bendeki gri stacker kasayı siyaha boyamak istiyorum...acaba siz nasıl ve hangi boya ile boyama yaptınız??? bide psunun ordaki kafes nasıl çıkıyor??ben çıkartamadımda not:kasanız süper olmuş;tebrik ederim
öncelikle teşekkür ederim.
1- psu nun ordaki kafes çıkmıyor perçinleri var perçnleri kırıp çıkarabilirsin onuda tavsiye etmiyorum ama yinede sen bilirsin.
2- boya için marshallın metalik siyah kullandım yarı fiyatınada boyalar var yalnız bununki kadar parlak durmuyor, 3-5 lira fazla verip marshal almanı öneririm.. en azından 2 kat astar kullan onuda marshall kullandım, katmanları atarken tamamen kurumadan 2. katı kesinlikle atma hem boya daha sağlam olur hemde hatalı yerler olursa su zımparasıyla düzeltebilirsin.
bu arada boyayı yaptığın yerde hava akımı olmasın kapı pencere ne varsa kapat toz zerrecikleri boyaya yapıştığı zaman iğrenç bi görüntü oluşuyor.
@handsome teşekkür ederim.
astar tam olarak ne oluyor???
astar boyanın daha sağlam olmasını sağlıyor boyanın daha iyi tutması için gibi, sprey astar desen zaten bilirler.. grimsi boya gibi bişey aynı boya yapar gibi 2-3 kat atıyorsun.
Çok güzel olmuş , kabloları toplaman çok aşırı bir güzellik katmış...
maşallah maşallahh...
o ide kablosunudamı sen boyadın yoksa o sekılde satılanlardanmı ?
tek hayalim bu kasa eline saglık cok harika olmuş
kasanın üstündeki fanlar kaç mm....
Illu~ & dargmen teşekkür ederim arkadaşlar
TAG Heuer evet ide kablosunu ben boyadım.
TuRk_OyUnCu 12cm artctic fan enini soruyorsan normallerden daha geniş ama ne kadar bilmiyorum .
bende kasa mod yapcamda önceden bende 3 adet 120mm'lik fan düşünüyordum kasanın üstü için ama arkadaşlar hem çok ses olur hemde gereksiz olur dediler bende koymamayı düşünüyorum....şimdi sana soruyorum,sen ses sorununu yaşıyormusun....
arkadaşlar iyi güzelde bişey soracam şu içinde kartlar ve fanlar bulunan şey ne ben kasayla uzaktan bi akrabalığı varmı()
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
bende kasa mod yapcamda önceden bende 3 adet 120mm'lik fan düşünüyordum kasanın üstü için ama arkadaşlar hem çok ses olur hemde gereksiz olur dediler bende koymamayı düşünüyorum....şimdi sana soruyorum,sen ses sorununu yaşıyormusun....
takmamanı öneririm. ama su soğutma kullanmadan etkin bi soğutma istiyorsan gözünü bile kırpma, işlemcinin sıcaklığını oda sıcaklığına en çok böyle yaklaştırabilirsin.. üstteki 3 fanın haricinde kasanın altındada 3 tane var, hepsini birden açtığımda kasırga çıkıyor. ama normal kullanımda sadece cpu ve 1 tane eksoz fan çalışıyor o yüzden benim için ses problemi yok.