hocam saolasın senin ref inle üye olamadım ama bu yazıyı okuyup epey bi kazandım yanlız ilk başta premium üye olana günlük 3,5 dolar gibi bi rakamdan bahsetmişsin o rakam çok yüksek günlük 7 cent civarı ancak kazanabiliyorsun sadece reklamla. Taskler ve anketlerle düzgün takip edersen aylık 90 100 doları çok rahat yakalayabilirsiniz. sadece akşamları ilgilenerek hemde . Nese efendim adettendir http://www.clixsense.com/?7550280
KONU GÜNCELDİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GÜNCEL
GÜNCEL
GÜNCEL
GÜNCEL
GÜNCEL
GÜNCEL!!!
GÜNCEL
GÜNCEL
TIKLA KAZANMAYA BAŞLA
Evde veya işyerinizde bilgisayar başındaki vakitlerinizi artık değerlendirebilirsiniz.
Sadece günde 2-3 saatinizi ayırarak ek gelir sahibi olun.
Herkes daha çok kazansın diye,size birkaç fırsat sunmak istiyoruz.. KAZANÇ TEKLİFLERİ
Herkes daha çok kazansın diye,size birkaç fırsat sunmak istiyoruz..
Reklam-İzle Para Kazan sitelerinin içerisinde en güvenilir ve en eskisi ClixSense' dir. Üyelerine izlediği herbir reklam için 0.01 ila 0.03 arasında ödeme yapan bu site 2007 yılından bu yana internetten para kazandırma konusunda faaliyette ve 2 milyonu aşkın üyesi ile bugüne kadar ödemelerini aksatmayan nadir tıkla-kazan (ptc) sitelerinden birisidir.
Eğer reklam izle - para kazan işinden para kazanmak ve boşa vakit geçirmemiş olmak istiyorsanız ClixSense ile çalışmanız yararınıza olacaktır.
ClixSense sitesi ödemelerini Paypal veya Payza üzerinden yapmaktadır.
her anketten sonra hata veriyor hatayı yazıyorum bunun sebebi nedir acaba
Ne yazık ki o anket için hak etmedi. Bu anketi tamamlamak mümkün değildi gibi, sağladığınız kişisel veriler derhal atılır. Katılımınız için teşekkür ederiz!