Şimdi Ara

Coca Cola Kırmızı Kasa Ironman 3 Dvdsi 100 Puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Utanilcak ne var anlamiyorum konuyu actik diye bi dayak yemedigim kaldi puanlari bol olan film arsivi yapan yada meraklisi olan adam alir almayanda basliga bakar bu benim isimi gormez der gecer yani konuya girip ordan bi acik buliyimda yorum yapiyim demek bana biraz gereksiz geliyor acikcasi sonucta bu konu tum forumu kaplamiyor ilgilenmeyen diger sicak firsatlara baksin lutfen bu tarz yorumlara gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece 4 kapağım eksik kaldı, 4 cc kapağını 4 pepsi ile takas edecek bir yardımsever var mı?

edit : alperakis1 arkadaşımız karşılıksız gönderdi. İyi insanlar hala var. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkagan11 -- 13 Aralık 2013; 20:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Teşekkürler kardeşim...Sen denk geldikçe konu açmaya devam et...Allah razı olsun...İsteyen alır,istemeyen almaz...

+1905

DVD yi beğenmeyen değerli insanlar malesef blu-ray cihazımız yok kusura bakma olsa da bir blu-ray a 30-35tl verecek paramız yok.
  • ben yeni üye oldum 5 puan verdi , 3 puan karşılığı iPhone 5 Çekilişi ne katıldım :)

artık 2 puan ne işe yarar bilmiyorum :))
  • Şu dh profiline buradada ben dem vurayım, 1.90 + boylu üçgen vücutlu , bluray oynatıcı , 7.1 ses sistemi , 142'' 4k ultra hdye sahip arkadaşlar beğenmemiş,

ne de olsa sıcak fırsatlarda gir beleşe ürün al, tık hızında çeki karaborsa gibi al stokla sonra satmaya çalış 3-5 tlden,
    ölücülüğün dibine vur, orijinal ürünü asla alma sahte parfüm sahte ürün kullan orijinal ürünü bu gibi vb. kampanyalarla almaya çalışana çöp de

özet ile

paylaşım için teşekkürler

Not: Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.