Şimdi Ara

Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy vs.. Tüm İçecek Fiyatları Zamlandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DramaYoLLaRI Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurt dışındaki kolayla Tr deki kolanın tadının aynı olduğuna kimse beni inandıramaz. İçtim abi fark var eski kolayla aynı tadı alıyorum. Türkiyedeki kola ise asitsiz değişik bir şey.

• Ben protestolarda dökmek için hep 50 liralık alıyorum  

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Herhangi bir şekilde gazlı icecek tüketmek tam bir unter davranış

Yahudi içeceği olmasa da Anglo Jew içeceği. Amerikan ve Yahudi fazla farklı değildir. Ayrıca insanın dişlerini eline vermesiyle meşhurdur bağımlılık da yapar. Hatta günde 5 Litre gibi ağır bağımlı vakalar da vardır. Sigara ve alkolden sonra yasaklanması gereken şeylerin başında gelir. CC gerçek bir pisliktir.. Diğer gazlı şeyler de ona yakın derecede zararlıdır.. Hele ki çocukların kesinlikle içmemesi gerekir. Sabahtan akşama kadar zırlasa da alınmaması gerekir..

Yetişkin bir adamın bu pisliği içmesi kendisine yapabileceği en büyük saygısızlıktır. CC içen birini kimsenin dikkate almaması gerekir.. CC boş sisesine bile tahammül edemiyorum.. Gözümde böyle bir şeydir.. Eğer içiyorsan derhal bırakmanı tavsiye ederim yoldaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Ocak 2025; 21:6:1 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Pepsi seviyorum ben. Favorim ama beyoglu gazozunun zencefillisi.

Zararli tabii ona diyecek bir seyim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fakat iyi haber şu ki, bırakmak çok kolay. Sigara gibi güç değil. Onun yerine kahve ve meyve suyuna geçiş yapabilirsin. Öncelikle Sigara, sonra Alkol ve CC bu 3 pislikten uzak durmak geleceğe en büyük yatırım sonra da eti azaltmak gerekiyor..

Hayatımda başardığım en güç şey, ne ÖSS derecesi yapmak, ne de boynuma dövme yaptırmaktı. Sigarayı bırakmak bunun en üst boyutu. Özellikle benim gibi 2 paket içerken bırakan biri için.

Neyse yeri gelmişken yine yazayım, bu sigaranın gerçekten kökünü kazımak lazım. Yani ben bu konuda çok sert olmak gerektiğini düşünüyorum ama dünyada bu tarz bir eğilim yok. Sigarayı uyuşturucu kapsamına sokup satanları enselerinden mermiyle infaz edeceksin...

Bağımlılık yapan her şeye karşıyım, bazen kahve yani kafeine de uyuz oluyorum ama bağımlılık yaptığı halde çok fazla zararı olmayan nadir şeylerden yani onu da artık ot gibi olmamak icin iciyorum diyebilirim biraz da zevk almak gerekiyor yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Ocak 2025; 0:29:10 >

Banshee diye bir dizi vardi. Orada Calvin Bunker diye bir karakter var. Aklima o geldi nedense :D

• Eskiden enflasyon bu kadar değildi, ekonomik kriz bu kadar ağır değildi siyasal müslümallar şişe şişe kola alıp yola döküyorlardı. Hadi şimdi alıp döksünler bakalım. Yemezzzz…sıkaaaar😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 21 Ocak 2025; 1:5:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alkol ne sebeple yasaklanıyor ?? Ayda bir evde 2 bira içiyorum diye ben niye cezasını çekeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristran

Alkol ne sebeple yasaklanıyor ?? Ayda bir evde 2 bira içiyorum diye ben niye cezasını çekeceğim.

bu ayda birkac kez ot kullaniyorum demekle ayni sey toplumda yaygin aliskanlik kazanildigi icin kaniksanmis olan seylerin yapilmasi normal seyler yapildigi anlamina gelmiyor ne yazik ki. alkol zararli ve uyusturucudur alkol ile thc arasinda fark yok ot nasil yasaksa alkol de yasak olmali. tabii bu benim gorusum ama gercekten tibbi anlamda alkol bir uyusturucudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Ocak 2025; 7:19:48 >

Izlemedim diziyi o eleman alkol kullanımına karşı mı?

• Ünlü düşünür mtanhu şey demiş bu zararlı içeceklerin fiyatındaki pahalılığa dikkat çekmek için, benzin fiyatıyla neredeyse aynı demiş. Bu ünlü düşünür akepeli arkadaşı nedense akaryakıt zamlarında tepki verirken göremiyoruz. Hatta herhangi bir hükümet kaynaklı zamma tepki verdiğini de göremiyoruz. Neyse kendi ayağınıza sıkmalara devam, kurşun adres sormamış.

• Bu tür sekerli iceceklere ayrica bir vergi getirilmelidir. Halk sagligini tehdit eden zararli icecekler bunlar. Alkoldeki vergiler bunlarada gelmelidir.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hükümeti savunmam ama içmesin işte iyi olmuş. 30 yaşında takma dişle gezeceğine içmeyiversin zararlı

Katılıyorum bunlar zararlı içecekler ama benim bahsettiğim ve vurguladığım şey bu değildi. Keşke ekonomiye de zararlı olan insanları şu koltuklardan atıverebilsek.  

• Bu ne la Benzinle aynı fiyat olmuş. O değilde öbür Kolalar da bunu görüp zam yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü markaların Türkiye'de şerefsizlik yapmasından dolayı, satışlarının düşmesi hoş bir durum.

ABD'de ki kola ile Türkiye'de ki kola arasında devasa fark var, ABD gerçek şeker, ham madde plastik şişe ve yoğun asit kullanırken, Türkiye'de geri dönüştürülmüş kanserojen plasik, yapay tatlandırıcı ve az asit kullanılıyor.

Ayrıca diyet diye satılan iki büyük firmanın ürünlerini sürekli kampanyalı ve empoze şeklinde sunmaları da, o ürünlerin daha dandik olduğuna işaret.

Restoranlar sormadan diyet veriyor, yemek siteleri menülere diyet kolalı kampanya yapıyor, bunlar tesadüf değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.