Şimdi Ara

ClixSense (internetten para kazanmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sizlere başlıktada belirttiğim gibi internetten para kazanmanın yolunu anlatacağım.

birçok kişinin bildiği birşey aslında bu ama bilmeyen arkadaşlar için anlatmak istedim.

clixsense sitesine girip reklamlara tıklıyoruz ve her tıkladığımız reklam sonucunda küçük bir miktar para alıyoruz ve biriktirdiğimiz para 8 doları bulduğunda paramızı paypal'a aktarıp istediğimiz gibi harcayabiliriz tabi bunun için paypal hesabına ihtiyaç var.burdan papal'a üye
    olabilirsiniz paypal üyelik
    paypala üye olurken kredi kardı bilgilrinizi doldurmanıza gerek yok oraya geldiğinde siteyi kapatabilirsiniz sonra e-posta onayını yapın

gelelim clixsense'e ilk önce bu linten üye olunclixsense üyelik
    burdan üye olduğunuz zaman benim refim olacaksınız ve anlamadığınız bir şey olursa sorun eğer sitesinden normal üye olursanız sizi
    rastgele birinin refi yapar bu yüzden normal üye olmak yerine burdan üye olursanız sizin içinde benim içinde iyi olur.
    Peki sonra napıcaz? Sonra siteye girip giriş yaptığımızda üstte view ads diye bir yer burası reklamların olduğu yer burda sitelere teker teker
    tıklıyoruz açılan sayfada resimler gözükecek ordan kedi resmini seçeceksiniz sonra reklama göre genellikle 3 saniye bekliyeceksiniz ve sayfayı
    kapatacaksınız bu kadar basit burdaki reklamlar hergün yenilenir bunu her gün yaparsınız onun dışında GlixGrid bölümünde
    30x20 lik bir resimde gizli paralar saklı olan oyun vardır size hergün 30 hak verilir ve siz rastgele tıklarsınız şanslıysanız 10 dolar yada 5 dolar
    tutturabilirsiniz. task bölümünde arada sırada anketler çıkar ve o anketleri doldurarak para kazanırsınız. Son olarak offers bölümü vardır
    burdada değişik teklifler bulunur verilen komutları doğru uygularsanız yine para kazanırsınız.

Evet anlatacaklarım bu kadar şimdilik dediğim gibi verdiğim linkden üye olursanız istediğinizi sora bilirsiniz.

• Online para kazanmanın yolları (RESİMLİ ANLATIM)

MEMNUN KALACAKSIN TIKLA!

Daha detaylı ve diğer siteleri de gözden geçirmeni öneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tRkR -- 26 Ekim 2013; 0:54:19 >
  • Teşekkürler yorumun için. Baktım ama zaten biliyodum bunları
    bana şuanda acil ref lazım o yüzden açtım konuyu.
  • herkese lazım earn-on u biliyormuydun ona baksaydın istersen en garanti kazanabilcegin site 100 tıklama yaptıgında kazanabiliyorsun acıkladım istersen bi kez daha gözden geçir.
  • yok mu bu siteye üye olmak isteyen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.