Şimdi Ara

Clio Symbolün teyp çıkışı kaç watt? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tural.i

yüreğime su serptin boşa almamışım demek cd çaları. ben de önceden transmitter kullanıyodum, sürekli cızırtı vardı. şimdi sonyde ses çok net düzgün, tek eksik bass.
    hoparlörlerin hayırlı olsun. teyp düşünürsen buna bi bakabilirsin amfi takıp sistemi genişletmek düşüncen yoksa, gerekli her özellik var. en uygun fiyatta ve özelliklerde bu ürün var ve en uygun fiyata burda buldum;

http://www.mavibilgisayar.com/ud/12922

valla dostum amfi falan düşünmüyorum sonuçta araç içinde bangır bangır müzik dinlemek değil niyetim. sadece net, cızırtısız ve anlaşılır müzik dinlemek istiyorum. Teybi de değişecez bu gidişle ama artık yazı bekliycem, 1-2 ay bu şekilde idare edecem.
    Tavsiye ettiğin teyp güzel, beğendim sağol. Zaten alırsam CD/MP3/USB/AUX vs. li bir teyp alırım, bir çok üründe dandik markalardan çok ağzım yandı o yüzden bilinen markalardan şaşmıycam artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

arkadaslar 10cmlik yada 13cmlik ne takarsanız takın gram bass alamazsınız almaya calistiginiz sürecede hoparlörün ömründen yemiş olursunuz.. bass istiyorsanız oval hoparlör takıcaksınız yada bagaja bi yere bi subwoofer atacaksınız.

evde kullanılan hoparlörlerde 13 cmlik olanlar gayet güzel bass verebiliyo (örneğin bi arkadaşımda cambrighe soundworks bilgisayar hoparlörünün wooferı 13 cm ve deli gibi bass veriyo) ama araba için çok çeşitli hoparlör deneme şansım olmadığı için bişey söyleyemeyeceğim. teybimde sub çıkışı var, ekonomik bişey bulabilirsem bagaja bi tane atabilirim dediğin gibi.
  • Teknik_Ogretmen kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlattım ama benimde alize aracım var bilindiği üzere arkalarda hoperlör yok bende takmak istiyorum acaba hoperlör kablosunu sizmi çektiniz yoksa hazırmıydı varsa kablonun uçları ne taraftadır teşekkürler
  • Araç otantik veya Alize ise arkaya kablo çek ben öyle yaptım 6x9 oval bağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLİO SYMBOL -- 19 Aralık 2017; 5:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.