Risk falan yok sağlam torrent sitelerinde orjinal dts diyorlar herkes şaşkın, problem yok. 18 gb zaten. İng. altyazı var ama daha Türkçe yok
Ocak sonu - şubat başı diyorlardı baya erkenci oldu gerçekten. Altyazıyı haber verirseniz çok makbule geçer.
Rusya kaynaklı Bluray çıkmış. Görüntüsünü almışlar. Sesi yeniden işleyip ingilizce oturtup yayınlamışlar orjinali kadar iyi diyorlar ses için.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Evet ya ben de orjinal dts sanmıştım ama dediğiniz gibi oldukça iyiymiş.
birkaç hafta önce indrdğim cam video sesi yankılı diyrlardı ama beni pek rahatsız etmedi..örnek görüntü..
görüntü çok kaliteli..bluray rip ten farkını göremedim..sadece altyazı eksik..
quote:
Orijinalden alıntı: M-A-R-S
görüntü çok kaliteli..bluray rip ten farkını göremedim..sadece altyazı eksik..
bende brrip indirdim görüntü baya iyi ama ses yankılı.altyazı da tamam.3 saat boyunca o sese dayanabilirmiyim ?
senin indrdiğinde cam görüntü kardeşm..cam olan video gerçekten kaliteli bu yüzden milleti brrip diyerek keklemişler..
quote:
Orijinalden alıntı: zUbE
Riske atmamak için beklemeye devam. Sıkıntı çıksın istemiyorum. Beklentim çoook büyük bu filmden.
Bende bekleyeceğim. Sonra ses vs. yüzünden filmden zevk alamayabilirim.
bu flim in teması ne robinson kurus gibi bişeymi bilgi vermisiniz ufak tefek
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
Oyuncular 1 den fazla karaktere bürünmüştür. Farklı zaman dilimlerinde geçiyor. Konu falan güzel de bi izleyemedim gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
Anlatılmaz izlenir. Karışık biraz. Karma felsefesini ve reenkarnasyonu işliyor.
8.1 le top 250 ye nasıl giremiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
8.1 le top 250 ye nasıl giremiyor ?
Top250 puan sıralaması yukarıdan aşağı ilk 250 film demek değil bildiğim kadarıyla.
Çok karışık cidden mesela ;
top 250'de değil. Bunun gibi yüzlerce var yapım yılı vs herşey hesaplanıyor herhalde.
Film nasıl,izlenmeye değer mi?
altyazıyı bkleyin dostlar berbat bir altyazı var. ne olduguda anlaşılmıyor. bn bi gün daha bklicem bakalım
quote:
Çok karışık cidden mesela ;
top 250'de değil. Bunun gibi yüzlerce var yapım yılı vs herşey hesaplanıyor herhalde.
bu paylaştığın filmle benzerlik mi var anlamadım..daha çok manolya yada crash filmine benziyordu..
Cloud Atlas'a benziyor diye koymadım. Cloud Atlas'ın puanı 8.2 IMDB de nasıl top 250 de değil dedim. Sonra örnek olarak bunuda koydum. Benzerlikleri yok.
quote:
Cloud Atlas'a benziyor diye koymadım. Cloud Atlas'ın puanı 8.2 IMDB de nasıl top 250 de değil dedim. Sonra örnek olarak bunuda koydum. Benzerlikleri yok.
ha ok...;)bu arada paylaştığın filmde on numaradır..cloud atlas edebyat filmi edebyatçılarla filozoflar beğenmiştir o yüzden yuksek..:)) yakında gerçek edğerini bulur 6.5 yada 7..