Şimdi Ara

Cloud Atlas (2012) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
4
Favori
13.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Formel

Risk falan yok sağlam torrent sitelerinde orjinal dts diyorlar herkes şaşkın, problem yok. 18 gb zaten. İng. altyazı var ama daha Türkçe yok

Ocak sonu - şubat başı diyorlardı baya erkenci oldu gerçekten. Altyazıyı haber verirseniz çok makbule geçer.
  • Rusya kaynaklı Bluray çıkmış.
    Görüntüsünü almışlar.
    Sesi yeniden işleyip ingilizce oturtup yayınlamışlar orjinali kadar iyi diyorlar ses için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Evet ya ben de orjinal dts sanmıştım ama dediğiniz gibi oldukça iyiymiş.
  • birkaç hafta önce indrdğim cam video sesi yankılı diyrlardı ama beni pek rahatsız etmedi..örnek görüntü..

Cloud Atlas (2012)
  •  Cloud Atlas (2012)
  • görüntü çok kaliteli..bluray rip ten farkını göremedim..sadece altyazı eksik..

Cloud Atlas (2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

görüntü çok kaliteli..bluray rip ten farkını göremedim..sadece altyazı eksik..

Cloud Atlas (2012)

bende brrip indirdim görüntü baya iyi ama ses yankılı.altyazı da tamam.3 saat boyunca o sese dayanabilirmiyim ?
  • senin indrdiğinde cam görüntü kardeşm..cam olan video gerçekten kaliteli bu yüzden milleti brrip diyerek keklemişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Riske atmamak için beklemeye devam. Sıkıntı çıksın istemiyorum. Beklentim çoook büyük bu filmden.

Bende bekleyeceğim. Sonra ses vs. yüzünden filmden zevk alamayabilirim.
  • bu flim in teması ne robinson kurus gibi bişeymi bilgi vermisiniz ufak tefek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu flim in teması ne robinson kurus gibi bişeymi bilgi vermisiniz ufak tefek

Oyuncular 1 den fazla karaktere bürünmüştür. Farklı zaman dilimlerinde geçiyor. Konu falan güzel de bi izleyemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu flim in teması ne robinson kurus gibi bişeymi bilgi vermisiniz ufak tefek

Anlatılmaz izlenir. Karışık biraz. Karma felsefesini ve reenkarnasyonu işliyor.
  • 8.1 le top 250 ye nasıl giremiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

8.1 le top 250 ye nasıl giremiyor ?

Top250 puan sıralaması yukarıdan aşağı ilk 250 film demek değil bildiğim kadarıyla.
  • Çok karışık cidden mesela ;

top 250'de değil. Bunun gibi yüzlerce var yapım yılı vs herşey hesaplanıyor herhalde.
  • Film nasıl,izlenmeye değer mi?
  • altyazıyı bkleyin dostlar berbat bir altyazı var. ne olduguda anlaşılmıyor. bn bi gün daha bklicem bakalım
  • quote:

Çok karışık cidden mesela ;

top 250'de değil. Bunun gibi yüzlerce var yapım yılı vs herşey hesaplanıyor herhalde.

bu paylaştığın filmle benzerlik mi var anlamadım..daha çok manolya yada crash filmine benziyordu..
  • Cloud Atlas'a benziyor diye koymadım. Cloud Atlas'ın puanı 8.2 IMDB de nasıl top 250 de değil dedim. Sonra örnek olarak bunuda koydum. Benzerlikleri yok.
  • quote:

Cloud Atlas'a benziyor diye koymadım. Cloud Atlas'ın puanı 8.2 IMDB de nasıl top 250 de değil dedim. Sonra örnek olarak bunuda koydum. Benzerlikleri yok.

ha ok...;)bu arada paylaştığın filmde on numaradır..cloud atlas edebyat filmi edebyatçılarla filozoflar beğenmiştir o yüzden yuksek..:)) yakında gerçek edğerini bulur 6.5 yada 7..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.