< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 10 Eylül 2024; 9:34:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (41. sayfa)
-
-
Bu kodları wikywatch4g de denedim çalışmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar birden bire karşı tarafa ses gitmemeye başladı yani saatin mikrofunu devredışı kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim.
-
Bilicra için internete bağlanma kodunu biken var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çin menşei android olmayan saatlerde netgsm komutu bu;
pw,123456,Apn,netgsm,internet,,,#
kodu saate sms atınca sms e cevap gelir ok yazarsa işlem tamam. Saati kapatıp açın.
komut dizilimi bu saatte farklı
üstteki kod u sms atınca saatten cevap olarak hata mesajı gelir ise aşağıdaki kod u deneyin;
pw,123456,Apn,internet,,,netgsm#
------------
bilicra için netgsm ayarı yaparken öncelikle hat operatör aranarak 3g ye çekilmeli, 4,5g olmayacak,
saatteki Volte ve wifi de kapalı olacak, ayarlar mobil ağ altındaki ağ gps ayarı otomatik olacak(google ya da qxwz olmayacak)
veri dolaşımı açık olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Kasım 2024; 9:28:4 > -
kendi telefonuma alıp 3g ye aldım, netgsm müşteri hizmetleri olmamış hala 4,5 G de 3 e alıyorum dedi bir şey denedik olmadı. Tekrar 4.5 D ye aldı. Netgsm yi arayıp tekrar 3G ye aldırdık diyelim. "Volte ve wifi de kapalı olacak, ayarlar mobil ağ altındaki ağ gps ayarı otomatik olacak(google ya da qxwz olmayacak)
veri dolaşımı açık olacak." burayı anlamadım. bu ayarlar nerden yapılacak. Saat bilicra blc101
-
Ayarları Bilicra connect saat üzerinde yaptık, net gsm için bu şekilde yapınca çalıştı. 3g için net gsm i aramanız gerek.
pw,123456,Apn,internet,,,netgsm#
Sizin saatin modeli farklı ise üstteki kodu saate mesaj atınca direk çalışabilir. Tabi sms den sonra, her işlemden sonra saati kapatın açın. Çalışmaz ise saatin ayarlarına bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Kasım 2024; 9:29:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X