1. Bodyrockers - I Like The Way (Radio Edit) (3:24) 2. 50 Cent - Candy Shop (3:30) 3. Akon - Ghetto (3:57) 4. Alicia Keys - If I Aint Got You (3:48) 5. Andru Donalds - Mishale (3:37) 6. Black Eyed Peas - don't phunk with my heart [z] {galaxy} (4:23) 7. Brandy & Monica - The Boy Is Mine (3:55) 8. britney spears - greatest hits - do something (3:20) 9. Carolina Marquez (BY @ello-) - The Killer's Song (The Killer's Song Radio Edit) (3:43) 10. chemical brothers feat q - tip - galvanize (push the but (4:20) 11. Chocho Loco - Chocho Loco - Sequental's (3:13) 12. Ciara - 1, 2 Step Feat. Missy Elliott (3:22) 13. Destiny's Child ft Lil Wayne & TI - Soldier (5:10) 14. DJ Akman - Lollypop (3:36) 15. DJ Tiesto - Lethal Industry (Radio Edit) (1) (3:41) 16. Don Diablo Presents Divided - Easy Lover (Extended Club Mix) (7:10) 17. Don Omar - Dale Don Dale (3:32) 18. ElenaPaparizou - You'remynumberone (2:58) 19. Fat Joe feat. Mase, Eminem, Lil' Jon - Lean Back (remix) (4:19) 20. Global Deejays - The Sound Of San Francisco (3:35) 21. Gwen Stefani - Rich Girl Feat Eve (3:56) 22. Jay-Z And Linkin Park - Numb/Encore (3:23) 23. K'Maro - Femme Like You (4:09) 24. Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat) (4:12) 25. Mariah Carey Feat.JD & Fatman Scoop - It's Like That (3:25) 26. Mario, Jadakiss, T.I. - Let Me Love You (Remix) (4:28) 27. Nelly, P. Diddy & Murphy Lee - Shake Ya Tailfeather (4:26) 28. Pump it Up (5:43) 29. REBEL MOVES - Bandare (5:55) 30. Riot Act - California Soul (Jj Stockholm Club Remix) (8:20) 31. Snoop Dogg - snoop dog signs ft justin timberlake (5:16) 32. The Chemical Brothers - Believe (7:01) 33. The Game Ft 50 Cent - This is How We Do (Fresh 83) (4:03) 34. Usher - Caught Up (3:44) 35. Usher Ft. Fabolous - Caught Up (Remix) (4:34) 36. X Shamur - Let The Music Play (3:43)
Bu şarkılardan başka CLUP MUSİCtavsiye edecek yardımsever arkadaşlar var mı aranızda???
Kimse dinlemiyor heralde bu tarz müzikleri...
Benny Benassi bütün şarkıları.. ve Dj Tiesto : adagio for strings aklıma sadece bunlar geliyo...
GüzeL Liste fakat ; Shakira- La Tortura DanzeL-Summer Love venga boys- to BraziL ve TİESTO
HeLena Paparizou- my number one
Teşekkürler arkadaşlar....söylediklerinizi de ekleyecegim.....
global playboys un bütün parçalarını tavsiye ederim özelliklede american pie ve sounds of san fransisco
Nelly Snoop Dogg Usher Jay-Z And Linkin Park ElenaPaparizou Destiny's Child 50 Cent
yaww bunlarin neresi club muzik ala allaa benim bildigim club muzik olayina elektronik muzik girer techno, trance, rave, goa gibim..
yukaridakilerden bu tarza yakın olan bir chemical brothers, DJ Tiesto var
Clup olması şart değil bu tarz şarkılarda olabilir....sen clup sarkılarını söyle disco tarzı kalsın holywars ....
bomfunk dinle derim....
quote:
Orjinalden alıntı: nvidialover
bi şarkı var la-la-la-la diye bir nakaratı ıslıklı filan güzel bir club şarkısı didimde meduse clubta dinlemiştim.Bi tane daha var oo-heeee I like girls- I like girlss diye bişey.Bi tane daha var I'm fuckin a cunt I'm fucking a cunt diye sözleri var bu şarkıları bilen var mı.
sen defol burdan amerikan köpeği
imaginary 2 gündür uğraşıyorum sırf yazdığın liste için yorum yapmak istedim hakkaten mükemmel hatta benim kendime doldurduğum cd yle bire bir müsait bi zamanımda senin listene eklemeler yapıcam mutlaka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme