Arkadaşlar, bilgisayarı vatanbilgisayardan alalı 7-8 ay oldu. Fakat ekran kartının güncel driverı yok. Caspera özel bir ekran kartı yapılmış diye, 1-2 yerde okumuştum. Windows 8 kuruyorum, ekran kartını yükleyemiyorum. Onu geçtim, windows 7 de kurduğumda bile, randıman alamıyorum.
Casperın sitesinden destek mesajı çektim biraz önce. Cevapları ne olacak bilmiyorum ama satış sonrası destek sağlanması gerekmiyor mu? Özel üretim dahi olsa, bizi mağdur etmemeliler. Dota 2 oynuyorum ve battlelarda fps 20 - 30 lara düşüyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.
Cevaba göre gerekirse, şikayetim var vs.. sitelerine de yazacağım. Benim gibi mağdur olanlarınız var mı onu öğrenmek istiyorum veya çözüm bulabilen?
CPU: i7 2.2ghz Ram: 8gb ddr 3 Ekran kartı: ati readon hd 6610m
aynı pc bendede var hiç oyun oynamadım, ssd taktım, ofis web film izlemek için kullanıyorum, casperdan oyun performansı bekleme :/ aslında satarken 128bit ekran kartı diye sattılardı
Ben şikayet açmadan mailime cevap gelmiyor. Ayrıca bende ısınma sorunu var. O bilgisayardan kurtul ve casper alma. İleride çok sorun yaşarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme