Şimdi Ara

clio III lpg dönüşümü öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım clio 1.2, yılda 30bin km den fazla yol yapıyorum. şuan ortalama 100 km de 6.5 lt benzin sarf ediyor. lpg düşünüyorum, marka kesinlikle brc olacak ama genede çekincelerim var, renault ile uyum sağlarmı, montaj düzgün yapılırmı, yol bilgisayarı çalışır mı, izmir de dönüşümü en iyi yapacak yer neresidir ve fiyat ne olur. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

ayrıca forumda cgs diye yeni bir dönüşüm kiti yazılıyor, internetten araştırdım benzin ile aynı performans ve yakıt tüketimi var mış. bu konuda görüşlerinizi öğrenirsem benim için iyi olacak.

• lovatoyu es geçme akrabam 5 sene degişek araçlara taktırdı pek sorun yaşamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04

lovatoyu es geçme akrabam 5 sene degişek araçlara taktırdı pek sorun yaşamadı

teşekür ederim, çevremde brc kullanıcıları var, onlar da memnun. brc düşünüyorum. biraz para geçecek elime, geldiği an lpg dönüşümü yaptıracağım. ama şu cgs ' yi de merak ediyorum. ayrıca montajın önemli olduğunu biliyorum, izmde iyi bu işi iyi yapan bir yer varsa yazarsa sevinirim.
  • 1.markaya takılma
    2.ustanı iyi seç
    3.yol bilgisayarını unut
    4.yüzde 30-35 tasarrufu mevcut yada kmde ortalama70-80 krş diyeim ben sana
    5.ruhsata işletmek için eksradan verecein 300 lirayı unutma
    6. yılda 30bin km yapıyorsan hiç durma....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

1.markaya takılma
    2.ustanı iyi seç
    3.yol bilgisayarını unut
    4.yüzde 30-35 tasarrufu mevcut yada kmde ortalama70-80 krş diyeim ben sana
    5.ruhsata işletmek için eksradan verecein 300 lirayı unutma
    6. yılda 30bin km yapıyorsan hiç durma....

her hangi bir marka olurmu, mesela yerli bir marka. okuyorum insanlar çok sorun yaşamışlar. bil diğim tek usta, bir arkadaşımın yaptırdığı yer. oda brc taktırdı ve memnun. başka öneriniz varsa (izmir) onu da düşünürüm.
  • kardeş yerli marka istemiyorsan o zman marka/uyumluluk yada marka/işçilik durumuna göre işini yapacaksın mesela ben romano diye bir italyan marka taktırdım adananın en üyü yerinde hiç bir sorun yaşamadım taktırmadan bende korkuyordum açıkçası forumda yazanları görünce... bir arkadaşım brc taktırdı demişsin x servisine demişsin ozman git o serviste brc taktır o servis clio 3e lpg takmışmı dada önce onuda sor araştır yani
  • anlıyorum,
    sormadan ve yapılan işleri görmeden zaten arabamı emanet etmem
    teşekürler.
  • Uzun lafın kısası BRC .ŞİMDİDEN LPG Lİ GÜZEL GÜNLER DİLERİZ.

http://www.ozenclerotogaz.com.tr/montaj_ornekleri.php?marka_id=5&model_id=28

quote:

Orijinalden alıntı: hunkarkeser

quote:

Orijinalden alıntı: honda04

lovatoyu es geçme akrabam 5 sene degişek araçlara taktırdı pek sorun yaşamadı

teşekür ederim, çevremde brc kullanıcıları var, onlar da memnun. brc düşünüyorum. biraz para geçecek elime, geldiği an lpg dönüşümü yaptıracağım. ama şu cgs ' yi de merak ediyorum. ayrıca montajın önemli olduğunu biliyorum, izmde iyi bu işi iyi yapan bir yer varsa yazarsa sevinirim.

• Ben lovato sıralı sistem kullanıcısıyım. Aracım clio 2 herhangi bir uyum problemi yaşamadım. Bakım aralıkları gayet uzun fazla masraf çıkarmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.