Şimdi Ara

Cm Hyper T4 Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu fan yüzde 50 de döndürüyorum 1100 rpmde dönüyor yükte 45 55 arası bu fanı değiştirip corsair air sp 120 koysam daha iyi soğutur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ5 6600k ile stock hızda kullanıyorum boşta ortam sıcaklığına göre ki antalyada yaşıyorum 17 dereceye kadar düşüyor sıcaklık burdan pay biçin bence gayet iyi bir soğutucu yükte şuana kadar 38 dereceyi geçemedi hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

İ5 6600k ile stock hızda kullanıyorum boşta ortam sıcaklığına göre ki antalyada yaşıyorum 17 dereceye kadar düşüyor sıcaklık burdan pay biçin bence gayet iyi bir soğutucu yükte şuana kadar 38 dereceyi geçemedi hiç.

Bende minimum 27 oluyor ama otomatik devirde döndürmüyorum çok ses yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

İ5 6600k ile stock hızda kullanıyorum boşta ortam sıcaklığına göre ki antalyada yaşıyorum 17 dereceye kadar düşüyor sıcaklık burdan pay biçin bence gayet iyi bir soğutucu yükte şuana kadar 38 dereceyi geçemedi hiç.

Vallaha dostum boşta 45-50 ile kullananları düşün bence boşa para harcamaya gerek yok şuan için ben tam devirde kullanmayarak bu değerleri elde ettim. Tabi kasa içindeki hava sirkülasyonuda bunu etkiler ona birşey diyemem ama T4 cidden çok iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Vallaha dostum boşta 45-50 ile kullananları düşün bence boşa para harcamaya gerek yok şuan için ben tam devirde kullanmayarak bu değerleri elde ettim. Tabi kasa içindeki hava sirkülasyonuda bunu etkiler ona birşey diyemem ama T4 cidden çok iyi.

Tmm sağol bnm i7 ondan daha çok ısınıyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.