Şimdi Ara

cm 690 kasa fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cm 690 kasa ıcın 14 cm mı yoksa 12 cm mı daha avantajlıdır oncelıkle sesszılık oncelıgımız ve sonrada sogutması ıyı olması sız hangısını onerırsınız...boyut olarak daha sonrada onerecegınız markalar hangılerıdır..sıstemınızde olup hem ses hemde performans olarak ıyı olan fanınızı da yazın ...

es geçmeyin önerin bişiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 16 Temmuz 2010; 13:14:59 >

• şu bir gerçektir 140mm 120mm den daha sessizdir boyut arttıkça sesde azalıyor. rc690 ın 5 adet 14cm fan yuvası var

Cooler Master R4-S4S-10AK-GP 16db 60.1cfm

Thermaltake A2491 16 dB 50cfm

ben xigmatek XLF-F1453 aldım ama sessizlik aradığın için tavsiye etmem ufak bi sürtünme sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 17 Temmuz 2010; 12:20:31 >
  • anladım o zaman 14cm lık fanlara yonelmekte fayda var coolermaster 14cm lık fanları pıyasada bulamıyorum segment fırmasını aradım ama oraDADA YOK nereden bulabılırı kı ya da farklı bır onerı ne olabılırkı cfm yuksek ama sesı az olan bırurun bakıyorum..
  • 2 adet 140 mm cooler mastes fan buldum ya yok boyle bır fan olayı hem cok ucuz hemde cok sessız ve hava olarakta cok yuksek on ve yan panele taktım ıcerısı seınlemeye basladı bu fandan bır kac tane daha bulmam gerekıyor yarın ulus konya sokaga gıdıp bakayım :D ınsallah bulabılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

2 adet 140 mm cooler mastes fan buldum ya yok boyle bır fan olayı hem cok ucuz hemde cok sessız ve hava olarakta cok yuksek on ve yan panele taktım ıcerısı seınlemeye basladı bu fandan bır kac tane daha bulmam gerekıyor yarın ulus konya sokaga gıdıp bakayım :D ınsallah bulabılırım...

TÜRKİYE TAHAF EDİyorum ama cooler master 140mm mavi ledli kasa fani bir türlü bulamıyorum ey donanım haber forum kardeşlerim ne olur şu kasa fanını bulalım bıldıgı gordugu yer olanlar hemen ulaşin bana
  • İlla ki CM almak zorunda değilsiniz. Başka markalara yönelin takılmayın bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

İlla ki CM almak zorunda değilsiniz. Başka markalara yönelin takılmayın bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 cm sessiz kasa fanı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.