Şimdi Ara

Çocuğunuza vururmuydunuz/vuruyormusunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Çocuğunuza vururmuydunuz/vuruyormusunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 10.2.2013)
Giriş
  • babam beni zevk alarak dövdü ben cocugumu dövmem suan babamın gücü bana yetmiyor benden çekinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

babam beni zevk alarak dövdü ben cocugumu dövmem suan babamın gücü bana yetmiyor benden çekinir

evlatlıksındır bilader sen.
  • 8 Yıldır babayım. Hiç vurulmadı. Tamam
  • hergün yumrukluyorum acayip zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

Küçücük çocuga öküz gibi cüssenle dalamazsın ama yeri gelince 1-2 tokat atmalısın.Dengeyi tutturamazsan ya serseri olur ya da Özgüvensiz asosyalin teki

Babam da annem de bir kere bile vurmadı bana ne asosyalim ne serseriyim hocam kusura bakma yanlış düşünüyorsun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plug

Ciddi cevaplayalım lütfen

Çektiğim Zorlukları bildiğim için vurmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Babamdan ne gördüysem, o ..
    Sesimi dahi yükseltmem.

Yolda çocuğuna vuran bir adam gördüğümde tekme tokat dalmamak için zor tutuyorum kendimi her seferinde.

+10000000000000000
  • zevk alarak döverim. ne stres atılır, ağzından burnundan kan gelinceye kadar döverim hem de.

çocuğu dövmüşken karıya da bir iki tokat atmadan olmaz ama. sonra da sakinleşir, biraz rakı içtikten sonra sızarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhera

8 Yıldır babayım. Hiç vurulmadı. Tamam

önemli olan 12-18 yaş arası
  • Vurmam.Babam da hiç el kaldırmadı bana bugüne kadar.
  • Iki yasinda kizim var aslina vurmam ama yanlis yaptiginde ellerine bende hanimda vuruyoruz yanlisini anlasin diye.

Oyle hizli vurma yok tabi nede olsa canimizdan bir parca ama birseylerin yanlis oldugunu ona ogretmek gerek.
  • küçükken babamın tüm aile üyelerine verdiği yetki: "kafasına vurma g.tüne yapıştır"
  • Ne yaptığına bağlı. Öyle çocuklar var ki yani çocuğa bir şeyi yapma diyorsunuz ya inadına yapıyor. Bi gün bir kuruma gittim görevli çocuğunda getirmiş. Su istedi çocuk annesi doldurdu 1 yudum bile içmedi sudan ağzına değdirdi tamam. Annesi aldı bardağı masaya koydu. Çocuğa otur diyor oturmuyor. Kalktı masaları çekmeceleri karıştırıyor. Dur diyor durmuyor. En sonunda bardağı aldı. Suda içmiyor yere düşürdü bardağı. Annesi endişelendi sana dur diyorum durmuyorsun diye biraz azarladı. Uzaklaş dedi cam kırıkları kesmesin bir tarafını diye tekrar sandalyeye oturttu. Tekrar kalktı camlara elini değmeye çalıştı anneside görünce sesini biraz daha yükseltip bağırdı. Bu sefer ağlamaya başladı. Ama ben bir çocuğun ağlamasını bilirim çocuk ağlamıyor böğürüyor. Sadece bağırıyor. Şimdi böyle bir çocuğum olursa ağzının ortasına yapıştırırım. Gerçekten ağlar sus derim susmaz birde ağladığı için döverim. Ondan sonra laf dinler. Ben babamdan hortumlarla dayak yedim. Sırtımda kırılan oklavaların haddi hesabı yoktu. Ağlıyordum ağladığım içinde dayak yeyince susmayı öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Ne yaptığına bağlı. Öyle çocuklar var ki yani çocuğa bir şeyi yapma diyorsunuz ya inadına yapıyor. Bi gün bir kuruma gittim görevli çocuğunda getirmiş. Su istedi çocuk annesi doldurdu 1 yudum bile içmedi sudan ağzına değdirdi tamam. Annesi aldı bardağı masaya koydu. Çocuğa otur diyor oturmuyor. Kalktı masaları çekmeceleri karıştırıyor. Dur diyor durmuyor. En sonunda bardağı aldı. Suda içmiyor yere düşürdü bardağı. Annesi endişelendi sana dur diyorum durmuyorsun diye biraz azarladı. Uzaklaş dedi cam kırıkları kesmesin bir tarafını diye tekrar sandalyeye oturttu. Tekrar kalktı camlara elini değmeye çalıştı anneside görünce sesini biraz daha yükseltip bağırdı. Bu sefer ağlamaya başladı. Ama ben bir çocuğun ağlamasını bilirim çocuk ağlamıyor böğürüyor. Sadece bağırıyor. Şimdi böyle bir çocuğum olursa ağzının ortasına yapıştırırım. Gerçekten ağlar sus derim susmaz birde ağladığı için döverim. Ondan sonra laf dinler. Ben babamdan hortumlarla dayak yedim. Sırtımda kırılan oklavaların haddi hesabı yoktu. Ağlıyordum ağladığım içinde dayak yeyince susmayı öğrendim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.