Şimdi Ara

Clk 200 yada bmw 316i ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

3.16 İ eleyin bence LPG taktırmayacaksanız...CLK 200 ile aynı yakar yaktığı kadar gitmez bide direksiyon sertliği go-kart direksiyon ile nerdeyse aynı ben kullandığımdan biliyorum(2009 makyajlı kasa) bide şöyle bir durum var Mercedes ve Bmw sürekli karşılaştırılır bana göre mercedes daha konforlu bmw ise tamamiyle sert sürekli dinamik bir araç

Size tavsiyem Mercedes ile yola devam edin...Çünkü Bmw ye geçtiğinizde Mercedes konforunu ararsınız hele 3.16i ye geçilirse...

Bide CLC demissiniz bu bir zamanlar BMW nin 3.16 Tİ Compact gibi Mercedesin üvey evladı olmaya aday bir araba o yüzden bulaşmayın...

Şunuda söyliyim 2005 2006 Mercedese para verilir ve bakımları yapılarakda binilir...

Tercih Mercedes'ten yana olsun Yıldız daima parlasın

Sanırım clk alacagım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2006-clk-komp-avangarde-otomatik-188940124/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2005-model-clk-200-kompressor-avantgarde-188713738/detay

Aralarında 6 bin tl fark var. Biri 60 digeri 54. Aralarında ne fark var bilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu BMW olsa derdim şunundan şunundan varda fiyat farkı fln ama Mercedes olunca benim fiyat konusunda uzmanlık alanıma girmiyor...

Galiba Eskişehir de olanda hasar kaydı var o yüzden fiyat aşşağıda tutuyor ama almadan önce baktırırsınız kararı siz verirsiniz ama İstanbulda'ki fotolarından daha bir temiz duruyor o ayrı...
  • quote:

Bu BMW olsa derdim şunundan şunundan varda fiyat farkı fln ama Mercedes olunca benim fiyat konusunda uzmanlık alanıma girmiyor...

Galiba Eskişehir de olanda hasar kaydı var o yüzden fiyat aşşağıda tutuyor ama almadan önce baktırırsınız kararı siz verirsiniz ama İstanbulda'ki fotolarından daha bir temiz duruyor o ayrı...

Aynen istdaki daha temiz ama 60 bin son. O fiyata yeni kasa clc alınıyor. Cok kararsız kaldım cok

• Bana göre CLC=3.16 Tİ Compact. 5 yıl kullanıcaksanız bu pek alakadar etmez ama Biri D sınıfı coupe biri E sınıfı coupe bunuda siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Bu BMW olsa derdim şunundan şunundan varda fiyat farkı fln ama Mercedes olunca benim fiyat konusunda uzmanlık alanıma girmiyor...

Aynen istdaki daha temiz ama 60 bin son. O fiyata yeni kasa clc alınıyor. Cok kararsız kaldım cok

Clk alırdım hocam.Clc bence tasarım olarak ve piyasa olarak kötü.Clk alınır binilir
  • 10 senelik arabaya 60 bin lira riski de cabası. 😯

• quote:

Bana göre CLC=3.16 Tİ Compact. 5 yıl kullanıcaksanız bu pek alakadar etmez ama Biri D sınıfı coupe biri E sınıfı coupe bunuda siz düşünün

Clk1 E segmentiydi, ama 2002 den sonraki 2.nesli her ne kadar kokpit ve bagaj tasarımıyla e serisine benzese de ön tasarımı ve genişlik olarak c class gibi. E serisi 8 cm daha geniş.
    Bence ikisi de D segmenti.
    biri sedan coupe,
    diğeri hb coupe.
    bence 60 bin liraya 2011 ve 50bin km, hb coupe CLC çok mantıklı ve uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Kasım 2014; 17:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Bana göre CLC=3.16 Tİ Compact. 5 yıl kullanıcaksanız bu pek alakadar etmez ama Biri D sınıfı coupe biri E sınıfı coupe bunuda siz düşünün

E segmenti de nerden çıktı.
    ikisi de D segmenti.
    biri sedan coupe,
    diğeri hb coupe.
    bence 60 bin liraya 2011 ve 50bin km, hb coupe CLC çok mantıklı ve uygun.

Bunu tartışmaya gerek yok çünkü göreceli kavramlar kişiden kişiye değişir.Bana göre ikiside araba değildir bununla beraber uygunda değildir örnek verecek olursak...

Clk=E klass Coupedir tipine bir bakarsanız

Clc ise D sınıfı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omcool

quote:

quote:

3.16 çok sıradan oldu artık. Bence daha farklı daha estetik hem de iyi giden bir araç olan clk yı almanız

Hocam peki 2005 model bir araca o kadar para verilir mi sizce?

Biraderim verilmez mi ? Bir arkadaşımda 2008 modeli vardı tek kelimeyle kaliteydi. Şuan ki piyasada cliolar 60 bin lirayken 2005 te olsa mercedesin bana göre en güzel arabalarından birinin 60 lira olması hiç marjinal gelmiyor. Şimdiden hayırlı olsun

Peki hocam clc hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Clk hiç kullanmadım. Ne düşünüyorsunuz

Clc nin 2003 modelini kullandım onlar sanırım sportcoupe olarak geçiyor. Kesinlikle clk çok daha karakterli daha asil. Bana clc ler babasının üniversiteye giden çocuğunun ve kendisinin egosunu tatmin etmek amacıyla Mercedes almak için alması gibi geliyor. Clk demeseydin clc yi önerirdim ama clkdan sonra beynim istese elim yazmaz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3.16 çok sıradan oldu artık. Bence daha farklı daha estetik hem de iyi giden bir araç olan clk yı almanız

Hocam peki 2005 model bir araca o kadar para verilir mi sizce?

Biraderim verilmez mi ? Bir arkadaşımda 2008 modeli vardı tek kelimeyle kaliteydi. Şuan ki piyasada cliolar 60 bin lirayken 2005 te olsa mercedesin bana göre en güzel arabalarından birinin 60 lira olması hiç marjinal gelmiyor. Şimdiden hayırlı olsun

Peki hocam clc hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Clk hiç kullanmadım. Ne düşünüyorsunuz

Clc nin 2003 modelini kullandım onlar sanırım sportcoupe olarak geçiyor. Kesinlikle clk çok daha karakterli daha asil. Bana clc ler babasının üniversiteye giden çocuğunun ve kendisinin egosunu tatmin etmek amacıyla Mercedes almak için alması gibi geliyor. Clk demeseydin clc yi önerirdim ama clkdan sonra beynim istese elim yazmaz...

Aynen hocam ama tek endişem 10 yaşındaki bir araca 55 60 bin tl vermek.

• JeanCarlo kullanıcısına yanıt
    Temiz ve az km li olursa sorun olmaz.
    http://m.arabam.com/otomobil-testleri/mercedes-clk-200-komp-coupe-yorumlari/371
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58682891&p=1#58682891
    http://m.arabam.com/otomobil-testleri/mercedes-clc-160-yorumlari/584

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Kasım 2014; 17:56:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.