Şimdi Ara

Cm stacker kablo toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift power ve fazla aksesuar nedeniyle bi türlü kablo taplayamıyordum çareyi kabloları yan tarafa atmakta buldum fikirleriniz paylaşırsanız belki daha iyi şeyler yapabiliriz...

Cm stacker kablo toplama

Cm stacker kablo toplama

Valla naca bu kadar toplanabiliyo :)))

Cm stacker kablo toplama

Cm stacker kablo toplama

• Toplama olayını güzel yapmışsın fena görünmüyor.

Fakat seni bir konuda uyarmak istiyorum. Yanlış görmediysem kabloları sarmak ve toplamak için elektrik bantı kullanmışsın. Yerinde olsam bunu kısa zamanda kumaş ya da bu iş için yapılmış bir malzemeyle değiştiririm. Kullandığın bantlardaki yapıştırıcı, orta vadede özellikle de sıcaklığın etkisiyle kablo kaplamasını ve bantı çözerek kaynaşmasına neden oluyor. Bunu müzik setlerinin ve oto elektrik kablolarında sık sık yaşıyorum.

Bunun nedeni bantlarda kullanılan yapıştırıcı filmin kimyasal özelliği. Bence bu iş için bir alternatif bul. Aksi taktirde, hele ki üzerinden bir yaz geçtikten sonra ciddi sorunlar yaşayabilirsin.

Benden söylemesi...
  • Hocam Güzel Olmuş Fena Görünmüyor Ancak. Cenngizinde dediği gibi elektrik bandına alternatif bulun yapıştırıcı kısmı kablolara yapıştıktan sonra çok zorluk çekersiniz..
  • Sağolun arkadaşlar beni 3-4 ay idare etse yeter dediğiniz şeyi artık yenilerken uygularız artık. upgarede olayına gidicem kısmet olursa....
  • Bant olayına katılıyorum.

Basit bir örnek vereyim. Masaüstü PC 'min power kablosunu toplama amaclı birbirine siyah elektrik bantı ıle baglamıstım. arakdaşın dedıgın gibi aradan 4 5 ay gectıkten sonra bantın genleştiğini ve ustundekı yapıskanların kabloya ıyıce işlediğini gördüm. Birdaha kabloya el değmiyor. Heryer yapış yapış oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.