Şimdi Ara

Çocuklar uyurken susulur,ölürken değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sitede ne kadar gereksiz adam olduğunu bu başlıkta daha iyi anladım. israil - filistin meselesini bu dünyada bilmeyen yok. amerika başkan seçimlerinde bile israil politikası ana başlıklardan biridir. ayrıca ispanyadaki eta örgütünün olaylarını bilmiyorsan kurulduğundan beri filistinde bu ayda ölen sayısı kadar rakama ulaşmadığını bilmiyorsan senin cahilliğin. gece gece sinirim bozuldu vallahi. dünya ne derdinde türk 18 yaş civarı gençliği ne derdinde. anladığım kadarıyla melo nun ülkedeki bir çok kişiden daha fazla haberi var dünya meselelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

melo sürün desin sürünürüm. hayatımda hiç bir futbolcuya bu kadar ısınmadım. her şeyiyle, nefesiyle bile adamın dibi.

Peki başka birşey dese?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: HollandHolland90

Sivil halkı başka bir yere sevk edip saldırılara devam etmeleri en doğrusu ancak hamasta göz göre göre sivillerin arkasına sığınıyor olan orada can verenlere oluyor.. keşke imkanları olsa sapla samanı ayırıp yaptıklarına devam etseler diycem ancak böyle bir imkan malesef savaşın kurallarında yok.. Masumlara din dil ırk ayırmaksızın Allahtan rahmet diliyorum. Ancak sadece gerçekten masum olanlara..

Çocuklar uyurken susulur,ölürken değil

Sen hamas diye zırvalamaya devm et ne yapılırsa yapılsın israil sivilleri vurmaya devam edecektir amaçlarıda bu zaten.Ama sizin gibiler israil teroristlerini nasıl destekliyor anlayabilmiş değilim.

Mesajımda masum olanlara diye bahsettiğim şey şu fotoğrafta paylaştıklarınızdı zaten.. ben masumların ölmemesini diliyorum zaten ne demişim ? Ancak 2 ülke arasındaki savaşa yorumda bulunmaktan çekindim herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil filistine kurtuluş savaşından tut osmanlı zamanına kadar in atalarımıza yapmıs oldukları ihanetleri listele sonra bana de ki israili nasıl savunursun.. yanlıs anlamıssınız ben israili savunmuyorum sadece bu savaşta tarafsızım diyorum..

Yanı daha kısa anlatayım beni çinde işkenceyle öldürülen binlerce uygur türkü daha alakadar ediyor do you understand me ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamsın Melo.
  • 4 parmak yapan bücürde, ortağı olduğu huqqa da takılsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: zeyo

Helal olsun Mesut'a gibi ödleklere ders olsun

mesut un 450 bin euro bağışladığı söyleniyor gizli ya da açık,melo bir foto paylaşmış.şimdi mesut ödlek melo kahraman mı oldu?

Tepkilerden ötürü korkup geri çektiği de söyleniyor,element uydurmuyoruz burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞUKALEMUN

Yahu bu tamamen taraftara şov olsun diye atılmış bir instagram. Melo'nun Türkiye'de türk rehber yardımcıları var. Ona bakarsan adam 29 ekimde kutluyor ramazan bayramınıda yabancı adam nerden bilcek?

Bu soruyor taraftarın gözüne girmelik napayım danışmanıda söylüyor Türkler şunu sever bunu sever. Yoksa Brezilya'lı adam filistini nerden bilsin ya?

Ordakiler bilmediği için Şili ve Venezuella boykot edip israil büyükelçilerini ülkeden attı dimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

@ŞUKALEMUN

Evet Melo gerizekalı.Adam hiç gazete okumuyor.Bütün dünyanın tartıştığı olaydan bir haberdar değil.Ya da adam Selçuk'la filan hiç konuşmamıştır bizde şöyle dini günler var böyle böyle yapıyoruz filan diye.Adamlar maç içinde sadece birbirleriyle konuşuyor.

@HollandHolland90

Ulan adamlar yemek yiyecek bulamıyor kalkmış gelmiş çocukların arkasına saklanıyor diyorsun Sivil halk neden gidiyormuş hem ? kendi topraklarından adamları attılar yetmedi adamların çocuklarını öldürdüler.Şimdi hakkını mı aramasınlar ?

Bu arada aynı tepkileri 4 parmak yapan futbolcudan da bekleriz.Öyle başbaşa yanaşmak için safını belli etmek değil adamlık.

Ha halkına küfür eden başbakan İsrail karşısında aynı duruşu gösterebilirse.

Karşiim sana onu diyom zaten adam sağdan soldan duyuyo. Mesela Selçuk ile Burak muhabebt yapıyo buda kulak misafiri Selçuk diyo Burağ'a diyo filistin olaylarını duydunmu falan. Bu Melo hemen google aratıyo filsitin bakıyo mevzu var. HEmen paylaşıyo takipçi kazanmak için.

Yoksa dünyada bir ton dert var olay var ne bilcek be. Mesela amerika kıtasında yokmu teröristler falan? Yada ispanyada ETA mı ne vardı biz duyuyomuyuz onların olaylarını hep?

Keske sende az okusan Eta filan suan ne durumda diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonmezAlevv

Hamas denen teröristler okullara ve çocukların üzerine oynadığı sürece malesef çocuklar ölmeye devam edicek.

Ben bunu anlatmaya çalıştığım için kendi ülkemde vatan haini ilan etmedikleri kalıyor. Eğer filistini destekliyorsam müslümanmışım desteklemiyorsam öleyim.. bu ülkenin çivisi çıktı bırak gerçekleri görmeyi cahilliği gerçeklik sanıyor afyonu patlamamış cahil topluluğu ;) bunu yazdığın için senide bu topluluğa alırlar .d müslüman hamas terörist değil suçsuz onlara göre tek nedenide müslüman olması .d ışidi bile savuncaktı bunlarda sonradan vazgeçtiler .d

• quote:

Yahu bu tamamen taraftara şov olsun diye atılmış bir instagram. Melo'nun Türkiye'de türk rehber yardımcıları var. Ona bakarsan adam 29 ekimde kutluyor ramazan bayramınıda yabancı adam nerden bilcek?

Bu soruyor taraftarın gözüne girmelik napayım danışmanıda söylüyor Türkler şunu sever bunu sever. Yoksa Brezilya'lı adam filistini nerden bilsin ya?

Liverpool'da Soma için mesaj yayınlamıştı. Liverpool Türkiye Ocaklarını canlandırma amaçlı mıydı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

mesut un 450 bin euro bağışladığı söyleniyor gizli ya da açık,melo bir foto paylaşmış.şimdi mesut ödlek melo kahraman mı oldu?

parayı geri çektiği değil,uyarılar üzerine bilinmesini istemiyor,
    ama değerlendirme yaparken biraz insaflı olmak lazım,melo nun yaptığı da çok güzel

• Mesut Özil kurban olsun bu adama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

melo sürün desin sürünürüm. hayatımda hiç bir futbolcuya bu kadar ısınmadım. her şeyiyle, nefesiyle bile adamın dibi.

Peki başka birşey dese?

ne kadar da iğrenc bir mesaj

• quote:

quote:

quote:

quote:

parayı geri çektiği değil,uyarılar üzerine bilinmesini istemiyor,
    ama değerlendirme yaparken biraz insaflı olmak lazım,melo nun yaptığı da çok güzel

Bilmiyorum artık hangisi doğru hocam sevdiğim bir oyuncu ama böyle haberleri görünce

• Demba ba ve meloya helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.