Şimdi Ara

CM 03-04 de ki yıldız adaylarınız. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
5
Favori
306.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bird42

gençler oyunun en iisi daniel braathen.ondan snra diego gelir.alessio cerci de çok ii.defansta de la cuesta dan wazgeçmem.kanada toledoyu koyabilirsin ama ben montolivo yu oynatıom adamı aldıktan iki yıl snra dünyada yılın futbolcusu seçildi teknik özellkleri mthş.kaleye schmeicheli alrm.dmc olarak renatoyu alrm ya da sean davis

Alıntıları Göster
    Hey gidi günler be ilk cafede oynayanları görüyordum bu oyunu..Oyuncuların kendi kendine oynaması falan ne çok heyecanlandırıyordu beni

• quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

oyuna her başladığımda mexes'i 5 milyona,lucio'yu 16 milyona,pedersen'i 2 milyona,kristiansen'i 2 milyona,Alpay'ı beleşe alırımDiego'yu da alabilirsem alırım

Henry,D.Bonera,Emre,Wiltord,Pennant,Mahdavikia,Gareth Barry.1 sezon sonra da sözleşmesi sona eren bu oyuncuları alırım.2-3 sezon sonra da Robben ile Reyes'in sözleşmesi sonra erer.Yüksek imzalama bedeli ile onu da kapatırsın.Al sana takım

----------------?-------------------

Bonera--Lucio---Mexes---G.Barry

Mahdavikia--Diego--Emre--Robben-

------Henry------Reyes(Wiltord)----

Alıntıları Göster
    Kasper Schmiechel oyunun en iyi kalecisi @mucizevi

• ------------Pazzini------Cerci------------
    --------Montolivo-Diego-Roncatto--------
    -----------------De Rossi-----------------
    DeLaCuesta-Mexes-Ferdinand-G. Johnson
    ---------------Schmeichel----------------

Mexes Ferdinand ve De Rossi oyuna yıldız başlıyor 3-4 sezon sonra oyuncuların tamamı yıldız oluyor.
  • Toledo, daniel braathen, eliakwu, pisculichi ve mariano gonzalez. Bunlar dehşet oyunculardı. Bu oyundaki unutamadığım bir şey de diablo taktiğiydı. Resmen oyunun hilesi, rekorları alt üst eden bir taktikti.
  • quote:

gençler oyunun en iisi daniel braathen.ondan snra diego gelir.alessio cerci de çok ii.defansta de la cuesta dan wazgeçmem.kanada toledoyu koyabilirsin ama ben montolivo yu oynatıom adamı aldıktan iki yıl snra dünyada yılın futbolcusu seçildi teknik özellkleri mthş.kaleye schmeicheli alrm.dmc olarak renatoyu alrm ya da sean davis

Alıntıları Göster
    Oyun süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.K.A Deadshot -- 14 Mayıs 2013; 19:56:34 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    j.welsh
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

------------Pazzini------Cerci------------
    --------Montolivo-Diego-Roncatto--------
    -----------------De Rossi-----------------
    DeLaCuesta-Mexes-Ferdinand-G. Johnson
    ---------------Schmeichel----------------

Mexes Ferdinand ve De Rossi oyuna yıldız başlıyor 3-4 sezon sonra oyuncuların tamamı yıldız oluyor.

Adam olayı çözmüş

DMC var bir tane efsanedir ucuz paraya; Fredy William Thompson!
  • Evandro Roncatto
  • Kakalov

Bu adami alin 2. Seneden itibaren oyunun en iyisi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Hey gidi günler be ilk cafede oynayanları görüyordum bu oyunu..Oyuncuların kendi kendine oynaması falan ne çok heyecanlandırıyordu beni

Alıntıları Göster
    Bu arada Bastia'dan Alexandre Song var. DMC bölgesinde oynuyor. Oyuna başladığınız anda alın derim sürekli oynatın. Muhteşem bir şekilde gelişecek ve oyunun en iyi DMC'lerinden biri olacaktır. Real Betis'te Pablo Nino var onu da altın tekniği ve top sürmesi 20, hızı ile hızlanması 17-18 arasında değişiyor. İlk sezonda satılık mı bilmiyorum ama ikinci sezondan itibaren satılık. Satılık fiyatı da 1-1.5 milyon €, paraya kıyın ve alın. Crewe'den Billy Jones da var daha 15 yaşında, 200 bin €'ya onu da alın sürekli oynatın ve faydasını fazlasıyla göreceksiniz. Onun performansı bir defans oyuncusunun normal performansı kadar. Joinville'den Everaldo'yu da alın. Orta sahanın bütün kanatlarında oynuyor ve iki ayağını da etkili kullanabiliyor. Pedersen'in Brezilyalısı. Ha bir de eğer gol atan ve asist yapan bir forvet istiyorsanız, Litex'ten Georgi Kakalov'u da şiddetle tavsiye ederim. Bastia'yı seçtiğimde Kakalov'u 4.6 milyon €'ya aldım. İlk sezonunda ligte 38 maçta 36 gol atıp 16 asistlik müthiş bir performans sergiledi ve onun sayesinde Bastia'yı ligte şampiyon yapmıştım. Kakalov bunla da yetinmemiş, ligte gol kralı oldu ve diğer iki oyuncuyla birlikte asist kralı da oldu ama nedense en iyi genç oyuncu ödülünü Strasbourg'dan David Kobylik'e kaptırdı.

Şimdilik bu kadar, keşfettikçe yine yazacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozankra

Bu arada Bastia'dan Alexandre Song var. DMC bölgesinde oynuyor. Oyuna başladığınız anda alın derim sürekli oynatın. Muhteşem bir şekilde gelişecek ve oyunun en iyi DMC'lerinden biri olacaktır. Real Betis'te Pablo Nino var onu da altın tekniği ve top sürmesi 20, hızı ile hızlanması 17-18 arasında değişiyor. İlk sezonda satılık mı bilmiyorum ama ikinci sezondan itibaren satılık. Satılık fiyatı da 1-1.5 milyon €, paraya kıyın ve alın. Crewe'den Billy Jones da var daha 15 yaşında, 200 bin €'ya onu da alın sürekli oynatın ve faydasını fazlasıyla göreceksiniz. Onun performansı bir defans oyuncusunun normal performansı kadar. Joinville'den Everaldo'yu da alın. Orta sahanın bütün kanatlarında oynuyor ve iki ayağını da etkili kullanabiliyor. Pedersen'in Brezilyalısı. Ha bir de eğer gol atan ve asist yapan bir forvet istiyorsanız, Litex'ten Georgi Kakalov'u da şiddetle tavsiye ederim. Bastia'yı seçtiğimde Kakalov'u 4.6 milyon €'ya aldım. İlk sezonunda ligte 38 maçta 36 gol atıp 16 asistlik müthiş bir performans sergiledi ve onun sayesinde Bastia'yı ligte şampiyon yapmıştım. Kakalov bunla da yetinmemiş, ligte gol kralı oldu ve diğer iki oyuncuyla birlikte asist kralı da oldu ama nedense en iyi genç oyuncu ödülünü Strasbourg'dan David Kobylik'e kaptırdı.

Şimdilik bu kadar, keşfettikçe yine yazacağım

Alıntıları Göster
    Maxim tsigalko,toledo,roncatto,montolivo,de la cuesta,fatih sonkaya,temur altunhan,serkan balcı,mehmet polat...

• Messi
  • quote:

Alıntıları Göster
    kim kalström
    ısaac promise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

kim kalström
    ısaac promise

Alıntıları Göster
    hala oynayanı var mı bu oyunun?
  • quote:

Efsane oyun oynanmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: writer7

quote:

Efsane oyun oynanmaz mı

Alıntıları Göster
    Edit: Uerdingen'den Ahmed Cebe var (şu an Akhisarspor'da). Forvet'tin ortasında ve sağında oynuyor. Top sürmesi, bitiriciliği, uzun şutu ve hızı 17-18 civarlarında. Database büyük'te çıkıyor, diğer databaselerde (orta veya küçük) çıkıyor mu bilmiyorum. Onu 150 bin €'ya aldım. Eğer en üst lige yükselmek istiyorsanız tam size göre futbolcu. Eğer en üst ligteyseniz en iyi yedek oyunculardan biri diyebilirim. İlk sezonda genelde sonradan oyuna girdi ama 12 gol atıp Bastia'yı şampiyon yapanlardan biri olmuştu. Skeid'den de Daniel Braathen'i de alın derim. Fiyatı 350 bin €. Oyunun en iyi 10 futbolcusundan biri olacaktır. İlk sene uyum sorunu yaşayabilir ama satmayın sürekli oynatın. Sadece database büyük olduğunda çıkıyor. Birkaç seneye almadığı kişisel ödül kalmıyor zaten. Kaleci sıkıntısı yaşıyorsanız Bastia'dan Nicolas Penneteau'yu almanızı tavsiye ederim. Fiyatı 1 milyon € civarında. Yalnız database küçük'te çıkmaz, onu yazayım bi kere. Refleksleri, önceden sezmesi, penaltı durduruculuğu ve hızlı, ani karar vermesi en büyük özellikleri. İlk senesinde bile yılın en iyi kalecisi seçilir, garanti.

Şimdilik bu kadar. Keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim.

• "Austin Ejide" adında Nijeryalı bir kaleci var. Değeri 200-250 bin € kadar. Etoile du Sahel ya da Esperance Sportive'de olması lazım. Alın, sürekli oynatın ve emin olun faydasını fazlasıyla göreceksiniz. River Plate'de "Alejandro Dominguez" var. Forvet'in bütün kanatlarında oynayabiliyor. Sözleşmesi yanlış hatırlamıyorsam sezonun devre arasında bitiyor. Bedavaya bile alma şansınız var. Değerini tam hatırlamıyorum ama galiba 1-2 milyon € idi.

Şimdilik bu kadar. Keşfettikce yine yazmaya devam edeceğim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Efsane oyun :)
  • Toledo. En iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Toledo. En iyisi.
    Bastia'dan "Patrice Sorbara" var. Sağ ayak, ve defans ile orta sahanın bütün bölgelerinde oynayabiliyor. İlk sezon kesmeden yani arada bir oynatın, ikinci sezonundan itibaren sürekli oynatmaya başlayın değeri ve performansı yukarılara çıkıyor. Uzun şutu 20, pası, orta açması 16-17'lere çıkıyor. Tekniği, top sürmesi de o civarlarda. Fiziksel özellikleri de iyi. Hele hele bütün kanat sıkıntılarını giderir

Şimdilik bu kadar. Keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.