Şimdi Ara

Clio & Symbol (Kullananlar bilgi verebilirmisiniz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2007-2008 model Clio & Symbol bu aracı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım ...

1-)Dizel mi ? Benzin-Lpg mi ? ( BU KONUDA ÇOK KARARSIZIM )
    2-)Yakıt olarak hangisi daha hesaplı olur ? ( İstanbul için günlük ortalama 50km yol yapacağım )
    3-)Depoları ne kadara doluyor ? ortalama kaç km yol yapar bir depoyla ?
    4-)Vergisi ne kadardır ?
    5-)17.000-18.000 TL için doğru tercih mi ?
    6-)Aracı kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz "-" ve "+" ları nelerdir ?
     Clio & Symbol  (Kullananlar bilgi verebilirmisiniz )

• +++++++
  • 1) Dizel
    2)Dizel
    3)50 litre
    5)iyi bir tercih az yakar
    6) ben eksi yanını görmedim gayet iyi bir araba sessiz vites geçişleri iyi performansı iyi az yakıyor ama içi dar
  • kullanımı rahattır fazla yakmaz 2.eli iyidir parçası bakkalda bile bulunur günlük kısa mesafe kullanım için ideal ancak fazla konfor güvenlik bekleme basit bir araç.hayırlısı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 23 Ağustos 2013; 13:32:54 >
  • 50 litre ile ne kadar yol gider ortalama acaba ?
  • Viraja 60- 70 le gir takla atarsn hic guven hissi vermez dizeli cok gurultulu amatisorler sert kasisleri cok hissettirio ic plastik ve konsol asiri ses yapio tangur tungur sese alisacaksin artilari mazotu kokluyo guvenlik dersen opsiyon olarak 4 teker bi direksiyon ayrica direksiyon hidrolik olmasina ragment sert bazen zor donuyo tek elle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 modelini, 110.000km de şirket aracı olarak kullanıyorum.Yedek parca ve bakım maliyetleri, açısından ekonomik olduğu söylenebilir.Konfor olarak bakmazsan ,sert süspansiyonları iç kısımda çok fazla plastik sesine sepep olmakla ,birlikte özellikle 100km hızlardan sonra yol ve rüzgar sesi aşırı derece artıyor.50 litre aldığım yakıtla bu yaz tatilinde 90-100km sabit hızla klima zaman zaman açık olarak 975 km yaptım.Normalde iş kullanımında, 110-130 hız arası yaptığı km 750-800 arası klima devamlı açık olarak değişmektedir.Viraj ve yol tutuşu bakımında dikkatli kullanım isteyen bir araç hemen kayma eğilimi göstermektedir bu neden abs sistemli modeline bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman28

50 litre ile ne kadar yol gider ortalama acaba ?

1000-1200 arası değişir şehir dışı şehir içi 800 filan gider heralde ama yavaş ve dikkatli sürersen
  • benim broadway den sonra bu araca binince açıkcası bana bile konforlu gelmedi ama yol tutuş ve plastik hakkında denilenlere katılmıyorum yol tutuşu iyileştirildi 2007 itibari ile tümsek çukurları fazla belli etmiyor tabiki bi mercedes değil ama yinede iyidi ben beğendim tavsiye ederim 85 hp lik dizelini bulursanız çok iyi olur
  • Clionun yol tutusu guzeldir ama bi o kadar dar ve kalitesiz. O yillardaki dizel motorun verimide yerlerde. Benzinlisi daha alinabilir duruyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam virajlarda biraz kötü araç ama genelde o fiyata alınabilecek en iyi araç gibi.

Dizelini alın bence zaten az yakıyor eğer benzinli alırsanız zaten az yakmasının manası olmaz
  • Dizellerin km hep 100.000 km üzerinde :( bu nedenle bezin & lpg alsam 50000-60000 km aynı fiyata LPG li bulunuyor ,,, forumlarda dizel ile lpg aynı yakar diyorlarlar ordanda kararsızım
  • lpg lisi daha iyi bir tercih olacaktır.

sorun çıksa daha az masraf çıkartır ve dizelle aynı ya da duruma göre daha az yakar. 90 100 ile sabit giderseniz lpg daha az yakabilir
  • 2005 Reno Clio 1.5 dci Authentique 90.000 km 'de aldık geçen kurban bayramında araba şu an 106.000 km 'de tık yok parçasıda çok ucuz arabayı günlük kullanmayacaksan yakıt koymayı unutursun o derece az yakıyor , biz ticari amaçlı kullandığımız için sürekli geziliyor araba ile maşallah tık demedi. Ben temizini bulup aldım darısıda sana bu araçlarda km düşürme çok oluyor dikkat et. Bir tek sevmediğim kötü yanı virajlarda çok savurma yapıyor onun haricinde iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 24 Ağustos 2013; 11:16:12 >
  • LPG'li arac hem bir miktar daha az yakar hemde symbolun 65-75 bg civarı motorlarına sahip 0-100'ü 15-16 saniye bir aracı kullanmak yerine 10-11 saniyede hızlanan daha geniş bir arabaya sahip olabilirsiniz. 1.6 LPG'li araçları tavsiye ederim bu yuzden. Ama yine de kucuk araç seçenekleride mevcut. Linea 1.4 Tjet, Kia Cerato, Hyundai Getz, Accent Era, Kia Rio vs liste cogaltılabilir. Ben en başta Linea 1.4 Tjet derim uygun fiyatla bulabilirseniz 20 civarına falan.

Symbol önermemen nedeni 1- araba cok kucuk, 2-dizel motor performansı cok kotu, 3-Daha ucuza aynı ayarda dacialar almak mumkun (Logan, sandero vb.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.