Şimdi Ara

CM Stacker resimleri (ruya makinem) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sade
  • engin. güle güle kullan. ama metin abinin ekran kartını hala ayarlamadın. seni gidi seni

• @starway sadeyi severim kız ardkaşım makyaj yapmasını sevmem kasada caf cafı...
    Sadce dediğin kasa bu ise artık bilmiyorum.He ama içi gözükmeyen bi kasnaın içindeki fanları rankli renkli almak içine neon takmak tan bahsediyorsan ben bu kasaını kapağı kapalı kulanıyorum...

Açıkolsada koyarmıyım bilmem ama ben sadce işimi en iyi ve sesiz yapandan yanayım..

@metak metin abi ekrankartı yok yau :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwengin -- 6 Kasım 2005, 4:11:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

çok sade

Zaten mod yapıldı amacı ile acmadı heralde

Kasa içi ve saatler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

çok sade

senin kini koy da görelim madem çok sade
  • arkadaşar şu anki o/c değerlerinde sorunsuz çalışıyorum.277 fsb lere dayandım ama bazen mavi ekranla karşılaçtığım için 268 mHz ye kadar çektim.mavi ekran ram le mi yoksa cpu ile mi alakalı.ram mavi ekran cpu donma yapar denmesi doğrumudur...şu an sorunsuz saatlerce sağlam oyun oynasam bile reset atma falan yok.fakat o 277 lerde ısı 45-48 dereceleri görüyordu.şimdi benim 277 lerde reset atmasının sebebi ısı mı yoksa işlemcinin sınırı ne yaparsam yapayım o kadar mı....

ben kalite bir fan alsam ısı 39 a düşermi ve fsb yi ne bileyim yaa 285-290 çıkarma imkanım olabilirmi sizce...

yani ısı ile ne kadar orantılıdır....

şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar soruyu iyi okumanızı rica ediyorum ben fan tavsiyesi değil cpu ya fan alırsam biraz daha çıkabilirmiyim diyorum çünkü sacaklık 45 i geçmiyor...40 dereceden sonra stabilite bozulmaya başlarmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 6 Kasım 2005, 9:45:32 >

• bu ne yaw tam bi ölüm makinası güzel bi makina
  • Kasa userindeki lanparty çıkartmalarını nerden buldunuz acaba?
  • @xl_ocean sorunun ramlerden mavi ekran ram hatasını belirtir...

@ilberan sli dr nin içinden çıkıyor....lan party ut de yok bildiğm kadarı ile aslında bide etiket çıkıyor baya bi byük ama maalsef onu yapıştırmadım...
  • ama cpu fsb sini düşürünce kesiyor tam olarak açıklaması nedir...ne yapmam gerekir mavi ekranı görmemek için...

++cpu fsb si yüksek olunca yani stabil deyilse donma yapar değilmi...

teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 7 Kasım 2005, 10:39:32 >
  • engin yaşıyormusun
  • ooooo ne yaaaaaaaaaa +1
  • bu bir 1.5 yıl emek verilerek hazırlanmış kasa....
  • napıyon engin.metin abine hala bi kart bulmadın. hala beklemedeyiz.sana güveniyorum.kal sağlıcakla.babaya da selamlar.
  • ya çift ekran kartı nasıl bağlanıyor yaa..ne gibi bir fark oluyor özelliği nedir??

a bu arada çift işlemci için hangi anakartlar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 12 Kasım 2005, 11:13:09 >
  • güzel olmus cokta yakışmısss

daha değişik resim acıları yakalarsın ilerde..
  • engin çift ekran kartı nasıl bağladın
  • SLİ ile mümkün oluyor nf4 sli çipsetli biankart ile yapabilirsin..

dual işlemcide bütün nf4 ve ati rx200 tarafından destekleniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

SLİ ile mümkün oluyor nf4 sli çipsetli biankart ile yapabilirsin..

dual işlemcide bütün nf4 ve ati rx200 tarafından destekleniyor...

peki fark nedir??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.