Şimdi Ara

Clio4 Polo Fiesta hangisi hakkını veriyor? (2011-2014 SEGMENT-B) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2012 1.6 tdi polo comfortline kullandım bolca. Hala da duruyor arkadaşta. Motor harika. Yakıt makul. Yol tutuş 16 ya da 17 jant lastikle çok iyi oluyor.

Donanım olarak fakir.

2012 1.4 tdci fiesta titanium Ankara Isparta (arkadaşa aldık ben getirdim aracı) donanım harika yakıt yavaş giderseniz makul. Hız sınırlarında gidince ve basınca çok da iyi diyemeyiz yakıtına.

Donanım harika, ses sistemi gerçekten çok güzel ama bence çok dar.

2014 1.5 tdci trend x 3 gün kiraladım izmirde 500 km ye yakın yol yaptım. 1.4 e göre daha verimli bir motor. Donanım olarak titanium a göre fakir ama ses sistemi ve hız sabitleyicisi vardı. 1.5 daha tercih edilesi bana göre.

2006 punto dynamic + skydome 1.3 mjet 75 hp 16 jant lastik ve 3.5 cm yay ile çılgın yol tutan pek az yakmayan ama skydome ve dijital klima ile insanı mest eden bir araç. Ben hayrandım hala hayranım. 2011 evo olanı çok alınası. Hız sabitleyicisi de olursa tadından yenmez. Motor olarak sorunsuz nerdeyse. 95 hp 6 vites olanı bulunabilirse daha iyi olur hatta.

Trim sesi fazla diğerlerine göre 2006 modelin. Evo kullanmadım maalesef.

Clio 4 kullanmadım yorum yapamam.

Astra classic 3 essentia + sürüş konfor paketli 1.3 dizel de mantıklı bir alternatif bunlara göre.

2009 kia rio 1.5 crdi 109 hp aracım var şu anda. Mükemmel gidiyor ama ne viraj dönüyor ne de güvende hissettiriyor. Tavsiye etmem.

Başka konularda daha detaylı yazmışımdır elbet ama benim tercihim bu sıralama olurdu. Ben performanslı olmasını daha çok istiyorum şahsen.

Kronik sorun olarak

Puntonun direksiyon kutusu sıkıntısı vardı. Evolarda çözüldüyse bilemiyorum. Direksiyon tuşları arızalanıyordu ve teyp tuşları soyuluyordu.

Polo ve fiestada bir arıza duymadım açıkçası.

Corsa D de bakabilirsiniz. Punto ile çok yakın araçlar. Çoğu parça ortak kullanım.

Poloya alternatif ibizalar var.

2011 confort+ zenith camlı c3 de güzel bir alternatif yalnız fransız önyargısı var çoğu insanın. Piyasası pek yok deniliyor.

Yakıt ve donanım olarak çok tatminkar bir araç. Ama performans olarak pek bir şey beklememek lazım.

Clio 4 hariç çoğu B sınıfı aracı kullanmışım yalnız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ESP olan araçları tercih edin. Clio 4 öneririm. Seçeneklerinizdeki Fiesta ve Polo ESP'li değil. Güvenlik paketli Fiesta bulabilirseniz onda olur. Polo'larda zaten 2014 makyajlı kasa öncesindekilerde ESP yok.

Astra'larda ise easytronic otomatik viteste var manuellerde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.