Şimdi Ara

Çocuklar İçin Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 Yaşındaki yeğenim için fiyat ve performans açısından uygun, en üst düzey oyunları rahatça oynayabileceği,bir alt kattaki modemden interneti rahatça kullanabileceği bir tablet almak istiyoruz.Araştırmalarım sonucunda Artes D712 modeli uygun gibi geldi.Sizin tavsiyelerinizi de almak istedim.Önerilerde bulunursanız sevinirim..

• yurt dışından alabilme imkanınız varsa bi kaç model önerebilirim..
  • http://www.gold.com.tr/U217279/Everpad-SC-712-7inc-Tablet-PC

kız arkadaşıma hediye ettim bunu. bütün üst düzey oyunları sorunsuz çalıştırıyor.. tavsiye ederim fiyat performans olarak şahane.. 1 GB ramli bi tableti bu fiyata almak kolay değil.

not: ben 159 TL ye almıştım,şuanda 165 TL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

yurt dışından alabilme imkanınız varsa bi kaç model önerebilirim..

Yurtdışından alabilme imkanım yok hocam yurtiçinden özellikle de teknoloji mağazalarından almak niyetindeyim.
    Junuz hocam çözünürlüğü çok düşük onun çocuk için alacağımızdan biraz daha kaliteli olması iyi olur gözleri açısından.
  • valla oyunlarda gayet tatmin edici çözünürlüğü,yormuyor gözleri ama yinede siz bilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun.
  • Hocam daha 6 yaşında çocuğa tablet alınır mı çok erken bırakın sokakta oynasın asosyal olur ece kapanıp oyun oynarsa. Kesinlikle almamanız kanısındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iwanthidan Hocam doğru söylüyorsunuz ama ailesi bilgisayar oynamasından daha iyi olur niyetiyle almak istiyor.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBlow

iwanthidan Hocam doğru söylüyorsunuz ama ailesi bilgisayar oynamasından daha iyi olur niyetiyle almak istiyor.

Hocam çin f/p tabletlerine yönelin derim. Ainol 7 fire iyi bir seçim olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBlow

iwanthidan Hocam doğru söylüyorsunuz ama ailesi bilgisayar oynamasından daha iyi olur niyetiyle almak istiyor.

Hocam çin f/p tabletlerine yönelin derim. Ainol 7 fire iyi bir seçim olacaktır

Hocam Ainol 7 yi satın alacağım düzgün bir yer bulamadım.

Arkadaşlar Artes D712 için yorumlarınızı bekliyorum..
  • orijinal hali pip u1dir.http://www.pandawill.com/pipo-u1-tablet-pc-rk3066-ips-screen720p-7-inch-bluetooth-android-41-16gb-1g-ram-camera-white-p65680.html Türkiyedeki versiyonunda bir ara wifi sıkıntısı varmış belki yeni romlarla giderilmiş olabilir. ben de pipo s2 kullanıyorum gayet memnunum .. bilgisayar malzemeleri satan yerlrde bu ürünü görüyorum oralardan da alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

orijinal hali pip u1dir.http://www.pandawill.com/pipo-u1-tablet-pc-rk3066-ips-screen720p-7-inch-bluetooth-android-41-16gb-1g-ram-camera-white-p65680.html Türkiyedeki versiyonunda bir ara wifi sıkıntısı varmış belki yeni romlarla giderilmiş olabilir. ben de pipo s2 kullanıyorum gayet memnunum .. bilgisayar malzemeleri satan yerlrde bu ürünü görüyorum oralardan da alabilirsiniz..

Wifi sıkıntısının giderildiği söyleniyor.Cevaplarınız için çok teşekkürler.
    Arkadaşlar acilen tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • Arkadaşlar güncel olsun. Yeni başlık açmadım. 300-600 TL arası tablet tavsiyesi alabilir miyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mechultipo

Arkadaşlar güncel olsun. Yeni başlık açmadım. 300-600 TL arası tablet tavsiyesi alabilir miyim.

Hocam Casper VIA L8 ve Casper VIA S10 modellerine bakabilirsiniz.

İkisi de sizin bütçenize uygun sadece özelliklere ve ekran boyutuna karar vermeniz gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: mechultipo

Arkadaşlar güncel olsun. Yeni başlık açmadım. 300-600 TL arası tablet tavsiyesi alabilir miyim.

Hocam Casper VIA L8 ve Casper VIA S10 modellerine bakabilirsiniz.

İkisi de sizin bütçenize uygun sadece özelliklere ve ekran boyutuna karar vermeniz gerek.

ilginize teşekkür ederim. değerlendireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.