Şimdi Ara

Cnet modem ayarları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
175.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar elimde cnet modem var ıp me radminden bağlanamıyorum fırewall ı kapattım ve daha bır sürü şey denedım ama olmuyo port u da açtım ama olmuyor yardım edın
    gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim
    (bilgi paylaştıkça çoğalır
  • Arkadasım cok rica etsem burada bahsettiğin ayarlar için tam link verebilir misin bulamadım gercekten...Tesekkür ederim şimdiden...

quote:

Orjinalden alıntı: meret

Manyatik Kardeş,

CNet modem içinwww.meretx.com sitesinde solda CNet/Inca butonuna bas. Orda Meret'ten özeti atla sayfanın sonunda Tribesman arkadaşın detaylı anlatımı var. Orası sana yardımcı olabilir.
    Meret ;)
  • @snaps
    radmin için virtual servers kısmından port açman gerekli

@serkanmj
    benim anlatımım bu forumun ilk sayfasındada var :))) ama meret sitesinde birçok modemin ayarlarını bir araya toplamış
    birde en önemlisi bazı kendini bilmezler gibi benim resimlerimi kopyalayıp kendi serverlarında kendi anlatımlarıymış gibi anlatmamış Teşekkürünü de etmiş bu davranışından dolayı ben teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdengeçti

Bizde ki 4 bs de de xp yüklü, ayarları çok kolay yapılıyor...Sadece ethernet kablosunu modeme takacaksın hepsi bu. Kabloların ucuna jackları çaktırarak alırsan sorun olmaz, teknik servise para vermeye değecek bir şey değil.

ya yapamadım dediğiniz gibi shirbazdan girdim her iki bilgisayarda aynı çalışma grubunda gösterdim olmuyor nerde hata yapıyorum yardım edin nolur :(
  • bana port açmak konusunda yardım edecek biri yok mu msn profilimde , lütfen yardım bekliyorum DH ahalisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 11 Temmuz 2006; 0:01:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rivardo

Ya arkadaşlar C-Net var msn den sürekli kopuyorum bazen mesajlarım gitmiyo..Sizdede oluyomu böyle şeyler.............

aynı hata bende de var ve ben bunun modemden kaynaklandığını başka bir modem kullandıktan sonra farkettim...

Bu soru çok önemli benim içinde. Lütfen cevabını bilenler paylaşsın. Verem olacam yeter ya.

• geciken ilginize teşekkur ederım açtım portu tcp olarak firewall disabled pc scan da kendi ağimda taradığim zaman port var ama wan ıp den veya dişardan taradığım zaman yok olmuyor birisi nat ayarları felan dedi o olabilirmi bridge de var ondan da olabilirmi
  • arkadaşlar benimde cnet le sorunum var. benzer sorun yaşamış olan varsa yardım edebilirmi lütfen.
    CNAD804-NF 4 portlu modemim var. gelişigüzel sıklıkla bağlantı kopuyor. bazen yeniden bağlanıyor. bazen kopuyor öylece kalıyor. firmwareyi yeniden yüklemeyi düşündüm ama cnet in sitesinde(http://www.cnet.com.tw/download/cnad-804nf.htm) quick setup adında bir dosya var. onun içinde işe yarar bir dosya yok. yada ben bulamadım. firmware i tekrar yüklenmiyormu acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
  • sadece onla kalsa var ya ne sorunlar var bı ara arkadaşın bırı forum da bu işe el attı guzel dı gercekten cok ıyı bılıyordu amam baktı luzumsuz luzumsuz sorular soruldu o da bıktı bıraktı ben de de sorun var ama bakan yok
    quote:

Orjinalden alıntı: karagozmk

arkadaşlar benimde cnet le sorunum var. benzer sorun yaşamış olan varsa yardım edebilirmi lütfen.
    CNAD804-NF 4 portlu modemim var. gelişigüzel sıklıkla bağlantı kopuyor. bazen yeniden bağlanıyor. bazen kopuyor öylece kalıyor. firmwareyi yeniden yüklemeyi düşündüm ama cnet in sitesinde(http://www.cnet.com.tw/download/cnad-804nf.htm) quick setup adında bir dosya var. onun içinde işe yarar bir dosya yok. yada ben bulamadım. firmware i tekrar yüklenmiyormu acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar modemim CNET Routerli(4 çıkışlı) modem.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıorum bu modemi.Ve 2 yıldır sorun olmayan alette son 1haftadır sıkıntılar çekiorum.Sabit yanması gereken ADSL Bağlantı Isıgı sürekli kopup kopup gelior.
    Bazen 10 dakkada bazen 1 saatte bazen 5 dakkada bir.Gündüzleri sıklıkla bu problemi yaşıorum ama geceleri fazla problem yoktu.Şimdi geceleride aynı sorunu yaşama başladım.

Telecomu arayı söyledigimde her zaman ki cevap " burdan hattının temiz gözüküor " dendi.Ama hattımda parazit var ! 121 arayıp adamları çagırdım adamlar ne zaman gelse " bu telefon saglam " diip hiç bi işlem yapmıolar.

Artık çıldırmak üzereyim.Modemi kırma rapdesine geldim.

Sorunu düzeltmek için yaptıgım işlemler yeni bi splinter aldım denedim olmadı.Hattı direk splintersiz Modeme verdim yine olmadı.Prizden gelen hattın kablosunu deilştirdim ama tekrar bir sonuç yok.

Dedigim gibi çıldırmak üzereyim artık.Hattımda sürekli olmayan fakat ara sıra beliren bir parazit ve ses var.Ve bunun önüne bir türlü geçemiorum.İşin garibi 121den gelen Teknik Servisde yapıcak bişeylerinin olmadıgını söyledir.

Kafaları yemek üzereyim.Lütfen bana akıl fikir ve öneri verin.

Cevaplarınızı 4 gözle bekliorum teşekkürler .

• Paylaşım için teşekkürler...Sırf Emulede upload yapmak için port açtım...Kotalıyım...SAdece upload yapacağım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: karagozmk

arkadaşlar benimde cnet le sorunum var. benzer sorun yaşamış olan varsa yardım edebilirmi lütfen.

Orda firmware yok, USBden bağlananlar için driver var

Bir de CNET(4port ve mavi)'i 2 senedir kullanıyorum..Hiç sorun yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozdil -- 30 Eylül 2006; 4:56:25 >

• cnet bi modem vardı bende mavi, o bozuldu ve onun yerine 4 hafta sonra >.<
    bu ( CNET CN-CAR2-804 4 PORT ADSL2+ MODEM ) modemi verdiler
    diğerinin ayarı (yani menüsü) burdaki cnetler için verilen ayarın aynısıydı ama
    bununki farklı :s
    yardım edebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdushhh -- 21 Ekim 2006; 21:19:40 >
  • bi ricam olacak;
    evde iki bilgisayarı cnet modemle bağladım ve internete bu modemin portu ile iki bilgisayalada giriyorum,ama portdan bağlanan diğer bilgisayarın internete girişi için bi şifreleme imkanım varmı yani şifre koyup,ancak benim istediğim zaman (şifreyi girip) o bilgisayarın internete girmesini sağlayabilirimiyim??ÇOK TŞK
  • quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

bi ricam olacak;
    evde iki bilgisayarı cnet modemle bağladım ve internete bu modemin portu ile iki bilgisayalada giriyorum,ama portdan bağlanan diğer bilgisayarın internete girişi için bi şifreleme imkanım varmı yani şifre koyup,ancak benim istediğim zaman (şifreyi girip) o bilgisayarın internete girmesini sağlayabilirimiyim??ÇOK TŞK

öyle olmaz da mac adreslerini engelleyebilirsin.senin ve diğer bilgisayarın mac adresine izin verip diğer bilgisayarlara vermeyeceksin
  • ama benim amacım,diğer bilgisayarımın girişinin zamanlamasını ayarlamak yani ancak ben istediğim de ikinci bilgisayarın internete girmesi...ikinci bilgisayarı kardeşim kullanıyor ve geç saatlerde internette olmasını istemiyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

ama benim amacım,diğer bilgisayarımın girişinin zamanlamasını ayarlamak yani ancak ben istediğim de ikinci bilgisayarın internete girmesi...ikinci bilgisayarı kardeşim kullanıyor ve geç saatlerde internette olmasını istemiyorum:)

hımm bunu bilmiyorum işte ama üstadlar bi baksınlar belki çözüm bulabilirler
  • Selamlar. Bende cnet 4 port adsl modem var. Evdeki 2 pc yi bu modeme bağlıyorum.Tek pc olunca hatta herhangi bi sorun yok ama 2. pc yi de bağladığımda bağlantı yaklaşık 10 dk arayla düşüyor yendien bağlanıyor. Ethernet kablolarını değiştirdim ondan olabilir dediler aynı sorun devam ediyor. Modem'in ayar sayfasında farklı bir lan ayarı yapmak gerekiyomu yoksa Multi-user ı seçmek yetiyormu. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
  • Firewall ' u kapatıp denedin mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: __tito_santana__

Selamlar. Bende cnet 4 port adsl modem var. Evdeki 2 pc yi bu modeme bağlıyorum.Tek pc olunca hatta herhangi bi sorun yok ama 2. pc yi de bağladığımda bağlantı yaklaşık 10 dk arayla düşüyor yendien bağlanıyor. Ethernet kablolarını değiştirdim ondan olabilir dediler aynı sorun devam ediyor. Modem'in ayar sayfasında farklı bir lan ayarı yapmak gerekiyomu yoksa Multi-user ı seçmek yetiyormu. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
  • benimde bir sorunum var iki yıldır kullandığım cnet 4 port lu modemin adsl ışığı hiç yanmıyo sorun ne olabilir modemde mi bir arıza var acaba....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.