Şimdi Ara

clix2 mi yoksa yeni Zen mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    piyasayi cikacagi duyurulan ama zamani belli olmayan yeni Zen'i mi beklesem..
    yoksa TRde karsimda muhattap bulamasam bile gusel bi alet olan clix 2nd gen 'i alsam?
    bi ara Cowon D2 de dusundum, ama dokunmatik ekran beni endiselendirdi acikcasi ve kalin ayrica..

clix2 alan, degerlendirme yapabilecek olan var mi?
    fikri olan var mi?

• şimdi zen i bilmiyorum ama ben olsam d2 alırdım kesinlikle...şarj süresi bence video izleecek bir cihaz için çok önemli...d2 bu alanda clix ve yeni zeni eziyor...kalınlığı da öyle çok fazla değil...dokunmatik ekrana alışırsın...cown f2 sahibi olduğumdan değil,video izlemek istesem kesinlikle şu an d2 rakipsiz şarj süresi kart desteğiyle...

not:cowon fanatiği filan değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 29 Ağustos 2007; 17:35:46 >
  • Cowon amazon'dan 220ytl'ye(2gblığı) alınabiliyor.Ülkemizde 400-500ytl gibi fiyatlara satılıyor.Dışardan alınan bir D2'nin bozulması halinde ülkemizde parasıyla dahi tamiri mümkün değil.Eğer farkını verip buradan alınacaksa ben de D2'yi öneririm.Yok dışardan alacaksan benim gibi Zen'in incelemelerini bekle derim.
  • selam hocam bende clix2 var istersen sıfır ve kutusunda yurtdışından getirttim faturası mevcut istersen pm at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.