Şimdi Ara

Coca-Cola'dan bedava 10.00 T-shirt (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
12.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ismim yazmıyor

• | Nvidia |

vay hocam nerelerdesin sen ya

konuşamadık uzun zamandır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 8 Mart 2010; 17:03:24 >
  • hiç umudum yok ama katıldım
  • Arkadaşlar son adımda adres yazan yere ev adresimizi mi yazıyoruz yoksa facebook mu? Çünkü facebook'ta paylaşmak istiyorum diyen kutuyu işaretledikten sonra alttaki adres aktifleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_x

Arkadaşlar son adımda adres yazan yere ev adresimizi mi yazıyoruz yoksa facebook mu? Çünkü facebook'ta paylaşmak istiyorum diyen kutuyu işaretledikten sonra alttaki adres aktifleşiyor.

Ev adresini yazıyorsun.
  • Arkadaslar katilimlar sonradan yavas yavas ekleniyor. bi arkadas yukarda 221.ciyim dedi ama herhalde orda ismi göremedi.

bugun öglen 246'larda filandi. dün bence baya kişi katildi rahat 5000e ulaşmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilist

quote:

Orijinalden alıntı: daniel_x

Arkadaşlar son adımda adres yazan yere ev adresimizi mi yazıyoruz yoksa facebook mu? Çünkü facebook'ta paylaşmak istiyorum diyen kutuyu işaretledikten sonra alttaki adres aktifleşiyor.

Ev adresini yazıyorsun.

Çok teşekkürler. Peki kaydımızın olduğunu nasıl anlayacağız? Küçük bir pencere çıktı ve facebook şifremi ve kullanıcı adımı seçtim paylaştım.Duvarımda da göründü ama kimi arkadaşlar diğer katılanların istedikleri şeyler okumuşlar. Ben onları göremedim artı olarak kaçıncı olduğumu da göremedim. Facebook duvarımda çıktıysa katılmış bulunuyor muyum?

• son katılımcı 74 numara ne oldu diğerlerine
  • Açıklanmış twitter'da ama kendimi hala göremedim, liste sürekli yenileniyorhttp://twitter.com/mutlulugakpkac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optim-ist -- 11 Mart 2010; 15:08:51 >
  • benimde listede adım yoq 10000 t-shirt var bi tane bile alamıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebeL_SouL

Açıklanmış twitter'da ama kendimi hala göremedim, liste sürekli yenileniyorhttp://twitter.com/mutlulugakpkac

burada adı geçenler t-shirt kazanmış mı oluyor? benim ismim geçiyorda
  • biride uzaya gitmek istiormuş...
  • Kazandığımızı Nasıl Anlicaz 4 Başvuru Yaptım xD
  • Bende başvuru yaptım. Hayalimde armut sporda top koşturmak diye yazdım.
  • Konunun açıldığı 7 Mart'ta başvurdum gayette güzel bir şey yazdım hala kabul olmamış nasıl sistem anlayamadım gitar çalmak. Bağırmak. yazanları koymuşlar oraya
  • Katıldım ben de teşekkürler. Hayırlısı
  • hala devam ediyormu?
  • Aragaz...
  • nerden anlayacağız kazandığımızı .Tişört ü gelen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.