Şimdi Ara

CM Centurion 5 Uv Mod by Maranello (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Önce kasamızın içindekileri söküyoruz...
     CM Centurion 5 Uv Mod by Maranello

Boyama işlemine başlıyoruz ve bitti..Dünyanın en kötü boyacısı oldum: Tam başladım rüzgar çıktı artık durmak için çok geçti

Bunlarda kasa toplandıktan sonra....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 20 Nisan 2008; 1:49:33 >

• uv turuncumu renk?
  • Boyayı kastediyorsan pembeye yakın bir ton. UV katotları soruyorsan UV'nin rengi sabittir çeşidi olmaz mora yakın birşey..
  • o mavi uv kabloları daraltma imkanın yokmu?
    biraz kalın gözüküyolar
  • spreyı sormustum. 3 renk uv satılıo spreylerde gordugum ama hangısı en tatlı durur onu arastırıorumda. yoksa metalık sıyah yada mavı gıbı bır renkmı kullansam kararsız kaldım. Bıde sanayıde boyatıcam kendım boyamıcamda. adamlar uv falan varmıdır onuda bılmıorum. bu arada calısma masaını sen mı kestın ole plexı boyutunda sen kestıysen zor olmadımı baya kalında.
  • Sprey Henkel Duck Neon Pembe.Turuncusu,mavisi,yeşilide vardı ben bunu kimse tercih etmiyor diye bunu deneyeyim dedim.. Bence sen al boyayı götür sanayiye onlarda Uv duyarlı boya olacağını zannetmiyorum..Çalışma masamın o bölümünü söktüm çizdim nerelerden kesileceğini sonra marangoza götürdüm kendim kessem bu kadar düzgün olmazdı ve yorulduğumla kalırdım.Adam makinada 5 dakikada kesti.

quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

spreyı sormustum. 3 renk uv satılıo spreylerde gordugum ama hangısı en tatlı durur onu arastırıorumda. yoksa metalık sıyah yada mavı gıbı bır renkmı kullansam kararsız kaldım. Bıde sanayıde boyatıcam kendım boyamıcamda. adamlar uv falan varmıdır onuda bılmıorum. bu arada calısma masaını sen mı kestın ole plexı boyutunda sen kestıysen zor olmadımı baya kalında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 20 Nisan 2008; 20:54:02 >

• Daraltmam için kesmem lazım bu seferde birleştirmek zor olacak çirkin duracak ama spiral versiyonlarıda var ben aldığımda orda yoktu bende bunu aldım..
    quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

o mavi uv kabloları daraltma imkanın yokmu?
    biraz kalın gözüküyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 20 Nisan 2008; 20:57:34 >
  • eline sağlık güzel oluyo devamını bekliyoruz.
  • güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.