Bildirim
cmd.executeNonQuery(); Hatası Alıyorum Luften Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çalışma esnasında ortaya çıkan hatada generate edilmiş sql sorgusunu görebilmen gerek. Ordan sorguyu kontrol et. Hatta özellikle o sorguyu kopyalayıp sql serverde çalıştırmayı dene. Hatayı bulmanı kolaylaştırır. -
SqlCommand cmd = new SqlCommand("Update tablo2 set GrupId=@GrupId, ilId=@ilId, ilceId=@ilceId, KullaniciAdi=@KullaniciAdi, Sifre=@Sifre, AdSoyad=@AdSoyad, Adres=@Adres, Email=@Email, Tel=@Tel, Tel2=@Tel2, Gsm=@Gsm, Gsm2=@Gsm2, Fax=@Fax Where KullaniciId="+KullaniciId,baglanti);
burdakı KullaniciId= dan sonrasını almıyor hocam KullaniciId=7 giriyorum veri tabanında 7 kayıtlı çekiyor ve çalışıyor
ama normalde calısmıyor -
O zaman KullaniciId değişkenine neden değer gelmediğini kontrol etmen gerek. Değer atanan satır çalışmıyor demektir. -
aynen işte ben de ordayım orayı çözemedim zaten hocam :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X