isot kardeş sana hayırlı işler ama bu forumda realist insanlar bulunur,o yüzden satamazsın.Başka bi yerde dene şansını.
tamam o zaman 2 yıllık register paranı bide + 5 ytl veriyim ok ?
Güzel değerli domainler en önemlisi firma açılışından evvel kayıt edilmiş olmaları param olsa alırdım hizlisistem.com'u... İyi satışlar
quote:
Orjinalden alıntı: sjsero
tamam o zaman 2 yıllık register paranı bide + 5 ytl veriyim ok ?
haha.. utanmadan hala topice yazıyorsun ya.. helal olsn.. aslanım. aç degilim açıkta degilim azımda kokmuyor. ALLAH'a şükür! sen git o 5 YTL ve 2 yıllık reg paranla yeni alan adları al.. daha verimli iş yaparsın.. şimdi yazmayı bırak benim konuma.. işim olmaz sen ve senin gibilerle minimum ücreti belirttim!..
seviyeli koruyalim
quote:
Orjinalden alıntı: isat
Mesaj sayın güzel yalnız okumanda sorun görüyorum.. nikime iyi bak istersen.. realist'in anlamını sorsam bilemessin belkide.. ben sana al demiyorum , forumun nabzınıda yokla demiyorum alan ve alcak kişiler teklif verirler bu seni irgalamaz ama görüyorum ki forumun genel istatistiklerini bana tutuyorsun böyle bir şey yapmana luzum yok. Alcak olanlar alır , almıycaklarda saçma sapan yazılar yazarlar.. o yüzden actıgım konulara yazı yazarak konuyu gereksiz yerlere saptırmanın anlamı , manası yok! sen bak işine..
quote:
Orjinalden alıntı: mobile
isot kardeş sana hayırlı işler ama bu forumda realist insanlar bulunur,o yüzden satamazsın.Başka bi yerde dene şansını.
nickine çok iyi baktım merak etme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme