Şimdi Ara

Cloverfield 3 / Cloverfield Paradoksu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

İlk film izlenmeden diğerleri izlenir mi

Şu an 30. dakikasındayım. İlk film ile öncesi arasını anlatıyor. Problem olmaz.

Yine de izleyeyim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Evet malum ortamlara da düşmüş. Bu arada filmin adı The Cloverfield Paradox (2018) diye geçiyor. Ben bu filmin başlığını gördüğüm için farklı bir isim okuyunca farklı bir film (4. film) var sandım. Kafa karışıklığını önlemek için başlık düzeltilirse iyi olur. @Devian

şimdi gördüm bende filmi malum ortamda , yok ya dedim bu benim konusunu açtıgım değildir nasıl bu kadar hızlı çıkar trailer bile görmedim dedim meğer hakkaten çıkmış 6.7 almış ama daha 4.500 kişi oylamış yinede fena bir puan değil.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    "The Mist" filmi var zaten en son dizisi çıkmıştı.

---

ben az çok şok oldum filmin direkt internette (netflix) yayınlanmasına. hemde trailer falan gelmeden direkt sürpriz oldu benim için, eve gelir gelmez indirdim şu an izleyeceğim. 4. filmmiş diye duydum, 3. film daha ortada yok falan falan... tam bir paradox işte
  • Adamlar kendi çapında eğleniyor işte diyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü filmdi cidden.

• Paralel evren muhabbeti ne ara yaratığa bağlandı anlamadım. Böyle bir filme neden ihtiyaç duyuldu ki? Yaratığın gelişini deneye bağlasalardı bir anlam ifade ederdi. Çoklu evren teorisinden bahsettiler ama havada kaldı. Her iki Dünya'da da birebir aynı durum yaşanması biraz garip olmuş.
  • İçeriği çok boş filmin yahu. 4. film de böyle alakasız olur. Amacı başı sonu olmaz. Serideki filmler böyleyse seriyide böyle hiç birşeye bağlamadan bitirirlerse kendi içlerinde tutarlı olmuş olurlar en azından.

• Çıtır cerezlik bir film ben sevdim .uzay ve felakat seviyorsaniz sıkılmadan izlersiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin bir serinin devamı olduğunu bilmeden izledim. Bence fena değildi. Her ne kadar konudan konuya atlanılmış gibi dursada filmin sonu bana göre çok iyiydi. Sonuçta paradoks bu, her şeye açık olmak lazım :) Umarım devam filmi için çok bekletmezler.

7.2/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Bu filmin bir serinin devamı olduğunu bilmeden izledim. Bence fena değildi. Her ne kadar konudan konuya atlanılmış gibi dursada filmin sonu bana göre çok iyiydi. Sonuçta paradoks bu, her şeye açık olmak lazım :) Umarım devam filmi için çok bekletmezler.

7.2/10

Bazı kısımları çok saçma. Misal el yazı yazıyor ama kim bizimle iletişime geçiyor, jiroskopun orada olduğunu nasıl biliyor demeden laylay lom diye devam ettiler. Benim beğendiğim iki sahne vardı. Biri hızlandırıcının ilk çalışması. Herkes yere kapanıyor sonra da tavana. Diğeri de Tam'in donması. Gerisi çöptü.

• AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi o kısım biraz saçmaydı. Son sahnenin güzelliği filmi kurtardı benim gözümde. Devam filmini ciddi anlamda merak ediyorum :)

• 3 filmin birbiri ile bağlantısını merak eden arkadaşlar şunu izlesin:https://www.youtube.com/watch?v=mqRl4kxkd0A (3 filmle de ilgili spoiler içerir, hepsini izledikten sonra videoyu izleyin)

Millet beğenmemiş ama çok müthiş bir olay yapıyor JJ Abrams abimiz, birbirinden bağımsız gibi görünen ama bağlantılı 3 film (ve muhtemel 4. film de öyle olacak), viral marketing falan derken aktı gitti adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

3 filmin birbiri ile bağlantısını merak eden arkadaşlar şunu izlesin:https://www.youtube.com/watch?v=mqRl4kxkd0A (3 filmle de ilgili spoiler içerir, hepsini izledikten sonra videoyu izleyin)

Millet beğenmemiş ama çok müthiş bir olay yapıyor JJ Abrams abimiz, birbirinden bağımsız gibi görünen ama bağlantılı 3 film (ve muhtemel 4. film de öyle olacak), viral marketing falan derken aktı gitti adam.

Son filmi beklemek lazım. 10 Cloverfield Lane ilk filmin devamıydı. Belki dördüncü filmden sonra yaratıkların temizlendiği bir film yapılır. Paradoks varsa her şey mümkün.

• Şimdi bu serideki her bir film birbiriyle bağlantılı mı bağımsız mı? Ben ilk Cloverfield filmini izlemiş ve beğenmemiştim. Bu yüzden 2. filmi izlemedim. Direkt bu filmi izlesem bir şey anlar mıyım, çok şey kaçırır mıyım?

• Filmlerin geçtikleri tarihler sırasıyla; 2008, 2010 civarı ve 2028. Yani 3. film ilk filmden önce geçmiyor, ama bağlantılı. Rogue One gibi değil yani olay.

Spoiler vermeden şu şekilde açıklanabilir, ilk 2 film birbirinden çok bağımsız filmler gibi geliyor ilk izleyişte birkaç easter egg ve isim dışında, 3. film o bağlantıyı kuruyor ve 3 filmde de yaşanan olaylar bir şekilde bağlantılı. Daha ayrıntılı bir açıklama isterseniz üstteki attığım videoya bakabilirsiniz, tabi filmleri izlemediyseniz bakmayın, 3 film hakkında da spoiler içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 6 Şubat 2018; 21:43:51 >
  • Şimdi filmde çok bariz saçma yerler vardı ama neredeyse her şeyi açıkladılar. Shephard'ı çalıştırmalarıyla paralel evrenler birbirine geçti yani bir nevi geçit açtı. Canavarlar bu sayede dünyalara geldi. Bu arada ikiden fazla dünya var, zaten iki filmdeki uzaylılar da farklıydı. Yani ilk iki film aynı evrende geçmiyor.

İlk film, bu filmde sonradan geldikleri evrenin dünyasında geçiyor muhtemelen. Çünkü ilk filmdeki videoda kapsül düşerken herhangi bir canavar gözükmüyor. Bu filmin sonunda dünyaya inerlerken kocaman canavar var, yani farklı dünya.

Biraz ortalığı bulandırdılar ama serinin olayını filmin başında CNN'de konuşan komplo teoricisi adam anlatıyor. Bozon ateşlenerek geçit açıyor, böylece her paralel evrende farklı
    zamanda farklı bir uzaylı saldırısı oluyor.
  • Öncelikle siyahiler çok kötü oyuncu.

Filmde bir üst yorumdaki arkadaşında belirttiği gibi ilk Cloverfield filmindeki easter eggs var. Hatta bir kaç tane var galiba. Yani ben bunu gördüğümde çok sevindim. Böyle nüanslara bayılıyorum. Bu linllerde gösteriyor.
    https://youtu.be/yYfEGXK-GiU
    https://youtu.be/u5lHnRqF89c

Film karmaşık. Haa bana ilginç bir film geldi. Ne beğendim ne beğenmedim. Sonunu sevdim ama.

10/6.7

4.yü merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 9 Şubat 2018; 3:35:52 >

• İlk iki film tamamdı yani izlerken meraklanıyordun ve eli yüzü düzgün filmlerdi.

Lakin bu 3'üncü filmin vizyona girmesi dahi hata olurmuş zaten. Bana bu anlamda Alien 4 resurrection filmini hatırlattı.

Üzerine ciddi ciddi eğilmeyeceklerse devam etmesinler. Ayrıca artık şu canavar olayına geri dönüp biraz daha girsek iyi olacak. Hep bütçe yüksek olmasın diye küçük hikayeler anlatmakta bir yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 9 Şubat 2018; 13:39:14 >
  • Diğer filmlerini çok sevmiştim. Bu düşük kalite black mirror bölümü gibi geldi bana. Düşük kalite olduğunu belirteyim çünkü bazı black mirror bölümleri filmografi olarak bu filmden çok daha güzel.

• Anlamayan ve alakasız diyenler nerenizle izliyorsunuz filmleri. Bu Filmi ve önceki filmleri sinematografik olarak başarısız bulabilirsiniz bu normal ama üç film de birbirine gayet tutarlı bir şekilde bağlanmış.

Açıklanmayan noktalar var sadece serinin ekmeğini yemek için devamında gelecektir eksik noktalar.

3 adet film var toplamda bunlar en az 2 farklı evrende geçiyor. ( klon evrenler ) Edit: Oyunculuklar berbattı. Oyuncu seçimleri ciddi hatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 10 Şubat 2018; 3:11:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.