Şimdi Ara

Clive Cussler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Clive Cussler'ın kitapları hakkında ne biliyorsunuz ? -ki ben bir şey bilmiyorum-
    Clive Cussler için 10 üzerinden bir değerlendirme yapsanız kaç verirsiniz ?
    Son olarak Clive Cussler kitaplarından hangisini tavsiye edersiniz ?

Clive Cussler keşfetmek istediğim yazarlar içerisinde, yazar hakkında bildiklerinizi aktarabilirseniz ne mutlu bana..

• Duyduğum ama okumadığım yazarlardandır kendisi.
    Denizaltı ile ilgili kitap serisi vardı sanırım pek bilmiyorum.
  • Ben de merak ediyorum, 10'un üzerinde kitabı var elimde ama henüz okumadım. Takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Lucas Barbosa

Ben de merak ediyorum, 10'un üzerinde kitabı var elimde ama henüz okumadım. Takipteyim...

İlginç. :)

İnsan biraz merak eder bi açıp bakar, değil mi ?
  • Merak ediyorum da bir sürü kitap var elimde. Sıra henüz bunlara gelmedi. Güzel yorumlar gelirse okuduğum kitap bitince başlayabilirim
  • Lise 1 civarı başladım Clive Cussler a.Dirk Pitt serisi idi ilk okuduğum kitapları.Arkeoloji,deniz,numa,kimyasallar,virüsler,nükleer bombalar hepsinden var ama denizi olmazsa olmazı:):)Favori yazarım olur.30 kadar kitabı mevcut bende ve hala da severek okurum kendisini.Zaten son yıllarda 3-4 arası kitap çıkarıyor.Yani ne yazsa okunur o derece.Macera hiç bitmiyor çok akıcı çok bilgi verici çok sürükleyici en güzel yanı da şimdiye kadar hiçbir kitabında sıkılmadım ve okuttum arkadaşlarıma diğer kitaplarını da istediler tek tek:))Keyifle okuyabilirsiniz:))
  • mervekoroglu M kullanıcısına yanıt
    Bu yorum çok güzel oldu. Özellikle önerdiğiniz bir kitap var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervekoroglu

Lise 1 civarı başladım Clive Cussler a.Dirk Pitt serisi idi ilk okuduğum kitapları.Arkeoloji,deniz,numa,kimyasallar,virüsler,nükleer bombalar hepsinden var ama denizi olmazsa olmazı:):)Favori yazarım olur.30 kadar kitabı mevcut bende ve hala da severek okurum kendisini.Zaten son yıllarda 3-4 arası kitap çıkarıyor.Yani ne yazsa okunur o derece.Macera hiç bitmiyor çok akıcı çok bilgi verici çok sürükleyici en güzel yanı da şimdiye kadar hiçbir kitabında sıkılmadım ve okuttum arkadaşlarıma diğer kitaplarını da istediler tek tek:))Keyifle okuyabilirsiniz:))

Teşekkürler, ben de Beyaz Ölüm ile okumaya başlayacağım.
  • Dört kitabını okudum şu ana kadar, dördü de sırada. Dirk Pitt ve NUMA serisini okumanı öneririm, kurgu gerçekten güzel ve çok akıcı.
  • Ben özellikle Dirk Pitt ile başladığım için bende yeri ayrıdır her şekilde o karakteri okurum.
    1981 Pacific Vortex! (Girdap)
    1973 The Mediterranean Caper / Mayday! (Mavi Vurgun)
    1975 Iceberg (Buzdağı)
    1976 Raise the Titanic! (Titanik)
    1976 Vixen 03 (Enkaz)
    1981 Night Probe! (Kör Dalış)
    1984 Deep Six (Batık)
    1986 Cyclops (Şeytan Denizi)
    1988 Treasure (Hazine)
    1990 Dragon (Kıskaç)
    1991 Sahara (Sahrada Ayak Sesleri)
    1991 Inca Gold (İnka Altını)
    1995 Shock Wave (Şok Dalgası)
    1997 Flood Tide (Kükreyen Deniz)
    1999 Atlantis Found (Atlantis Bulundu)
    2001 Valhalla Rising (Valhalla'nın Yükselişi) (Paul Kemprecos ile)
    2003 Trojan Odyssey (Truva Hazinesi)
    2004 Black Wind (Dirk Cussler ile)(Kara Fırtına)
    2006 The Treasure of Khan (Cengiz Han'ın Hazinesi) (Dirk Cussler ile)
    2008 Arctic Drift (Dirk Cussler ile)(Kutup Yolculuğu)
    2013 Hilal Şafağı
    Bu şekilde giderseniz Dirk Pittin ilk yıllarından şimdiki zamanına kadar olan yaşını okumuş olursunuz.
    Diğer kitapları da okuyabilirsiniz güzeldir okudum ama önceliğim Pitt:))

• Çok beğendiğimi söyleyemicem. Yani aksiyon sevenler için iyi bir tercih olabilir fakat ben abartılı buluyorum. Yani hani bazı aksiyon filmleri vardır o kadar şey olurki yok artık dedirtir kitapları öyle. Mesela gezginler var adam aynı zamanda değerli madenler hakkında çok bilgili. Bir kavga çıkıyor aynı zamanda yakın dövüş eğitimi almış. Sonra bir yerden düşücek aynı zamanda dağcı. Bir yere gidiyo birde çok iyi yüzücü çıkıyor :D falan böyle ben pek sevmedim ama aksiyon arıyorsan belki karşılayabilir istedklerini.
  • @mervekoroglu
    Girdap ile başlayacağım, teşekkür ederim :)

@GencayA
    Teşekkürler yorum için hocam.

@Ricky.McFloyd
    Denemekten zarar gelmez :)
  • Ben de hepiniz teşekkür ederim. :)

Beyaz Ölüm ile başlayacağım, umarım aradığımı bulabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Çok beğendiğimi söyleyemicem. Yani aksiyon sevenler için iyi bir tercih olabilir fakat ben abartılı buluyorum. Yani hani bazı aksiyon filmleri vardır o kadar şey olurki yok artık dedirtir kitapları öyle. Mesela gezginler var adam aynı zamanda değerli madenler hakkında çok bilgili. Bir kavga çıkıyor aynı zamanda yakın dövüş eğitimi almış. Sonra bir yerden düşücek aynı zamanda dağcı. Bir yere gidiyo birde çok iyi yüzücü çıkıyor :D falan böyle ben pek sevmedim ama aksiyon arıyorsan belki karşılayabilir istedklerini.

Oyle tabi. Bazı diyaloglar da cok komik, saçma. Ama kitap salt aksiyon degil ki, oyle olsa sevmem ben de. Tarih ve bilimsel verilerden guzel bir macera çıkarıyor Clive Cussler, guzel yanı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Mayıs 2014; 16:59:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyi bazı kitapları:
    Girdap
    İnka Altını
    Buzdağı
    Sahrada Ayak Sesleri
    Batık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.