Şimdi Ara

Clio mu, i20 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 aya gelse 6 ayda sıra beklesen etti 1 sene. Sanırım mantıklı olmadı..
  • Hocam affınıza sığınarak birşey sorabilir miyim?

Neden Ford Fiesta ve yahut Opel Corsa seçmediniz?

Vw Polo belirli sebeplerden dolayı olabilir fakat bu iki markayı neden seçmediğinizi merak ettim.

Saygılar..

İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Hocam affınıza sığınarak birşey sorabilir miyim?

Vw Polo belirli sebeplerden dolayı olabilir fakat bu iki markayı neden seçmediğinizi merak ettim.

Saygılar..

İyi forumlar..

yeni corsa yı inceledim hiç beğenmedim, üstelik fiyatı fahiş.
    bu sınıfta baktığım araç üst donanım ve corsa nın üst donanımı maşallah dalga geçer gibi fiyata sahip.

fiesta olabilir ancak artık manuelde ecoboost motor yok ve 1,4 atmosferik olunca çok yakar diye düşünüyorum. ve titanium modeli hep x paket ile satılıyor o zaman da fiyat çok artıyor. ve fiesta çok dar.

sanırım turbo motor olmasa da en mantıklı seçenek i20 elite+cam tavan, manuel olacak. bu motor için de ekonomik diyorlar. ama 49 bin altına düşen bayi de yok. 1 ay önce davransam liste fiyatı 1000 tl daha azdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefanofavotto

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Hocam affınıza sığınarak birşey sorabilir miyim?

Saygılar..

İyi forumlar..

yeni corsa yı inceledim hiç beğenmedim, üstelik fiyatı fahiş.
    bu sınıfta baktığım araç üst donanım ve corsa nın üst donanımı maşallah dalga geçer gibi fiyata sahip.

fiesta olabilir ancak artık manuelde ecoboost motor yok ve 1,4 atmosferik olunca çok yakar diye düşünüyorum. ve titanium modeli hep x paket ile satılıyor o zaman da fiyat çok artıyor. ve fiesta çok dar.

sanırım turbo motor olmasa da en mantıklı seçenek i20 elite+cam tavan, manuel olacak. bu motor için de ekonomik diyorlar. ama 49 bin altına düşen bayi de yok. 1 ay önce davransam liste fiyatı 1000 tl daha azdı.

Dediklerinizde haklısınız. Ben 2. araç olarak Fiesta 1.25 Trend X düşünüyorum. İ20 yi incelemedim fakat dış görünüşü üzerinde fazla uğraşılmamış çin malı oyuncak arabalar gibi. Karar sizin tabi neticede.

• stefanofavotto kullanıcısına yanıt
    Clio nun rüzgar sesi alacağını pek tahmin etmiyorum, dizeli bile ses almıyordu. (Mikrofon dayamazsanız.)
    İ20 yeni tasarımla 15 numara olmuş. Elektronik klima işin fasafisosu bana göre de, gelecekde hyundai sanırım daha iyi tutulur, zamanla gidişatı çok pozitif, kalite diğerlerine göre bi tık düşük bile olsa. Yakıt clio daha iyidir ama i20 tasarımı daha güzel ve fiesta ile bile yarışır... LPG uyumu ve varsa garantisi de kontrol edilmeli hem sizi hem de sizden sonrakine satışı direk ilgilendiren 1 nolu etkendir, dikkate alınırsa faydası olur. Golf fsi, tsi ların 2.el durumu ortada.
  • İ20 tabi ki. Test sürüşü yapın farkı çok net anlayacaksiniz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel edc muhteşemliği..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün fiesta 1,4 manuel benzinli titanium + xpaket, beyaz renk için 47000 tl fiyat aldım, araçta sadece park sensörü yok onu hediye ederiz dediler. trafik sigortası da hediyemiz olsun dediler. kafa iyice karıştı. renault elendi şimdi i20 ve fiesta arasında tercih kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.