Şimdi Ara

'Çocuklarım aç' diyerek valilik önünde kendisini yaktı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar çok çok elzem olmadığı müddetçe herkes her işi yapamaz. Bir iş bulsa bile belki vasfı uyumlı değil o işe. Zaten ızdırap gibi olur çalışsa da.

Mesela motor kullanıyorum, bu mevsimde scotty bile yapılmıyor, hem soğuk hem çevirme var, habire motor bağlıyorlar.

Ya da ne biliyim yıllar önce tanıdık vardı referans olacaktı Vatan bilgisayarda çalışsam cidden çalışırdım ama asgari veriyorlardı.

900 lira ya.. Ben önceki şirkette alıyordum 4k maaş.
  • Yine yalan haberler dolaşıyor. 2 hafta önce yalan haberi ifşa ettiğim için engellendim yine devam ediyorum. İntihar eden şahıs son 3 yılda yaklaşık 30 bin TL devletten ve belediyeden nakdi yardım almış. İş bulunmuş beğenmemis ve en önemlisi CHP nin belediyesinden atılmış. Hatta eşi tarafından yapılan açıklamada psikolojik sorunlu olduğunu belirtiyor. provakatorler kol geziyor bende bir vatandaş olarak ekran görüntüsü alıp EGM e paylaşıyorum hani sokak eylemleri çıkarsa bunu sizden bileceğim. Gereğini EGM yapacaktır.Siz yalan haber paylaşmaktan bikmadiniz bende doğrusunu anlatmaktan bikmayacagim. "Çocuklarım aç" diyerek valilik önünde kendisini yaktı! "Çocuklarım aç" diyerek valilik önünde kendisini yaktı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yine yalan haberler dolaşıyor. 2 hafta önce yalan haberi ifşa ettiğim için engellendim yine devam ediyorum. İntihar eden şahıs son 3 yılda yaklaşık 30 bin TL devletten ve belediyeden nakdi yardım almış. İş bulunmuş beğenmemis ve en önemlisi CHP nin belediyesinden atılmış. Hatta eşi tarafından yapılan açıklamada psikolojik sorunlu olduğunu belirtiyor. provakatorler kol geziyor bende bir vatandaş olarak ekran görüntüsü alıp EGM e paylaşıyorum hani sokak eylemleri çıkarsa bunu sizden bileceğim. Gereğini EGM yapacaktır.Siz yalan haber paylaşmaktan bikmadiniz bende doğrusunu anlatmaktan bikmayacagim. "Çocuklarım aç" diyerek valilik önünde kendisini yaktı! "Çocuklarım aç" diyerek valilik önünde kendisini yaktı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bizim Peygamberimiz ASM "Komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir" buyuruyor. Bakın müslüman komşusu da demiyor. Dinsiz dindar vs farketmez.

Bu adamın ölümünden etrafındaki tüm komşuları sorumludur.

Toplum öyle bir hale geldi ki, herkes komşusundan akrabasından bihaber.

Bu adamın hiçbir komşusu akrabası bu adama yiyecek birşey vermedi mi yardım etmedi mi?

Allah rahmet eylesin.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    türkün türkten başka şapanı yok hocam
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    valilik liste açıkladı yaklaşık olarak 40 bin tl nakdi yardım yapılmış ayrıca Mersin belediyesi tarafından işten çıkarılmış.
  • hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Bugün elektrik pahalı doğal gaz pahalı ama bunun çözümü CHP olamaz. CHP'nin tek derdi halkın demoralize olması, büyük boyutlarda sıkıntı yaşaması en sonunda ya kendini yakarak ya da protesto mitingleri düzenleyerek var olan hükümete karşı piyonlar oluşmasıdır.
    Yani bu tür olaylar gerçek olsa bile CHP belediyelerinden ya da CHP ilintili işletmelerden çıkacağı aşikardır. Çünkü çözüm üretirlerse halk gevşeyecek ve var olan sistemi koruyacaktır. Onların şimdiki derdi halkı umutsuzluğa düşürmek, hayatı ve sistemi düşük verimsiz göstermek ve bu uğurda ruh hastaları şizofrenler üretip bunlar üzerinden çıkar elde etmek maalesef.
  • AKP israf ediyor ve çalıyor o yüzden zam yapıyor. Peki İmamoğlu neden zam yapıyor. hani israf ve hırsızlık bitecekti zam gelmeyecekti. masal bitti. çok çalışman lazım İmamoğlu, çok.
  • internetteki tüm popüler forumlarda olduğu gibi konu aktrollerle dolmuş taşmiş . okunamaz hale gelmiş. bir de tehdit ediyor bağırsak paraziti egm ye şikayet edecekmiş sokağa çıkan olursa.
    yalan söylemek iftira atmak tehdit etmek hepsi bu sinemada. bir de utanmadan göbels alıntısı paylaşıyor delirmemek elde değil.

öte yandan bugün hangi habere erişim engeli getirilmiş bir bakın bakalım. 50 bin dolar değerinde bir haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CleanCoders

AKP israf ediyor ve çalıyor o yüzden zam yapıyor. Peki İmamoğlu neden zam yapıyor. hani israf ve hırsızlık bitecekti zam gelmeyecekti. masal bitti. çok çalışman lazım İmamoğlu, çok.
    AKP Yönetimi Faturalara Doğalgaz, Elektrik, SGK, Maaş .... Zam Yapınca Yukarıdan Aşağıya Doğru İner (Bunu ... Beyinli Anlayamaz Çünkü İnsan Değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Şubat 2020; 17:7:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.