Şimdi Ara

Cm storm devastator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptobum için klavye mouse alamayi duşünüyorum. Bütçem 100 ₺ civarı. Genelde internette gezerim. Cs go oynarim. Ama cok profesyonel degilim. Yeni başladim sayilir. Arada farming similator 2015 oynarim. Cm storm devastator alsam işimi görürmü? Akşamları kullanacağım için aydınlatmalı klavye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Birde aklımda Razer Abussus var. Sonuçta Razer kalitesi. Siz hangisini önerirsiniz. Birde mouse pad olarak razer goliathus kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 11 Mayıs 2015; 13:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G400s + normal bir klavye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

G400s + normal bir klavye.

Devastatoru tavsiye etmezmisiniz?

• NobleCast kullanıcısına yanıt
    Normalde ederimde CS:GO için öncelik sağlam bir fare, yani sensörü kaliteli bir fareyle daha iyi oynarsınız. klavye etki etmez okadar oynanışa sonrada alabilirsiniz onu.
  • Önümuzdeki ay pc taplayacagim GTA 5 icin. Yani sadece cs go icin degil. Son cikan butun oyunlari oynayacagim. Devastator işimi görmezmi? Zaten dediğim gibi cs go da pro degilim. Alışıncaya kadar devastator idare eder sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 12 Mayıs 2015; 14:36:27 >
    Devastator'u sadece klavyeside var yanında diye alıyorsan alma diyorum yani, yanındaki fare kalitesiz çünkü birçok yerde okuduğum kadarıyla sadece klavye için bile alan var.
    Pro değilseniz zaten alışma şansınız yok.

Ofis sensörü olan PAW3309 kullanıyor o setin mouse'u, şiddetle kaçınılmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master storm scout
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Devastator'u sadece klavyeside var yanında diye alıyorsan alma diyorum yani, yanındaki fare kalitesiz çünkü birçok yerde okuduğum kadarıyla sadece klavye için bile alan var.

Valla sirf klavyesi icin alamayi dusunuyorum. Cok karizmatik duruyor. Ama onun gibi fiyati ucuz kaliteli onerirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Pro değilseniz zaten alışma şansınız yok.

Ofis sensörü olan PAW3309 kullanıyor o setin mouse'u, şiddetle kaçınılmalı.

Uyariniz icin tesekkurler. Onerebileceginiz varmi?

• Ucuz fiyatlı ışıklı bir klavye istiyorsanda Everest KB-R8 önerebilirim, hem rubber dome değil (şuanda kullandığın içi plastik olan klavyelerden değil yani), hemde 3 farklı ışıklandırması var. Mekanik klavyelerin verdiği hisside verebiliyor içindeki ucuz switch'lerden dolayı (ucuz dediğime bakma switch'in ölüsü bile rubber dome'yi ezer geçer)
  • quote:

Ucuz fiyatlı ışıklı bir klavye istiyorsanda Everest KB-R8 önerebilirim, hem rubber dome değil (şuanda kullandığın içi plastik olan klavyelerden değil yani), hemde 3 farklı ışıklandırması var. Mekanik klavyelerin verdiği hisside verebiliyor içindeki ucuz switch'lerden dolayı (ucuz dediğime bakma switch'in ölüsü bile rubber dome'yi ezer geçer)

Dediğiniz klavyeyi inceledim. Yorumlari okudum herkes çok memnun. Bu klavyeyi alacağım. Yardımınız için teşekkür ederim. Şu an kullandiğım logitec kablosuz mause var. Şimdilik memnunym. Modelini tam hatirlamiyorum. 6 ay önce 40 tl ye almistim. Simdilik o mauseyle idare edeceğim. Tekrar tesekkur ederim yardiminiz icin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.