuç

Renault Clio Grand Tour Night & Day 1.6 110 Bg BVA, geniş iç hacmi, şık tasarımı, yakıt verimliliği ve zengin özellikleriyle, aileler ve maceracı ruhlu kişiler için ideal bir otomobil seçeneğidir. Otomobilin kullanımı kolaydır ve hem şehir içi hem de uzun yolculuklar için uygundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BVA berbat bir vites şahsen kendi arabam o ancak bin pişmanım(Megane III).Araba zaten inanılmaz kasıyor.Gazı körüklüyorsunuz fayda etmiyor.Hızlanması da kötü. Yakıt tüketimi de cabası. Siz siz olun BVA vites almayın derim.Hee bu arada sorun felan yaşadınız mı derseniz hiç bir sorunla karşılaşmadım...Bir tek Performansından ve tüketiminden şikayetçiyim o kadar.Siz konfora önem verir performansa önem vermezseniz alabilirsiniz.Sorunla karşılaşmazsınız...
  • merhabalar clio grand tour 1.6 bva niğht*day 2011 temmuz da aldım . araç normal clio içinden biraz daha farklı ama sonuçta clio. ototmatik vitese gelince ben yarı otomatiklerden fiatınkini kullandım pek memnun değildim hatta bozdum yaklaşık6500 tl kadarcık masrafla renononun bvr dizelini alıcaktım pek bilgim yoktu ancak bu ikiside bozulmaya çok namzet heleki triptonik çok kullanacaksan. bva bildiğin otomatik. triptoniğide var mekanik beyinli değil triptoniğe geçiş bu bir avantaj. performansa gelince yeterli ama bu bir performas aracı değil 12.2 hızlanma yeterlidir . max hız olarakta düzde 190 km hız yaptım türkiye yolları için çok çok fazla ve bu araç için tehlikeli bence . yakıt olarak benzin 4.36 tl şehir içi 400kuruş şehir dışı 330 kuruş çok rahat yakar bu devirde normal ama normal benzinliden çok yakar. genede memnun olunacak bi araç bu fiyatalara. herhangi bir bilgi için memnuniyetle cevaplarım iyi günler

• Aracı aldınız mı? ben de almayı düşünüyorum önerir misiniz cekisi nasil rampalarda kaydirma sorunu varmi ozellikle geri viteste rampa aşağı
  • 1.6 BVA yakıt tüketimlerini litre cinsinden paylaşırsak daha faydalı olur...
  • herkesın geçmiş bayramını kutlarım aracı temmuzda aldım dediğim gibi bu fiyatlar için oldukça iyi özellikleri var (otomatik klima yagmur sensörü lamba sensörü perde hava yastıgı sogutmalı torpido parcalı deri koltuk vs) diğer sınıfındaki araçlara oranla ben özellikle tam otomatik bagajının 439 litre ve fiyatının gayet uygun olmasından dolayı aldım geri kaydırması yok rampalarda araç benzıne kıyarsanız gayet ıyı gıdıyor ama sonucta atmosferik benzınlı turbo yok sınıfında ki diğer araçlarda olan 1.2 tsı seattaki kadar gıtmez ve o kadarda az yakmaz ama ekonomık satıs ve servıs olarak ve onlarda olan ozellıklerin hepsı var . yakıt değerlerine bakarsak 80-90 arasında gittiğimde samsun tosya arasında 5.8 litre ile gitmiştim bu bayramda 90-110 arası gittim 6.7 civarında yaktı şehir içinde tam şehir içi sayılmasada burası 8.5-9.5 arası yakıyor araç. yakıt 4 ileri tam otomatik olduğu için biraz fazla bu dğerler genelde triptonik viteste kullanım değerleri. aracı alacak olanlara tavsiye ederim.iyi günler

• 1.5 dci 80 bg grand tour sahibiyim bu tüketimleri görünce şaşırmadan edemiyorum ve iyiki dizel almışım diyorum kendime bayram tatilinde dikkatli bir kullanımla 3.7 litre/100 km yi yakaladım .ha bende isterim benzinli araba kullanmayı o çekiş gücü daha bir başka ama sözüm meclisten dışarı yolunmuş kaz gibi hissediyorum kendimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimisi ister kimisi yaşar şakası bir yana burası türkiye bu yakıt fiyatlarında gayet normal ve otomatik benzinli için* he şunuda belirtiyim bende dizel isterdim ancak otomatik yoktu malesef daha önceden clio 1.5 65bg dci kullandım bir depo ile 1100 yapıyordum o günleri bende arar oldum
  • 2012 model clio grand tour 1,6 otomotik vites aracım 64,348 bu gün otobanda giderken hızım yaklaşım 90km falandı aracımda sanki arkadan bir araç vurmuş gibi hissettim fakat ekranda vites kutusunu kontrol ettir yazıyordu saga çekip istop edirip çalıştırdıktan sonra düzeldi ver bu olay aynı gün 1,2 kere oldu acaba bu durum nedir ve daha önce karşılaşan oldumu ? @
  • ben de aranıza katıldım arkadaşlar. araç hakkında yorumlarınız nedir genel olarak. ben alalı 1 hafta oldu, yakıt fazla tüketiyor evet, lpg taktıracağım yarın. onun dışında vites geçişlerini hissettiriyor gibi geldi bana. önceki aracım corsa 1.4 otomatikti onda bu kadar hissetmezdim. evet yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçtan satmak isteyen olursa otomatik iletişime geçebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.