Toprak Otogaz ADANA +90 322 261 72 23 +90 322 261 73 73
Firmalari full faaliyettedir.
bende gider dükkan açarım...ama en azından müşterilerimi kazanmaya çalışırım...
keske ultragas ve zurna1788 ozel bır konu baslıgı acsalardı
quote:
Orjinalden alıntı: m6nay
bende de 2006 1.4 75 bg var bende dusunuyorum taktırmayı sızınkı tupte kac yakıyor??
quote:
Orjinalden alıntı: yahyademirci
arkadaşım bende 2001 model clio rta var 1.4 8 V motor yani seninkisiyle aynı motor. Ekonomik gücün iyiyse brc taktır bence ama o kadar para vermeye durumum müsait değil diyorsan benim gibi atiker taktır. benim aracımda altı aydır takılı atiker sıralı sistem şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: ersfb1907
renault clio 1.4i rna araçıma lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ve ankarada işin ehlini bilen bir yer tavsiye ederseniz sevinirim:D unutmadan ankara dışında daha iyi yapabilen bir yer varsa oraya yaptırırız:D
quote:
Orjinalden alıntı: ersfb1907
renault clio 1.4i rna araçıma lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ve ankarada işin ehlini bilen bir yer tavsiye ederseniz sevinirim:D unutmadan ankara dışında daha iyi yapabilen bir yer varsa oraya yaptırırız:D
bence 2a mühendislik ürünleri
Biz atiker taktırdık pek fikrim yok ama Renault Clio Sport 1.6 16v
ben AKAN OTOGAZ ı tercih ettim,kazandım,sizlerede Adana nın ilk Otogaz firmasını tavsiye ediyorum. Telefonu 0322 228 34 53 Teşekkürler AKAN OTOGAZ
BRC iyi bir secım olacaktır kesınlıkle.. zavolıden bır keere agzım yandı motor yaktık sakın bulaşmayın derım.. şımdı megane 2 aracım brcden memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme