Arkadaşlar herkes daha çok kazansın premium olmayan veya alma durumu olmayan arkadaşlar için size bir teklifim olacak...
Eğer hesabında refi olmayan, sponsorunu tanımayan kişiler varsa; hesaplarını silip benim refim olurlarsa ek olarak kazançlarına benden gelecekler;
1- Premium alan kişiye $2 anında iade ediyorum. $17 - $2 = $15 e almış alıyor premium'u.
2- Reklam satın alan kişiye, harcamasının %5 'ini $1 a kadar iade ediyorum. Bu kısıtlama clixsense'nin bana yaptığı kısıtlamadan kaynaklanıyor. Yani kısaca şöyle söyleyim; $20 lık reklam aldınız, $1 anında benden iade olacaktır, $19 a almış olucaksınız...
3- Reklam tıklaması, task ve offer kazançları içinde her ay belirlediği bir günde sabit olarak %50 iade ediyorum.
Ödemeler Paypal Hesabından Yapılacaktır..Payza ve paytoo hesabı olanlar içinde başka hesaptan göndermeleri yapacağım..
Hesap Adı yigitalp olarak gözükmektedir.. Affiliates Mail geldiği gibi paranız hesabınıza yatmış olur.. Sorularınız ve paypal hesaplarınızla ilgili bilgiler için 7/24 özelden bana ulaşabilirsiniz..
HESAP SİLMEK İÇİN DETAYLAR;
Clixsense supportla görüşmem sonucunda şu bilgileri verebilirim size;
1- Aynı kullanıcı adı ve maili kullanamıyorsunuz yenisini kullanmanız lazım.
2- Aynı paypal, payza, LR adreslerini kullanabilirsiniz ANCAK eski hesabınızı silmeden önce profil bilgilerinden ödeme işlemcilerinize ait hesap adreslerini/maillerini silmeniz gerekmektedir. Ondan sonra hesap silme işlemini gerçekleştirin.
3- Hesabınızı silmek için ise Profile and settings sayfasındayken sağ en alt köşede Opt-Out / Terminate Account linkine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra yeni hesap açabilirsiniz refim olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme