Şimdi Ara

CLİXSENSE İLE OTURDUĞUN YERDEN PARA KAZAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE BEN KENDİM KULLANIYORUM ÇOK AVANTAJLI BİR SİTE ALT ÜYE YAPIYORSUNUZ 2 KAT KAZANIYORSUNUZ NE KADAR ÇOK ALT ÜYE YAPARSANIZ O KADAR ÇOK KAZANIRSINIZ SİTEYİ ÇÖZMEYE ÇALIŞINCA ÇOK ZEVKLİ SİTEDE OYUNDA VAR GÜNDE 1 KERE GİRMENİZ YETERLİ OLUR HİÇ BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ DENEMEKTE FAYDA VAR...

ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLA -http://www.clixsense.com/?r=7108630&s=102

1 - ClixSense Nedir ?

ClixSense PTC alanında en sağlam temelli sitedir. 2007 yılından beri eksiksiz hizmet sunmaktadır. Sahip olduğu eşsiz
    referans sistemi ile PTC alanında ekstra bir yere sahiptir...

2 - ClixSense' de Nasıl Para Kazanılır ?

ClixSense ile reklam tıklayarak, ClixGrid oyununu oynayarak, mevcut görevleri tamamlayarak ve teklifler bölümündeki
    teklifleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz.

Ayrıca önemli bir kazanç yolu da sahip olduğunuz referanslarınızdır.

Şimdi sırayla açıklayalım;

2.a - Reklam tıklayarak kazanmak
    Günlük 30 ile 40 arasında reklam sunulmaktadır. Bunların değerleri reklamı görme sürenize göre değişmektedir.

Micro reklam = $ 0.001
    Mini reklam = $ 0.005
    Standart reklam = $ 0.01
    Extended reklam = $ 0.02

İlk başladığınızda ekranda 25 civarı reklam göreceksiniz bu sayı gün içinde zamanla eklenen reklamlarla artmaktadır.

2.b - ClixGrid Oyunu
    Bu oyunda karşınıza çıkan resim 600 kareye bölünmüştür ve bu karelerin altında reklam bağlantıları vardır. Standart üye
    iseniz günlük 30 kareye premium üye iseniz 60 kareye tıklama izniniz vardır.
    ClixGrid de şans yanınızda ise tek tıklama ile $10 a kadar para kazanabilirsiniz.

2.c - Görevler (Tasks)
    Size verilen görevleri yerine getirmeniz karşılığında vaat edilen miktarı veren kazanç şeklidir. Görevleri yapmanız reklam
    tıklamaya göre çok daha fazla kazanç sağlamanıza yarar.

2.d - Teklifler (Offers)
    Offers için en kazançlı kısım diyebiliriz.Burada bazı tekliflerden $10 hatta daha fazla kazanabilirsiniz.

Burada yapmanız gereken sizden istenen bir anketi doldurmak, bir bilgisayar programını indirip kurmak, bir alışveriş
    sitesine üye olmak ya da alışveriş yapmak olabilir. Kazancınız da teklife göre değişmektedir. Zaten tekliflerin karşısında
    kazanabileceğiniz tutar yazmakta.

2.e - Referans ile kazanmak
    Referans ile kazanmak en büyük kazancı elde edebileceğiniz yerdir.Peki referans nedir ve nasıl uygulanır.

Referans: ClixSense de referans sistemi diğer PTC sitelerinden çok farklı ve gelişmiştir. Burada 8 basamaklı referans
    sistemi vardır ve bu da sizin bağlantınızla siteye üye olan kişinin üyesinin üyesinin... üyesinden para kazanabileceğiniz
    anlamına gelmektedir.Bu da kabaca bir hesap yaptığımız zaman 100 adet aktif referansı olan standart hesaba sahip bir kişinin
    günde en az $1 dolar kazanacağıdır.

ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLA -http://www.clixsense.com/?r=7108630&s=102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engomeyn -- 10 Ocak 2015; 15:21:54 >

• Sorusu olan sorabilir yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engomeyn -- 10 Ocak 2015; 15:24:45 >
  • Düşünen varsa kayıt olsun ben tarif ederim siteyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engomeyn -- 10 Ocak 2015; 16:13:03 >
  • clixsensede resimli anlatımla para kazanma buyrun : CLİXSENSE RESİMLİ ANLATIM
  • http://www.clixsense.com/?7214698

linke tıklayıp üye olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.türkçe forumu var orda hertürlü yardım alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.