Şimdi Ara

close title (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobile

isot kardeş sana hayırlı işler ama bu forumda realist insanlar bulunur,o yüzden satamazsın.Başka bi yerde dene şansını.

• tamam o zaman 2 yıllık register paranı bide + 5 ytl veriyim ok ?
  • Güzel değerli domainler en önemlisi firma açılışından evvel kayıt edilmiş olmaları param olsa alırdım hizlisistem.com'u...
    İyi satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

tamam o zaman 2 yıllık register paranı bide + 5 ytl veriyim ok ?

haha.. utanmadan hala topice yazıyorsun ya.. helal olsn.. aslanım. aç degilim açıkta degilim azımda kokmuyor. ALLAH'a şükür! sen git o 5 YTL ve 2 yıllık reg paranla yeni alan adları al.. daha verimli iş yaparsın.. şimdi yazmayı bırak benim konuma.. işim olmaz sen ve senin gibilerle minimum ücreti belirttim!..
  • seviyeli koruyalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: isat

Mesaj sayın güzel yalnız okumanda sorun görüyorum.. nikime iyi bak istersen.. realist'in anlamını sorsam bilemessin belkide.. ben sana al demiyorum , forumun nabzınıda yokla demiyorum alan ve alcak kişiler teklif verirler bu seni irgalamaz ama görüyorum ki forumun genel istatistiklerini bana tutuyorsun böyle bir şey yapmana luzum yok. Alcak olanlar alır , almıycaklarda saçma sapan yazılar yazarlar.. o yüzden actıgım konulara yazı yazarak konuyu gereksiz yerlere saptırmanın anlamı , manası yok! sen bak işine..

quote:

Orjinalden alıntı: mobile

isot kardeş sana hayırlı işler ama bu forumda realist insanlar bulunur,o yüzden satamazsın.Başka bi yerde dene şansını.

nickine çok iyi baktım merak etme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.