Hocam ben genel arama yapıyormuşum o yüzden ama şimdi Dizi Pal içine girip arama yaptım ve çıktı genel arama da cehennem çıkıyordu ve o da açmıyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 20 Ağustos 2024; 12:29:4 > |
Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (4. sayfa)
-
-
Genel aramada üstte sağda yatay 3 çizgi var. Oraya tıkla
Türkçe 20 siteyi işaretle. Dizi film aradığın zaman 20 sitede ne var ne yok ekrana dökülecek
Bazen ilk aramada yoğunluktan tam sonuçlar çıkmaz 2 3 defa daha aynı aramayı yap
-
Nazar değmesin Cloudstream harika oldu
Tek eksik 4k içerikler + TR altyazı
Türkçe dublaj film dizi istiyorsan en kralı bu uygulama. Abartmıyorum istisnai durumlar haricinde ne ararsan var
-
Umarım bi şey olmaz
-
Rec Tv uçtu hocam
-
Belki teknik problem olabilir 1-2 gün içinde netleşir
-
çok iyiydi hocam her kanal vardı umarım gelir tekrar
-
Rec tv geri geldi
-
iyi haber hocam iş görüyor, teşekkürler
-
Sürecin hangi boyutu yasal?
-
Bu apk, bilinen Online film dizi sitelerinin arşivine erişiyor.
-
O zaman kanunen de sıkıntılı bir durum.
-
Bu uygulama ek işlem yapmazsanız kanunen sorunlu bir olayı yok. Discord gibi düşün sen kanalını seçiyorsun illegal işlere girmek istersen uygulama bunu yapamaz sen yaparsın.
İçerisinde erotik videolar var diye twitterı suçlamak gibi. -
Filmlerin açıklamasında Tr Dublaj mı TR altyazı mı olduğu belirtilse güzel olurdu.
Ben göremedim.
-
filmde her ikisi varsa film oynarken tam ekranda ''kaynak'' kısmına tıklayarak bakabilirsiniz
ayrıca film farklı sitelere kaydedilmişse bunu da değiştirebiliyorsunuz mesela rapidrame, closeload...gibi
-
izleme geçmişi nasıl siliniyor arkadaşlar android box da bulamadım
-
Basılı tutunca kaldır seçeneği gelmesi lazım.
-
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X