Şimdi Ara

Co Op Sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam i aktif ettim nerdeyse tum forumlardakı herseyı denedım Tgod ıle oyuna gırdım yıne olmadı steam den oyuna atladım Co Op u secıorm assagıdakı sorunu verıor sureklı.. Steamde onlıne olman lazım dıyor.. Onlıneım ama yınede bunu gecemıorm .. İşletim sistemim Win.7 tek aklıma gelen bundan dolayı olabılecegı.. Varmı cozum uretecek birisi ?

Co Op Sorunu ??

• Aşırı GÜNCELL !
  • Co-op mevzusunu Lan'dan biriyle oynayabilirsin diye biliyorum. Steam de kimse ekli değilse de aynı sorunu vermiş olabilir. Bir de single player'dan değil de Multi Player'dan girmen gerekir oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sydney78 -- 24 Kasım 2009; 11:26:26 >
  • steamde bırısı eklı. multıplayerdan gırınce co op dıye bısey yok sıngle dan gırınce oynayabılıosn . landan deıl nettende oynanıor zaten ordakı uyarıda " steamde onlıne ıken oynayabılırsın " dıyor.. hersey tmm fakat bu uyarıyı bı turlu gecemıorm .. Skıdrow surumunu kullanıorm ama cozum nedır hala bulamadım.. Wın 7 den kaynaklı olabılır belkı :S
  • yok hocam win 7 den deil bende de aynı sorunu verior. sorunun çözümünü bende sabırsızlıkla bekliorum. orijinal e para vermek istemiorum
  • Aynı sorun bendede var maalesef
    steam de nasıl online olacağız ki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 25 Kasım 2009; 19:41:58 >
  • Steam de onlıne oluosn zaten otomatıkman ama oyun senı steamde onlıne olarak gormuor dolayısıyla ss dekı asamayı gecemıorsn..
  • bunun çözümü basit razor ilaçla girceksiniz oyuna. non steamsız olanla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.