Şimdi Ara

'Çocuklar Okula Bisikletle' Anket Formu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi İnegöl'de Tüm Öğrenciler Bisikletle Gidip Geliyor Öğrencileri geçtim 70 yaşında amcalar biniyor trafiği mahvediyorlar araba sürmek haram oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet4416

Abi İnegöl'de Tüm Öğrenciler Bisikletle Gidip Geliyor Öğrencileri geçtim 70 yaşında amcalar biniyor trafiği mahvediyorlar araba sürmek haram oluyor

bugün bizim mahallede bit rane dede gördüm rahat 70 üstü yaşlarında titreye titreye bisiklet sürüyordu hayretler içinde izledim
  • Kesinlikle öyle... Bu kültürü oturtmamız gerek. Bisiklet kültürü lazım gerçekten. Hem bisiklet sürenler için hem de bisikletle yol yapanlara karşı araba sahibi olanlar için.
  • Sende bisiklet sür abicim Arabaların egzoslarıyla zehirlenceğine, temiz hava al. Mis gibi.
  • Bizim okula bizikletle gitmek yasak læ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Abi İnegöl'de Tüm Öğrenciler Bisikletle Gidip Geliyor Öğrencileri geçtim 70 yaşında amcalar biniyor trafiği mahvediyorlar araba sürmek haram oluyor

bugün bizim mahallede bit rane dede gördüm rahat 70 üstü yaşlarında titreye titreye bisiklet sürüyordu hayretler içinde izledim

yer İnegöl mü ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

yer İnegöl mü ?

yok hocam antalya merkez

• başarılar.
  • katıldım
  • http://video.mynet.com/habervideo/Profesyonel-bisikletciye-boyle-carpti/1498929/

böyle birşey olduğunu farz edersek ayda en az 50 öğrenci hayatını kaybedecektir. net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

http://video.mynet.com/habervideo/Profesyonel-bisikletciye-boyle-carpti/1498929/

böyle birşey olduğunu farz edersek ayda en az 50 öğrenci hayatını kaybedecektir. net.

Bu proje de anlatmak istenilen de bu. Yada buna benzer şeyler. Burada öğrenciler hayatlarını böyle kaybederken, bir çok gelişmiş ülkede başbakanlar, bakanlar bile işlerine bisikletle gidebiliyorlar. Hem temiz hava almak açısından sağlıklı hem de spor. Şahsen temeli burada çözemesek de, spor yapmadan sporda şiddetin de çözülemeyeceğini düşünenlerdenim.

• UPPIDIK
  • Katıldım.
  • Katıldık bro.
  • misyın kampıleyt
  • UP
  • iyi olur ama ben kendi bisikletimle gitsem yaya dönerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.