Şimdi Ara

Clup Penguin kapatılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008'in Cadilar Bayrami etkinliklerinin yapildigi zaman actigim hesabima 29 Mart'tan sonra giremeyecek olmak gercekten üzücü. Daha da uzuldugum nokta ise, bunca emeğin yenmesi ve yeni cikaracaklari "Clup Penguin Island" denen oyunu gerçekten rezalet bir şey oluşu.

https://www.google.com.tr/amp/s/m.donanimhaber.com/newsamp.aspx%3Fid%3D89084

Clup Penguin kapatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCrusader9 -- 19 Mart 2017; 13:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramizda Clup penguin oynayan yok muydu? Penguenim 3058 gunluk 2008de acmistim hesabimi

• Vay be, zamaninda saatlerce basinda oturup cok vakit harcamisligim vardir hem club penguin de hem de miniclip sitesinde.

Üstlerinde zengin kiyafetleri olan penguenleri ağzım açık bakardım

• valla bende bi oynamıstım ama oyunda membership almadan herhangi birşey yapılmıyordu
  • Membership hic alamadim o ayri bir mevzu ama, oyunun o görsel zenginliği beni benden aliyordu. Özellikle 2012 ve öncesi cok guzeldi. Sade ve ozgun bir icerigi vardi. Disney almasaydi cok daha guzel olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Membership hic alamadim o ayri bir mevzu ama, oyunun o görsel zenginliği beni benden aliyordu. Özellikle 2012 ve öncesi cok guzeldi. Sade ve ozgun bir icerigi vardi. Disney almasaydi cok daha guzel olabilirdi.

hocam 2008 yıllarında bende oynuyordum o zamanlar 5. sınıfa falan gidiyordum :D

ingilizce min temelleri bu oyunda atıldı diyebilirim.

oyunun kapatılması üzücü ama membership almadan fakir gibi oynardık bu oyunu.
    hatta uludağsözlükteki entry mi paylaşayayım :D

"""5.sınıfta bi arkadaşımın söylemesiyle bi süre oynamış olduğum oyun.

oyunda birşey satın almak için vip üyelik lazımdı,tabii o da para demek.yıl 2006 , internete kredi kartı bilgisini yazacak cesur insanlar yoktu o zamanlar.biz türkler vip üyeliğimiz olmadan saçma sapan oynadık bu oyunu.
    yabancıların çocukları penguenlerine giysi giydirir evlerine binbir türlü eşya alırdı.
    biz ise çıplak penguenimizle yabancılarla "hi" "hello" falan takılıp mutlu olurduk.

birde oyunda evimiz yani iglomuz vardı.o iglonun içine yabancı çocuklar o kadar çok eşya koyarlardı ki ev çok güzel olurdu.benim evimde bir tane sandalye yoktu bomboş beyaz bir zeminde dolaşırdım ben sözlük...o evleri dolaşmak çok zevkli gelirdi bana.bazen evlerinde parti verirlerdi.biz fakir olduğumuzdan sadece izlerdik katılamazdık tabii kide :(
    böyle tüylü tostoparlak bi hayvan alınıyordu oyunda birde.allah'tan oyun izin beleşe vermiş banada(üzüldüler galiba halime)bende bi hayvan sahibi oldum hayatımda ilk kez.artık boş evimde yalnız değildim.yanımda kırmızı tüylü tatlı bişey vardı adıda xxxaslanxxx gibi birşeydi * .ama o fakirlik nedense ruhuma işledi,bim en yakın dostum oldu..ben bu oyunu oynarken oyunun amacını hiç çözemedim,ben neden bu oyunu oynuyordum ? ,neden neden ve bu sorunun cevabını hala bulamadım...

her neyse hayat o zamanlar güzelmiş.saçma bi oyundan zevk alabiliyormuşuz o zamanlar..."""

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra kapanıyor. Son kez girip oynayin.

• Kapandı ..

https://play.clubpenguinrewritten.pw/ Oyunun 2010 civarı yıllardaki halini oynayabileceğiniz bir Private server.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.