south park, two and half man ,my name is earl, according to jim,prison break
hepsi güzel ama en iyisi the simpsons....aynı fikirde olan var mı?
simpsons HEREOS la yarışamaz.
en sevmediklerim oc , scrubs en sevdiklerim prison break,csi ların hepsi ,las vegas ,cold case,er,without a trace
quote:
Orjinalden alıntı: cfd7a
Benim ki HEREOS, manyak bir dizi herkese tavsiye ederim.
Vallaha benimkide!!!! Heroes bir numara abicim.... Lost,prison break hikaye.... Ha bide Married with children ile Soutyh park'a bakıyom.O da arada bir....
HEREOS tAbiki
quote:
Orjinalden alıntı: barane21
HEREOS tAbiki
Tekrarları da olsa CSI:NY ve ER yi seyretmekten zevk alıyorum. Ama genelde bu kanaldaki yapımlar kaliteli oluyor.
SIMPSONS...
Ayrıca bu kaçıncı CNBC-E deki en iyi dizi topiği... Yoksa hep aynı konuya mı yazıyorum
arada çerez niyetine my name is earl atıom karma felsefesi yardı beni prison break baya sürükleyici baglıyo valla heroes oldukça ilgi çekici ama bi durun kardeşim her bölüm başka bi özelligi olan çıkıo normal insan yok
arkadaşlar bence "prison break 1. sezon"u izlemediğiniz için heroes i tercih ediyorsunuz. bende iki dizinin tüm sezonları var heroes u tam bitiremedim ama heroes prison break in eline su bile dökemez diye düşünüyorum
eskidende buffy,angel,x-files ı izlerdim... şimdi Heroes, battlestar galactica,south park izliyorum ara sırada Malcolm in the Middle, Family Guy,My Name Is Earl
quote:
Orjinalden alıntı: cannfree
arkadaşlar bence "prison break 1. sezon"u izlemediğiniz için heroes i tercih ediyorsunuz. bende iki dizinin tüm sezonları var heroes u tam bitiremedim ama heroes prison break in eline su bile dökemez diye düşünüyorum
+1
quote:
Orjinalden alıntı: Berkei_Lee
quote:
Orjinalden alıntı: cfd7a
Benim ki HEREOS, manyak bir dizi herkese tavsiye ederim.
Vallaha benimkide!!!! Heroes bir numara abicim.... Lost,prison break hikaye.... Ha bide Married with children ile Soutyh park'a bakıyom.O da arada bir....
prison break heroes in eline verir ayrıca lost bile prison break in yanına yaklaşamaz prison break ,lost ,heroes böledir sıralama , sen de bizim kadar bunların her bölümünü sıkı sıkıya takip edersen aynı şeyi düşüneceksin
Heroes benim için en iyisi. İkinci olarak da Cold Case.