Bir üstte yazan mesaj gözünüzden kaçtı sanırım. |
Çocuk takibi için akıllı saat tavsiyesi (10. sayfa)
-
-
inceleme icin tesekkurler.
peki su model ile sizde ki arasinda fark var mi ?
TCL MT42 AKILLI ÇOCUK SAATİ
illa hat lazim degil mi bu saat icin?
-
"su model" dediğiniz saat nedir bilmiyorum. Bilen olursa yazar sanırım.
Akıllı özelliklerini kullanmak için internet bağlantısı lazım evet. TCL MT42'de wifi var. Evde veya okulda kablosuz internete bağlanarak Akılı özellikleri kullanabilirsiniz.
Cihazlar kablosuz internet olmayan yerde sim kart üzerinden 4.5G bağlantısını kullanarak verileri internetten sizin telefonunuz ile paylaşıyor.
İnternet bağlantısı olmadan sadece hesap makinası ve saat olarak kullanırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 7 Temmuz 2022; 22:43:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klavyem ingilizce , şu model yazmıştım manasında ardından adını yazmıştım
sizde ki x modeli benim düşündüğüm mt42 direkt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsimlendirme karmaşası var.
TCL Movetime'ın MT42 modeli ile MT42x modeli olarak isimlendirilen modeli aynı.
Yurtdışında bu cihazı Family Watch 2 diye de isimlendiren yerler gördüm.
350 bandinda satan saatten almayi dusunuyorum. 7 yasindaki cocuk onu dusurebilir cizebilir. Bu ayardaki saatlerden oneriniz var midir?
-
kullanici arkadaslar dan tavsiye bekliyorum.
letgodan uygun bir saat kismet oldu, mt40x , aldigim arkadas hat hic takmamis cihaza.
haftasonu benim oglanin dogum gunu var;saati hazir hale getirmem lazim. ilkokul cocugu kullanimi icin acaba hangi hat almak mantikli olur? ozeliklerde 4.5g -nano sim yaziyor.
aylik kullanim kac mb lazim olur tahminim olmadigindan; suan aktif kullananlarin tavsiyesi cok makbul olacaktir.
simdiden tesekur ederim
-
takip...
biz de düşünüyoruz ama nasıl bişey olacak ne kadar olacak fikrimiz yok.
-
Bilicra oneririm. Ucuzundan. İs yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 yaş için akıllı saat konusunda f/p tavsiyesi olan var mı arkadaşlar? 1000TL'yi çok aşmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 12 Ağustos 2022; 14:41:41 > -
çok da ucuz değil hocam. tcl 1800 bilicra 1400... şikayet de çok gibi, puanı az gördüm. tcl daha mantıklı geldi ama almadım henüz. bakıyorum halen.
-
Sık yaşanan endişe verici bir durum için ihtiyacım var.
Hangi çocuk takip saatinde kaybolmaya karşı özellik var anlayamadım.
3-4 yaşındaki çocuk kalabalıkta, 4-5 metre uzaklaştığında
- alarm verir mi?
- ne tarafta olduğunu,
- uzaklaşıyor mu? yaklaşıyor mu?
an ve an görebilir miyim?
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkuzgun -- 27 Ağustos 2022; 10:57:37 > -
Arkadaşlar merhabalar, sizlerden uygun fiyatlı saat tavsiyesi isteyeceğim, özellikle satın almış ve kullanmış arkadaşlardan.
4 yıl önce ilk çocuğum için a101 den sentar v80 akıllı çocuk saati almıştık. 2 defa sorun oldu ama serviste halledildi. Saat, 4 ay kadar önce de son nefesini verdi. Verdiğimiz paraya göre işimizi gördü diyebilirim.
Şimdi diğer çocuğuma saat alacağım.
600 TL ve daha üstü olan saatler saatler bana gereksiz fazla geliyor, sonuçta hepsi çin malı ve 3-4 yıl ömürlü.
330 TL den itibaren saatlerin fiyatları başlıyor ama artık bazı saatlerde GPS yazdığı halde içinde GPS alıcısı olmadığı, sadece LBS (baz istasyonlu konum bilgisi) özelliği olduğunu öğrendim. LBS bazen km seviyesinde hata yapıyor.
ben sentar v80 ile yaklaşık 30 saniyelik konumlar alarak çocuğumu takip edebiliyordum.
konuşma zaten bütün saatlerde var, ayna gibi bir konuşma da beklemiyorum.
Aynı marka model için biri GPS var diğeri GPS yok yazmışlar. Kimler doğru kimler yalancı belli değil.
Bu saatlerden yakın zamanda satın almış ve GPS özelliği doğru olan (50 metre sapmaya razıyım) tecrübeli arkadaşlar, hangi satıcıdan hangi modeli aldılar, yazabilirler mi?
-
Arkadaşlar bu ortalama 500 TL altı olan tipleri birbirine benzer isimleri farklı tüm saatler birbiyle aynı. 2 tane bu tip saat almış biri olarak söylüyorum. 2 . Saaten sonra tipi aynı fiyatı en düşük olanı almaya başladım baktım ki hepsi aynı. Fazla para vermeyin. Bu saatleri yurt dışından getiren kişiyle konuştum oda aynısını söylüyor. Ucuzunu bulun ve alın diyor.
Şimdi 2. Cisi de bozuldu ben de arayış içindeyim. 350 civarında olan kameralı olanlardan mi denesem diyorum yorumu olan varmı
çocuğa tcl movetime 42 modelini almıştım ama sık sık sim kartı takın uyarısı veriyor ve çocuk evden şarjı tam dolu olarak çıkmasına rağmen öğleden sonra saat sarjı bitmiş bir şekikde eve geliyor? garantiye nasıl gönderebilirim acaba
-
Şu ucuz olanlar nasıl. Deneyen var mı?
https://www.hepsiburada.com/babysmart-q19-lbs-konumlu-akilli-cocuk-takip-saati-sim-kartli-arama-kamerali-gizli-dinleme-ozellikli-p-HBV00000J4RIR?keywords=&ozellik=&sirala=createdAt
-
Merhaba, yeni okudum. Sanırım kimse de cevap vermemiş. Günümüzdeki veya Türkiye'de satılan akıllı saatler bunların hiçbirini yapamaz.
Çok enteresan kullanım özellikleri yazmışsınız.
Gelecek 5-10 yılda anca gelir bunlar derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X